Известие

Collapse
No announcement yet.

Изневерявали ли сте?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Изневерявали ли сте?

Анкетата е анонимна, но които желае може и да сподели. Въпросът е към хората със семейства или дълги сериозни връзки.
    По-смело колеги, все пак е анонимно.
    168
    Да.
    40.48%
    68
    Не.
    47.62%
    80
    Да, но съжалявам и повече няма да го направя.
    6.55%
    11
    Не, но ако се отдаде възможност ще го направя.
    5.36%
    9
    Last edited by BLUE1; d.m.y г., 23:14.
    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

7 факта за съпружеските изневери, цитирани от Psychology Today:

- Около 40% от женените мъже и 30% от омъжените жени имат странична връзка.
    - На всеки 10-13 секунди някой по света се развежда.
    - Почти 50% от жените и около 30% от мъжете изпитват злоба към партньора си дори 10 години след развода.
    - В повече от 90% от случаите причина за развода на двойките с голям семеен стаж са периодичните изневери на партньорите.
    - 75% от тези, които се женят или омъжват за своите любовници, след това се развеждат.
    - Средно една изневяра продължава 2-4 години.
    - Връзката между хора, живеещи на семейни начала без брак, е подложена на емоционален стрес. И рискът тази връзка да се разруши е два пъти по-голям, отколкото ако има сключен брак.
    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Може ли дефиниция на изневяра ?
      ...защото обиконовено за изневяра се брои, ако те 'фанат
      Тези статистики са боза(за мен )

п.п.
      Нали не очакваш някой да изпадне в откровения сериозни ?
      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Изневяра- Предателство към някого или нещо. Измяна на принципи.

Изобщо не очаквам някой да изпада в каквото и да е, просто ми е любопитно съотношението на хора деклариращи вярност или изневяра към партньора си. Надали има някой , за който въпроса да е чужд и да не го засяга.
        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Да,разбрах.Остава да уточним за физическа или ментална иде реч?
          Така или иначе,темата е адски общирна ,обсъждали сме я тук - по един или друг повод
          За мен да се страхуваш от изневяра (или да те боли от такава ),е страх от наранено его(или наранено его )Има ли страх -няма любов.
          'туй то
          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
            Да,разбрах.Остава да уточним за физическа или ментална иде реч?
            Така или иначе,темата е адски общирна ,обсъждали сме я тук - по един или друг повод
            За мен да се страхуваш от изневяра (или да те боли от такава ),е страх от наранено его(или наранено его )Има ли страх -няма любов.
            'туй то
            Понякога се чудя колко точно се изразяваш...(разбирам от половин дума).
            Подкрепям напълно
            166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
            x145 1.6 boxer

Comment

Viki става въпрос не за мнението или разбирането на всеки относно изневярата, а дали го е правил. Гледната точка на мъжката част на форума вероятна се разминава някъде с мнението на дамската част. За изневяра могат да се приемат много постъпки от страна на партньора, но аз все пак степенувам изневярата. Според мен има огромна разлика между правенето на секс след някой бурен и алкохолен купон с някой почти не познат и това да седиш на масичка в скришно кафе посред обяд, да си стискате ръцете и безмълвно да се гледате в очите. В единият случай може и да очакваш прошка, но в другия дали изобщо ще ти е необходима такава......като и да е, и в двата случая принципа е нарушен. Нека всеки които желае да гласува го направи по вътрешно чувство.
              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

...Има ли страх -няма любов.
                'туй то
                Е тука точно няма да се съглася с теб. Голямата любов винаги е свързана със страх - да не я загубиш. Толкова си зависим, че не си представяш живота без нея/него(което не означава че живота не продължава, но така изглежда в момента). Можеш да я загубиш както от изневяра, така и от катастрофа с кола, примерно. Страхът го има!
                А ако говорим просто за изневяра(секс)...хмм, тук вече се намесва егото и май наистина е "според зависи" - любов, брак, деца и други известни и неизвестни усложняват уравнението.
                п.п. няма да гласувам...за сега, щото го няма моя отговор
                Last edited by bager; d.m.y г., 00:36.
                ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                  Е тука точно няма да се съглася с теб. Голямата любов винаги е свързана със страх - да не я загубиш.
                  ти да не загубиш...нали разбираш накъде бия
                  п.п.
                  Ники,не казвам че е лесно...Напротив.Вероятно са нужни милиони животи,за да стигне човек до ниво,в което ще може да обича безрезервно
                  Ще продължа утре,че заспивам вече и не мисля (хъх...сякаш е ново)

Comment

Съжалявам, че пак ще се намеся. Анкетата се отнася за изневярата в чисто моралната норма наложена в нашето общество. Иначе ще започнем с лиричните отклонения- що е то любов и що за възвишено чувство е, ала бала......
                    Last edited by BLUE1; d.m.y г., 00:56.
                    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                      Съжалявам, че пак ще се намеся. Анкетата се отнася за изневярата в чисто моралната норма наложена в нашето общество. Иначе ще започнем с лиричните отклонения- що е то любов и що за възвишено чувство е, ала бала......
                      Колега, всеки може да интерпретира въпросната морална норма по различен начин - споменато беше вече за 'държането на ръце' и разни други работи, т.е. пак може да има алабализми.
                      Аз гласувах, няма да обяснявам как и защо. Пак да кажа, че мноого ми допадна обяснението на Вики...
                      166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                      x145 1.6 boxer

Comment

Може ли дефиниция на изневяра ?
                        ...защото обиконовено за изневяра се брои, ако те 'фанат
                        Тези статистики са боза(за мен )

п.п.
                        Нали не очакваш някой да изпадне в откровения сериозни ?
                        Хахахха, браво Вики, според мен това което си написала отговаря по всички направления на темата- x, y и z-кратко, точно и ясно
                        Всичко друго са блаблащини, бози и словесни опити за прикриване на телесни разхищения

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                        Втора национална среща на 155

Comment

Пуу, аз се обърках, писах ДА пък не съм, ам както и да е, сигурно и това ще стане някой ден тъй че...
                          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Хм, не е зле жените в България да започнат ежегодно да се подлагат на POP тест (папаниколау тест) за навременно откриване на човешки попилома вирус, тогава всяка изневяра ще излезе наяве ако не е използван кондом,което не е гаранция, понеже освен по полов път се предава и чрез орален секс. Вируса е известен и има над 60 разнивидности, номер 16 ако не се лъжа води до рак на сервикса и живее в организма доживот. за мъжете не е проблем-ние само го разнасяме но естествено всеки може да си отговори на въпроса от къде го хващаме...
                            блаженни са низшите духом...

Comment

Както и да го усукваме, изневярата е въпрос на лична хигиена.Физическа, морална, душевна, а защо не и финансова!
                              Няма човек, който да не се е почувствал ограбен, след като е изневерил.
                              Да уточня!
                              Изневяря е само тогава, когато ти пука за човека, на когото изневеряваш.Когато не ти пука е просто поредния срещнат в лутането да намериш верния път към правилния партньор!
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                              X