Известие

Collapse
No announcement yet.

Българско кино: "Мисия Лондон"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
    във великия град Бургас още не е излязъл в единствената кино зала....
    Поне си имате кино
    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
      бе айде бе... кво ще снимаш! нека да отидат и да гледат както правим всички. големи тарикати станаха всички. 8-9лв ли ви се свидят за българското кино????
      Не ми е до парите , не съм такава циция .... Колегата Стоян ти каза причината .
      Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
      Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

http://www.dnes.bg/misialondon/2010/...1-mln-lv.90033

"Мисия Лондон" продължава да чупи рекорди. Приходите от билети от втория уикенд на лентата са с 20% по-високи от тези през премиерния уикенд на филма, което е абсолютен прецедент за родната ни кинематография.

Досега от продажба на билети са събрани малко повече от 1 050 000 лева. Вложените в проекта пари са 1 500 000 евро.

За 10 дни филмът на Димитър Митовски е бил гледан от 142 833, резултат по-добър дори и от този, постигат за същия период от време от "Аватар" на Джеймс Камерън.

За втора поредна седмица "Мисия Лондон" е най-гледаният филм у нас.

Филмът е създаден по едноименния роман на Алек Попов.

В него участват Юлиан Вергов, Ани Пападопулу, Ернестина Шинова, Любо Нейков.

Партнират им чуждестранните звезди Алън Форд и Томас Арана. До тях се изявяват дори Орлин Горанов, Коцето Калки, фолкпевицата Андреа, бившият депутат Павел Чернев.
        Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
          бе айде бе... кво ще снимаш! нека да отидат и да гледат както правим всички. големи тарикати станаха всички. 8-9лв ли ви се свидят за българското кино????
          А които мразим да ходим в салона какво да правим
          Да го пуснат на ДВД, ще им дам 9 те лв... ама да седя като препариран там 2 часа, няма да ида.
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Час и половина.Вземи си един билет за Арена за някоя от големите зали можеш да си се разхождаш по пътеката м/у долните и горните редове или пък да си опънеш краката и да спъваш хората , като мен
            М/у ако ти е забавен филма няма да разбереш кога е минало времето.И аз малко мразя до мене да има некви дето не ги знам ама..........
            мене ме нема, в целата схема........

Comment

Working...
            X