Нещо много бързо напредва темата. Не съм прочел това което съм пропуснал ама гледам нещо за ядене се говори.....та да споменем, че Христос Воскресе, агнешкото не. Да го изядем!
Известие
Collapse
No announcement yet.
търтей
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеМи по въпроса за циците де, мисля, че по малките са по добри
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеМи по въпроса за циците де, мисля, че по малките са по добри
Иначе имаше преди по телевизиятя едно много гoтино детско Гръмогущерите (Thunder Lizards). Култовата реплика беше "кога ще спре болката?!". Ако някой има идея от къде мога да си го намеря цена няма да има!The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеТака мисля и аз, и 100% от съвременните модни дизайнери ...
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеКоито имат други интереси
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеЗа тези, с другите интереси, има значение размера в линейни сантиметри, а за нас - в кубични такива ...
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеТака мисля и аз, и 100% от съвременните модни дизайнери ...
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеА аз се чудех наскоро от къде идва модата на дъскоподобните манекенки... хем си знам какви са дизайнерите.
Ех заплесио... ех
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеНа човек и една шепа му стига, но окото винаги е гладно!
Иначе имаше преди по телевизиятя едно много гoтино детско Гръмогущерите (Thunder Lizards). Култовата реплика беше "кога ще спре болката?!". Ако някой има идея от къде мога да си го намеря цена няма да има!Last edited by fred; d.m.y г., 19:20.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
[QUOTE=fred;683731]Я гледайте филми с Ален Делон и Жан Пол Белмондо например, преди епохата на силикона, там да сте видили някоя с дини като наште фол певачици? Ами няма и да видите
Абе сещам се и за Джина Лолобриджида,Орнела Мути, София Лорен и някои други, които природата ги е щедро надарила, но при тях имаше момента, че знаеха как да поднасят прелестите си, да са секси ,без да са вулгарни!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеНе съм, бре - преживявах ромската тематика над леген до леглото около 2 дни156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеЯ гледайте филми с Ален Делон и Жан Пол Белмондо например, преди епохата на силикона, там да сте видили някоя с дини като наште фолк певачици?Няма и да видите
А тия гръмогущери бяха много тотини
Гърците отрили любовта и еротиката.
Римляните ги обогатили,като добавили в тях женатаНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment