If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Извода е,че просто е избеляла.детелината си е все така хубава,а колата не върви по-малко със синя такава,така че предлагам да прекратим спора и да пием по едно за помирение
Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече. Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Колега и аз съм намерил червени детелини, но това, че се продават не означава, че излизат с такива от заводите.Не искам да прозвучи нападателно и се извинявам ако така излиза. Но за това е спора между нас, да се разбере дали излизат със сини от завода и ако излизат, защо са сини.
Ехее кви са били яки червени ... разбира се за това е спора няма какво да се обиждам просто си помислих , че съм намерил отговора
Колега тези детелини са различни от оригиналните на QV-то (има разлика в дръжката и май в големината). А чесно казано на моя монитор втората ми излиза тъмно зелене, а не синя .
да за цвета си прав , че може според настройките на монитора да изглежда малко по-различно за дължината и широчината мисля , че също си прав щото тези снимки , които аз съм качил са детелинки бижута а не емблемки
Извода е,че просто е избеляла.детелината си е все така хубава,а колата не върви по-малко със синя такава,така че предлагам да прекратим спора и да пием по едно за помирение
Е тва наздраве чакам отдавна
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Глупости . Поздравяваме се за постигнатия консенсус
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Само да кажа, купето на Алфа 145 Qv с металните колектори е с сини детелини на праговете а от зад е зелена,а двигателия с пласмасовите колектори на 145 Qv по новия е обратно
първо си помислих и аз ,че са избелели и после взех много да се съмнявам... за това попитах във сицилианския форум на алфа, дали знаят нещо по въпроса.
За сега отговора е, че няма синя детелина.
Няма добри и лоши коли, има добри и лоши стопани...
Comment