Известие

Collapse
No announcement yet.

Нови потребители

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
    Ще мине през Пазарджик първо да я оставя без коса , тогава идва към Варна ... с шапка Кики нищо не си изпуснал брат Мен не ме нагрубиха ...
    Ти ще видиш само да се регистрира и тебе ще нагруби
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
      Ти ще видиш само да се регистрира и тебе ще нагруби
      Живко нали знаеш как съм се наплашил аз Темата не е срещу него , а е провокирана от неговото поведение
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
        Живко нали знаеш как съм се наплашил аз Темата не е срещу него , а е провокирана от неговото поведение
        Ти недей че като твоята Алфа друга няма
        хахахахаххахахааххахаххаахха

ПП: Чакам като минеш през Нова Загора да минем да се видим и нея да видя де
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
          Ти недей че като твоята Алфа друга няма
          хахахахаххахахааххахаххаахха

ПП: Чакам като минеш през Нова Загора да минем да се видим и нея да видя де
          Чакай малко - не го занимавай, че има да ми смъква скалпа.
          Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
          My Red Love
          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

ХъХъХъ
            145 1.6 ТС '97 ех.
            145 1.9 JTD '00
            307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
              Чакай малко - не го занимавай, че има да ми смъква скалпа.
              Работата сериозна
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Абе лоша работа от всякъде....
                Новите потребители невъзпитани и псуват лошо...
                Старите пък върли спамери...
                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                  Абе лоша работа от всякъде....
                  Новите потребители невъзпитани и псуват лошо...
                  Един да баннеш и всичките след него хи-хи-хи
                  .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                    ...
                    Само в спам-раздела
                    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                    My Red Love
                    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Не мога да разбера какво толкова го коментирате този потребител - човекът просто има някакви психологически проблеми в момента и е намерил несъзнателно за отдушник форума.
                      Ще мине време и ще се оправи момчето. Надявам се, че е осмислил всичко случило се.
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                        Не мога да разбера какво толкова го коментирате този потребител - човекът просто има някакви психологически проблеми в момента и е намерил несъзнателно за отдушник форума.
                        Ще мине време и ще се оправи момчето. Надявам се, че е осмислил всичко случило се.
                        Е чак психологични проблеми едва ли има, ами просто се е афектирал много и това е...Сигурно дори вече му е минало...
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                          Абе и аз де се изкажа, че се бяхме позаяли с него в икономика/политика...
                          Момчето просто е младо, като 'наперено петле', както се казвашев един филм. Ама просто попрекали с изразните средства - това едва ли е плод на моментни (психологически) проблеми, по-скоро си е мироглед.
                          Аз мисля, че ще се поуталожи, ама след някоя и друга годинка - примери около всеки от нас има бол!
                          166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                          x145 1.6 boxer

Comment

Като се заговори за новите потребители и на фона на факта,че за сега се правят регистрации на хора само след удобрението на модераторите,имам идея,която видях във off-road форума.Там толегите са решили този въпрос доста интелигентно и смятам,че и ние можем да почерпим мъдрост от тях,за да не се получават грешки.Та там след като се регистрираш не получаваш пълни права,а ограничени и чак след постигането на определен брой мнения се получават пълните права.Ако до тогава не са те баннали ставаш пълноправен член на форума.Друг вариант за пълноправието е да се включиш в някаква благотворитела кампания,като по този начин показваш човечност и уважение към околните.Ако предложението се хареса на модераторите,нека го въведат,ако пък преценят,че така ще има още повече проблеми,така да бъде,все пак тяхната работа ще се усложни,така че нека те да преценят.
                            Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                            Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                            Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

А бе пичове.....(дамите да ме извинят, че така се обръщам...те са друго тесто...)...питам се, защо се засягате и то виртуално без да се познавате!!!!?
                              Няма смисъл да се делим на млади и стари, новобранци и стари кучета...всичко се разбира след време...особено, като опознаеш участниците в форума реално....тогава може да прецениш кой какъв е... до някъде...не е нужно да си раздавате тупаници виртуално.
                              И аз преди време навлезнах с 200км/ч. в форума....отначало ми беше хлъзгаво.....триене на мнения, наказания и т.н.......след това понамалих, започнах да се съобразявам до някъде с правилата и нещата потръгнаха....
                              Всеки с темперамента си......но реално нещата са други, разбирате го при срещите и мероприятията организирани тук.
                              Виртуално имам чуството, че повечето искат да се представят за това което желаят да са, а не всъшност какви са.....е не всички де)
                              Хайде с здраве и по малко виртуални нерви.....че и без туй са ни на изчерпване в реалният живот.
                              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Той твоя вход беше забележително-запомнящ се - сега поне разбираш защо
                                sigpic

Comment

Working...
                                X