Известие

Collapse
No announcement yet.

За и против задното предаване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Хаха, москвича е култов аХтомобил Иначе и аз нещо се насочих към 75-ца, нещо много почнаха да ми харесват тия коли напоследък, но само за лятна, че и без тва са все ръждиви кенефи.
    Giulietta 1,6 JTDm 2013
    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
      ма вие в Бургаско нямате зима, бе там може и със скутерчета да бръмчите
      '
      М'чи аз в по-голяма част от годината съм на мотора, края на февруари на 2 градуса в един дъжд си карах от Несебър за Бургас к'ът пич, 'ма и той е със задно......в завоите занасяше, само дрифт...
      Last edited by Доко; d.m.y г., 19:02.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
        '
        .в завоите занасяше, само дрифт...
        Особено по мократа маркировка Важното е, че не си получил асфалтова екзема
        Добре сте си на морето, аз и затова съм в процес на преориентиране към вашия край
        Giulietta 1,6 JTDm 2013
        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Доко, имам впечатления от 2 "Це" класи на Мерцедес набори '01 и '03 - окачването им е по-скапано и от на 156-цата. И двете са дроб в момента, и което е интересното основно предното окачване дава фира. Имам още едни познат с подобна Ц класа и при него е същото. Не стига, че хич не са евтини за ремонт, ами и на последният нещо не му я направиха, та пак си тропа като каручка С новите "Це" класи пък чувам, че драмата била със задният мост, който изкарвал средно 30 000 км. преди да се тотализира, така че по-полека с прословутото качество от Щутгарт, за мен то умря с края на производството на 124-ката.
          Колега, аз пък имам впечатления с двете коли от подписа ми и за издръжливостта, както и цената на окачването си в голяма грешка!!!
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
          Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
          Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
          Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

• Първоначално публикувано от nblagoev Покажи съобщение
            Колега, аз пък имам впечатления с двете коли от подписа ми и за издръжливостта, както и цената на окачването си в голяма грешка!!!
            Твоята очиларка се води Е клас, аз пиша за Ц клас и вервай ми, разбиват се отпред и то яко. Твоят е старичък вече технически, но не го хвали излишно да не го урочасаш, че и този модел хич не е безпроблемен.
            Giulietta 1,6 JTDm 2013
            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Твоята очиларка се води Е клас, аз пиша за Ц клас и вервай ми, разбиват се отпред и то яко. Твоят е старичък вече технически, но не го хвали излишно да не го урочасаш, че и този модел хич не е безпроблемен.
              Че не е безпроблемен - не е, поне така съм чул, не съм имал проблеми досега, дано и да нямам!
              Но окачването му е по-здраво от на Алфа-та и на доста по-ниска цена...

П.П. Старичък е технически, но и той е с горни и долни носачи като Алфата и като цяло освен това, че е със задно предаване, няма почти никакви други разлики по предното окачване...ама не се разбива толкова бързо, и ако има нещо разбито не тропа като Алфа-та...
              Last edited by nblagoev; d.m.y г., 19:29.

Comment

• Първоначално публикувано от nblagoev Покажи съобщение
                Че не е безпроблемен - не е, поне така съм чул, не съм имал проблеми досега, дано и да нямам!
                Но окачването му е по-здраво от на Алфа-та и на доста по-ниска цена...
                По-здраво от окачването на 166, нека спазваме класовете на колите все пак. Ако имаше Ц класа сега нямаше да си в такъв възторг от окачването и. Иначе, безаварийно каране на абсолютно всички колеги във форума, че неразрушими коли няма
                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

По-здраво от окачването на 166, нека спазваме класовете на колите все пак. Ако имаше Ц класа сега нямаше да си в такъв възторг от окачването и. Иначе, безаварийно каране на абсолютно всички колеги във форума, че неразрушими коли няма
                  За класовете си прав, но не мога да кажа нищо за 166.
                  Не съм имал, не съм и карал, затова сравнявам това, което имам...

Comment

Working...
                  X