Тъй като момчето вече няма достъп до форума и няма как да отговори нито да се защити. Не мисля ,че е етично да продължаваме да го храним.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Нови потребители
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщениеТъй като момчето вече няма достъп до форума и няма как да отговори нито да се защити. Не мисля ,че е етично да продължаваме да го храним.sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщениеАз си поговорих с него свестно момче е.Просто се увлече малко повече във форума и е приел лично нещата и не разбра, че никои не иска да го навежда. Той сам си реши, че всички са против него.И неможе да говориш на въпреки и да искаш другите да ти говорят нормално.А по въпроса за измислените герой...също му беше споменато да заповяда да спретнем нещо... Пак казвам момчето е интелигентно и може да се води нормален диалог с него.
Просто е малко... странен начинът, по който избухва, но пък не може всички да сме еднакви - ще е безинтересно.
Ако не бяха грубостите към хора, които познавам от доста време и дълбоко уважавам, определено щях да му симпатизирам от все сърце.
Все таки ми остава вкуса от чувството, че в тая ситуация липсваше търпимост и желание за вникване в субекта насреща. И още нещо: какъвто и да било вид борба няма успех, когато се стигне до война с вулгарни (меко казано) средства. Употребата на подобни е по-скоро плод на безсилие. Или, казано по друг начин (любим мой стар лаф) - насилието е последното средство на некомпетентния. В случая не иде реч за компетентност в някаква конкретна област на практически науки и познания. По-скоро - в умението да се общува. Никой не е само черен или само бял.. инак - нямаше да има ин и ян
Хората сме странни същества.. Убедена съм,че същите участници с кеф могат да пият бира на една маса и да водят напълно нормален разговор
п.п. И аз сега какво - колата ли да си пребоядисам, че да не се пазите от мен, м?
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение... дори накрая станах травестит
п.п. Аре и тая тема - без магданоза не може.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеБреййй.. аз па толко време да не забележа тая подробност..
п.п. Аре и тая тема - без магданоза не може..::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеГори, скоро не си ме виждала то затова така се получава хихихихи
За да мога да свидетелствам после
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеТрябва да се поправи таз несправедливост.
За да мога да свидетелствам после)))
.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеКачвай се на червената количка само ледай някой да не те обърка хи-хи-хи и с Вики ще ти направим посрещане във Варна)))
Без друго мъжете край мен прекаляват с присъствието си
Съвсем различно нещо си е женската дружина.
Колкото до червената количка, за целите на пътешествието ще й ушия дрешка в маскировъчен десен, ама с червената кожа вътре не знам какво да правя.
Токата сега ще ме изЕде, вЕрвай ми
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеНа мен ми се извини, но след като изсипа 1 тон глупусти по мой адрес дори накрая станах травестит
Ако ти си травестит, то аз ще стана обратен
Айде чакам те пак на Калояново тази година
Иначе хубава чатърска тема...Имаше не лоши мнения момчето, ама нещо много бързо го повлече течението и не успя да изплуваAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеКато нищо.
Без друго мъжете край мен прекаляват с присъствието си
Съвсем различно нещо си е женската дружина.
Колкото до червената количка, за целите на пътешествието ще й ушия дрешка в маскировъчен десен, ама с червената кожа вътре не знам какво да правя.
Токата сега ще ме изЕде, вЕрвай ми
Е тия малките разбойници растът ли хи-хи-хи, че аз ги чакам хахахах
П.П Е добре, че беше този нов потребител, че да си похортувамеLast edited by Mirela; d.m.y г., 23:23..::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
Comment