Известие

Collapse
No announcement yet.

Емблема на QV

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Извода е,че просто е избеляла.детелината си е все така хубава,а колата не върви по-малко със синя такава,така че предлагам да прекратим спора и да пием по едно за помирение
    Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
    Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
    Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
      Колега и аз съм намерил червени детелини, но това, че се продават не означава, че излизат с такива от заводите.Не искам да прозвучи нападателно и се извинявам ако така излиза. Но за това е спора между нас, да се разбере дали излизат със сини от завода и ако излизат, защо са сини.
      Ехее кви са били яки червени ... разбира се за това е спора няма какво да се обиждам просто си помислих , че съм намерил отговора

Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
      И чернички ги има...
      Баааааааааааааааа искам ги всичките ... черни , червени , сини , зелени

Първоначално публикувано от SGB Покажи съобщение
      Колега тези детелини са различни от оригиналните на QV-то (има разлика в дръжката и май в големината). А чесно казано на моя монитор втората ми излиза тъмно зелене, а не синя .
      да за цвета си прав , че може според настройките на монитора да изглежда малко по-различно за дължината и широчината мисля , че също си прав щото тези снимки , които аз съм качил са детелинки бижута а не емблемки

Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
      Извода е,че просто е избеляла.детелината си е все така хубава,а колата не върви по-малко със синя такава,така че предлагам да прекратим спора и да пием по едно за помирение
      Е тва наздраве чакам отдавна
      sigpic
      33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
      Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Тогава нека всички се присъединим в наздравето.

Comment

Е щом казваш
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Айде пак - алкохол! Пияндета

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
              Айде пак - алкохол! Пияндета
              Глупости . Поздравяваме се за постигнатия консенсус
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от ALF_RO_DiTa Покажи съобщение
                Тогава нека всички се присъединим в наздравето.
                Ами и аз така си мисля, едва ли има толкова голямо значение цвета
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Не е важен цвета до такава степен,важно е чуството което поражда в човека зад волана!!!!
                  AR Type 939 2.4 JTDm TI Q-Tronic DPFon
                  AR Type 932 2.4 JTD Distinctive
                  sigpic

Comment

Само да кажа, купето на Алфа 145 Qv с металните колектори е с сини детелини на праговете а от зад е зелена,а двигателия с пласмасовите колектори на 145 Qv по новия е обратно
                    sigpic145 Qv

Comment

Синя детелина няма и не можеш да си купиш като ое. Изписано е много по въпроса.
                      sigpicex
                      147Q2
                      300bhp/606nm
                      Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

Синята е променила цвета си от много слънчеви бани зелена детелина
                        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Все пак не мисла, че синята е избеляла зелена ....
                          Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                          Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

първо си помислих и аз ,че са избелели и после взех много да се съмнявам... за това попитах във сицилианския форум на алфа, дали знаят нещо по въпроса.
                            За сега отговора е, че няма синя детелина.
                            Няма добри и лоши коли, има добри и лоши стопани...

Аlfa Romeo 145 1.6 TS

Comment

Който намери в ЕПЕР да се предлага като част синя детелина има една каса бира от мен. (марката е по избор)
                              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                                Който намери в ЕПЕР да се предлага като част синя детелина има една каса бира от мен. (марката е по избор)
                                за каса бира мога да направя чудеса
                                ще има ли проверка за фалшификация
                                Няма добри и лоши коли, има добри и лоши стопани...

Аlfa Romeo 145 1.6 TS

Comment

Working...
                                X