Известие

Collapse
No announcement yet.

Изневерявали ли сте?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
    Това с вложените средства ми напомня на "Нямам нищо против това, жена ми да има любовник, но поне да си делим разходите"
    Или защо не разходите да са изцяло за негова сметка пък ?

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
    Втора национална среща на 155

Comment

• Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
      Или защо не разходите да са изцяло за негова сметка пък ?
      Съмнява ме да има такова щастие. Обикновено на мъжете не ни върви.
      btw, сещам се за анекдот, където мъж се оплаква - Жена ми е голям късметлия. За един месец намери на улицата гривна, колие, визонено палто, а аз само едни мъжки гащи вкъщи под леглото и то даже не ми стават.
      Last edited by Pepo; d.m.y г., 13:07.
      156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
      Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
        Ами какво- представи си ти си вложил усилия, време, средства ако щеш, за да спечелиш този човек, след това да го обичаш и в един момент се появява мистър Х и взима всичко това на готово, защото примерно жена ти иска да опита нещо ново. Как да не ти е гадно после.
        Ти жената като инвестиция ли я приемаш? Аз съм много против собственическия подход, много ислямски и консервативен ми идва нещо. А и, ако те разбирам правилно, ти си против изобщо смяната на партньорите. Като се обвържеш с някого и край, до живот. Това е да "не ти вземат на готово". Някак... не е моята кауза това.
        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
        Roosevelt

Comment

• Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
          Ти жената като инвестиция ли я приемаш? Аз съм много против собственическия подход, много ислямски и консервативен ми идва нещо. А и, ако те разбирам правилно, ти си против изобщо смяната на партньорите. Като се обвържеш с някого и край, до живот. Това е да "не ти вземат на готово". Някак... не е моята кауза това.
          Не си ме разбрал правилно. Аз нямам нищо против жена ми или приятелката ми, като реши че не иска да е с мен да се разделим и да си търси щастието другаде. Но съм против това да изневерява системно и същевременно да ти се умилква. Отностно собственическия подход- може би наистина има нещо вярно в думите ти. Това зависи обаче от човека, с който си. Ако е достатъчно независим няма как да имаш собственически подход. Аз съм попадал и на двата типа жени и едните просто си го искат този подход, а другите ясно показват, че не става така.
          Lexus IS200

Comment

Working...
          X