Известие

Collapse
No announcement yet.

Tъртей офроуд тийм :D

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
    Все още срещам Иво Димов по кафетата
    Е той е емблемата на варненския център бе - на масата в кафето, с вестника в ръка

Иначе дупките ги позапушиха. Само трябва да знаеш откъде да минеш
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Искам да се оплача от Нова Телевизия!
      Това тяхното беше гнусен удар под кръста!Аз съм потресена!
      Превключвам каналите....и виждам едно животно
      което ми изпълни екарана .Наскубано...наречено маг сибила
      Превклюих веднага...но шока остана
      Маг Дебила е колоритен ямболски продукт, имал съм честа да се отъркам в нея на едно местно кайвенце, не се къпах седмица след това, а беше сурно лято.......това е жена мечта.....когато осъзнах че не мога да я имам, избягах чак от СФ да си търся такава.....
      ПиЕс - верно ли че ако от центъра на ВН звъниш на тел във Владиславово и те таксуват извънградски разговор......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Представих си какъв щеше да бъде последния ред от подписа ти,ако те беше налазило това същество
        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Female wife - 159 height,145 weight,188/163/186, ex blondy, currently red hair,no diploma,terrible housewife with no medical tunning.....and hope for cure.
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
            Маг Дебила е колоритен ямболски продукт, имал съм честа да се отъркам в нея на едно местно кайвенце, не се къпах седмица след това, а беше сурно лято.......това е жена мечта.....когато осъзнах че не мога да я имам, избягах чак от СФ да си търся такава.....
            ПиЕс - верно ли че ако от центъра на ВН звъниш на тел във Владиславово и те таксуват извънградски разговор......
            хаха шокирах се от дъното на крехката си душа виждайки въпрсната жена
            За таксуването на телефоните незнам, ама съм чувал, че 'фтобусния билет от центъра до Владиславово е колкото този до Шумен
            Range Rover Vogue 4.4
            Rexton 270 cdi
            Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
            Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

• Машшала фадрома
              Това последното е по действителен случай...
              На един познат жената е с габаритите от по-гореВозила се на влак,натоварена с два сака и с раница на гърба...Пробивайки си път по коридора ,минала покрай едни мангали,които я гледали ей така
              В потреса от движещата се гледка,успели само да кажат "машшала фадрома"
              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

• Сигурна съм , че за да получи този цвят на косата си е идвала на фризьор във Варна и са и измили косата с водата от аквариума хахаха
                .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• А да ви припомням ли на двете снощи около 22,45 по БТВ какво гледахме и как се качвахте на масата 6,6,6
                  Range Rover Vogue 4.4
                  Rexton 270 cdi
                  Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                  Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

• 'бе не знам,ама може да се включи в Търтей Офроуд тийм ...Има цици-значи става
                    'нъл така Дойнов

ето я...ПЛАШИ
                    п.п.
                    Насе..не знам за какво говориш
                    Last edited by viki; d.m.y г., 23:34.

Comment

• Ти защо издаваш военни тайни
                      Нищо не сме правили. Аз галих кожуха на Вики

Comment

ето я...ПЛАШИ
                        п.п.
                        Насе..не знам за какво говориш
                        Е тва току що го засякох при Венетка и тъкмо и предсказваше блестяща кариера и....още едно бебенце, при което Вени(понеже не е хич глупава),веднага я подсече с контра засечка, че не може да са верни и двете, няма как да стане, значи едното от двете не било вярно
                        Да избира-или детето или кариера, при което въпроснатя балонообразна дама веднага склони вариант, че бебенцето може да е след 3 години

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                        Втора национална среща на 155

Comment

• Вий не разбирате от жени бре.......

Comment

• Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
                            Е тва току що го засякох при Венетка и тъкмо и предсказваше блестяща кариера и...
                            Хи-хи-хи,представям си какви ги е нареждалаАз превключих с двеста
                            Съшо така,скоро не мисля да пускам телевизора...Онзи ден направих грешката-натресох се на "Шоуто на Слави".По-точно се натресох на Кондьо и някакъв тъмнокож тюлен ,които друсаха кИчеци...После на 6,6,6-Културен шок отвсякъде
                            Като мебел повече ме радва тиви-то
                            п.п.
                            Ники ...на това 'нашто му се казва женска злоба

Comment

• Поздрав за Вики цък
                              Намерих и ендо прекрасно кокетно ресторантче където мисля да заведем търтея

Comment

• Ммм има си и лимузина към заевдението за VIP гости .
                                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Working...
                                X