Известие

Collapse
No announcement yet.

търтей

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нещо много бързо напредва темата. Не съм прочел това което съм пропуснал ама гледам нещо за ядене се говори.....та да споменем, че Христос Воскресе, агнешкото не. Да го изядем!
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Ми по въпроса за циците де, мисля, че по малките са по добри
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
        Ми по въпроса за циците де, мисля, че по малките са по добри
        Така мисля и аз, и 100% от съвременните модни дизайнери ...

Comment

Ми по въпроса за циците де, мисля, че по малките са по добри
          На човек и една шепа му стига, но окото винаги е гладно!

Иначе имаше преди по телевизиятя едно много гoтино детско Гръмогущерите (Thunder Lizards). Култовата реплика беше "кога ще спре болката?!". Ако някой има идея от къде мога да си го намеря цена няма да има!
          The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
            Които имат други интереси

Comment

• Болката никога няма да спре,както и развитието на темата
              Range Rover Vogue 4.4
              Rexton 270 cdi
              Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
              Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

• Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
                Които имат други интереси
                За тези, с другите интереси, има значение размера в линейни сантиметри, а за нас - в кубични такива ...

Comment

За тези, с другите интереси, има значение размера в линейни сантиметри, а за нас - в кубични такива ...
                  Именно.И на тах им е все едно за кубатурата

Comment

• А аз се чудех наскоро от къде идва модата на дъскоподобните манекенки... хем си знам какви са дизайнерите.
                    Ех заплесио... ех
                    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                      А аз се чудех наскоро от къде идва модата на дъскоподобните манекенки... хем си знам какви са дизайнерите.
                      Ех заплесио... ех
                      Я гледайте филми с Ален Делон и Жан Пол Белмондо например, преди епохата на силикона, там да сте видили някоя с дини като наште фолк певачици?Няма и да видите

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                      На човек и една шепа му стига, но окото винаги е гладно!

Иначе имаше преди по телевизиятя едно много гoтино детско Гръмогущерите (Thunder Lizards). Култовата реплика беше "кога ще спре болката?!". Ако някой има идея от къде мога да си го намеря цена няма да има!
                      А тия гръмогущери бяха много тотини
                      Last edited by fred; d.m.y г., 19:20.
                      sigpic

Comment

• Колега, остави дините... говорим за крайности.
                        Както нашите певачки, така и другата крайност означават нещо...
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Мда, съгласен относно крайностите, но защо като казвам малки, се разбира микроскопични
                          Last edited by fred; d.m.y г., 19:21.
                          sigpic

Comment

• [QUOTE=fred;683731]Я гледайте филми с Ален Делон и Жан Пол Белмондо например, преди епохата на силикона, там да сте видили някоя с дини като наште фол певачици? Ами няма и да видите

Абе сещам се и за Джина Лолобриджида,Орнела Мути, София Лорен и някои други, които природата ги е щедро надарила, но при тях имаше момента, че знаеха как да поднасят прелестите си, да са секси ,без да са вулгарни!
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                              Не съм, бре - преживявах ромската тематика над леген до леглото около 2 дни
                              аааа ясно
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Я гледайте филми с Ален Делон и Жан Пол Белмондо например, преди епохата на силикона, там да сте видили някоя с дини като наште фолк певачици?Няма и да видите

А тия гръмогущери бяха много тотини
                                Днеска в един стар вестник, прочетох един виц, ама аз като византолог знам, че си е истина.

Гърците отрили любовта и еротиката.
                                Римляните ги обогатили,като добавили в тях жената
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X