Известие

Collapse
No announcement yet.

Българско кино: "Мисия Лондон"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Българско кино: "Мисия Лондон"

Открих отделни мнения за филма във форума ни, но според мен филма би трябвало да му се отдели повече внимание. Не съм го гледал още (нямаше места снощи освен на първия ред), но сутринта в сутрешния блок на бтв говореха за рекордни посещения, дори го сравняваха по пополярност с Аватар.

Затова реших да пусна една тема да видим кой го е гледал и с какви впечатления е останал.
    sigpic
    Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
    BMW 316 Compact '95

Филмът си заслужава! Приятна комедия, която осмива типично български черти, без значение в коя точка на планетата сме!

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Нека някой, който го е гледал или е информиран да напише в кои кина и в какви срокове се прожектира филма.
      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

във всички големи кина се прожектира в зависимост от графика им. Филма е много приятен и забавен. ОСмива българщината по много приятен начин
        наскоро бях за една седмица в наше посолство и ситуацията е абсолютно същата
        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

http://kino.gbg.bg/index.php?p=prog

Тук си пише всичко
          Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
          Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
            Нека някой, който го е гледал или е информиран да напише в кои кина и в какви срокове се прожектира филма.
            Първоначално публикувано от M.Gruev Покажи съобщение
            http://kino.gbg.bg/index.php?p=prog

Тук си пише всичко
            http://kino.gbg.bg/index.php?p=archive&filmid=16931

Така е по-лесно, защото ти показва само в кои кина го има и в колко са прожекциите

EDIT: Забравих да спомена, че до колкото знам и те не знаят още колко време ще се прожектира, а се определя според това колко е гледан филма
            Last edited by DarkKnight; d.m.y г., 10:26.
            sigpic
            Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
            BMW 316 Compact '95

Comment

идете задължително да го гледате. филмът си заслужава.

много радостно е да видиш пълните зали и хората да се забавляват от сърце на български филм!

Едно от най-очакваните кинозаглавия у нас за тази година - "Мисия Лондон", събра в първия си уикенд на големия екран 46 291 зрители. Приходите за пъвите три дни възлизат на 355 120 лв., предаде радио Дарик.

Рекордът за най-гледан български филм досега се държеше от "Дзифт" на Явор Гърдев. Той е бил гледан от 36 000 зрители, но за целия период на разпространението си, посочва медия.

"Мисия Лондон" е създаден по едноименния роман на Алек Попов. В лентата на Димитър Митовски участват Юлиан Вергов, Ани Пападопулу, Ернестина Шинова, Любо Нейков. Партнират им чуждестранните звезди Алън Форд и Томас Арана. До тях се изявяват дори Орлин Горанов, Коцето-Калки, фолкпевицата Андреа, бившият депутат Павел Чернев.

„След големия интерес към филма и многократното преиздаване на книгата, мислим за продължение", призна днес сутринта в предаването „Денят е прекрасен" по bTV писателят Алек Попов.

Това е загатнато в края на филма, когато лимузината с двамата изпечени мошеници е снимана на фона на Кремъл. „За мен беше важно да се запази сатиричният дух на книгата и във филма. Като изключим историята с патиците, основата на сценария е чиста истина", каза още бившият ни културен аташе в Лондон.
              Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Филмът е хубав, има няколко скучни момента, но иначе е изпълнен с положително настроение. когато ходих да го гледам, за първи път видях най-голямата зала в кино арена да няма нито едно свободно място. моят съвет е ако искате по-хубави места да си купите билети поне 3-4 часа преди прожекцията. Определено си заслужава филма, даже искам пак да го гледам
                In God we trust, all others pay cash.
                Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Не съм гледал филма и нямам право да го храня, но след такава рекламна кампания каквато му удари най-гледаната телевизия у нас, е нормално родните салони да са пълни. Ще го чакам да излезе на 3д
                  33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Някой да знае някаква информация за прожекции в чужбина и по специално в Лондон ? Търсих в програмите на няколко тукашни кино салона ,но няма нищо.
                    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                    Fiat Bravo II 1.4 90hp
                    sigpic
                    Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
                      Някой да знае някаква информация за прожекции в чужбина и по специално в Лондон ? Търсих в програмите на няколко тукашни кино салона ,но няма нищо.
                      За момента нямат намерение да го разпространяват извън БГ.
                      Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
                      sigpic
                      http://vbox7.com/play:884c5234
                      http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

Аз го гледах още щом излезе, филмът е много готин, ама така по-нашенски смешен ако е преведен на английски едва ли би някой го оценил ама с тея нашенските лафове и изцепки, филмът е един път. Няма да съжалявате налейте малко в родното кино
                        AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
                        Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
                        AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

Уважаеми фенове,

Имаме удоволствието да ви съобщим, че благодарение на вас, "МИСИЯ ЛОНДОН" счупи всички рекорди по посещаемост за уикенд.

Точната бройка на зрителите за първите три дни от разпространението (16 до 18 април) е 46 291.
                          Приходът от билети е 355 120 лв.

Зрителската посещаемост на „МИСИЯ ЛОНДОН”е по-добра от тази на филми като „СБЛЪСЪКЪТ НА ТИТАНИТЕ”, "АЛИСА В СТРАНАТА НА ЧУДЕСАТА" 3D, „300” и „ТРОЯ”. „МИСИЯ ЛОНДОН” е само с 1700 зрители по малко от „АВАТАР”, който е тръгнал на 4 екрана повече, което означава, че залите на "МИСИЯ ЛОНДОН" са били по пълни от тези на "АВАТАР"! Нека заедно оставим "АВАТАР" в историята!

Благодарим ви, страхотни сте!

Екипът на „Мисия Лондон”

Иначе ние утре сме едно 10 човека и ще ходим да го гледаме от осем в Арена Запад.Принципно аз организирам нещата ама за сега сме две момчета и 8 момичета и ми е някакво гадно такова и не мога да заспя (справка - 4:30ч e)
                          Който иска да дойде да ми се обади до 11ч.
                          Last edited by sen7; d.m.y г., 04:57.
                          мене ме нема, в целата схема........

Comment

гледах го филма и честно да ви кажа очаквах нещо повече не бих го гледал втори път хубаво е всеки да го гледа и да прецени
                            sigpicalfa 164turbo s4
                            части втора употреба за алфа всичко за 156
                            http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=45563
                            0888556609 Коко Алексиев

Comment

Мисия Лондон – най-сетне добър български филм!

Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Working...
                              X