If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не мога да разбера какво толкова го коментирате този потребител - човекът просто има някакви психологически проблеми в момента и е намерил несъзнателно за отдушник форума.
Ще мине време и ще се оправи момчето. Надявам се, че е осмислил всичко случило се.
Не мога да разбера какво толкова го коментирате този потребител - човекът просто има някакви психологически проблеми в момента и е намерил несъзнателно за отдушник форума.
Ще мине време и ще се оправи момчето. Надявам се, че е осмислил всичко случило се.
Е чак психологични проблеми едва ли има, ами просто се е афектирал много и това е...Сигурно дори вече му е минало...
Абе и аз де се изкажа, че се бяхме позаяли с него в икономика/политика...
Момчето просто е младо, като 'наперено петле', както се казвашев един филм. Ама просто попрекали с изразните средства - това едва ли е плод на моментни (психологически) проблеми, по-скоро си е мироглед.
Аз мисля, че ще се поуталожи, ама след някоя и друга годинка - примери около всеки от нас има бол!
166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Като се заговори за новите потребители и на фона на факта,че за сега се правят регистрации на хора само след удобрението на модераторите,имам идея,която видях във off-road форума.Там толегите са решили този въпрос доста интелигентно и смятам,че и ние можем да почерпим мъдрост от тях,за да не се получават грешки.Та там след като се регистрираш не получаваш пълни права,а ограничени и чак след постигането на определен брой мнения се получават пълните права.Ако до тогава не са те баннали ставаш пълноправен член на форума.Друг вариант за пълноправието е да се включиш в някаква благотворитела кампания,като по този начин показваш човечност и уважение към околните.Ако предложението се хареса на модераторите,нека го въведат,ако пък преценят,че така ще има още повече проблеми,така да бъде,все пак тяхната работа ще се усложни,така че нека те да преценят.
Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече. Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
А бе пичове.....(дамите да ме извинят, че така се обръщам...те са друго тесто...)...питам се, защо се засягате и то виртуално без да се познавате!!!!?
Няма смисъл да се делим на млади и стари, новобранци и стари кучета...всичко се разбира след време...особено, като опознаеш участниците в форума реално....тогава може да прецениш кой какъв е... до някъде...не е нужно да си раздавате тупаници виртуално.
И аз преди време навлезнах с 200км/ч. в форума....отначало ми беше хлъзгаво.....триене на мнения, наказания и т.н.......след това понамалих, започнах да се съобразявам до някъде с правилата и нещата потръгнаха....
Всеки с темперамента си......но реално нещата са други, разбирате го при срещите и мероприятията организирани тук.
Виртуално имам чуството, че повечето искат да се представят за това което желаят да са, а не всъшност какви са.....е не всички де)
Хайде с здраве и по малко виртуални нерви.....че и без туй са ни на изчерпване в реалният живот.
Comment