Известие

Collapse
No announcement yet.

Съчки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Любовта е ,,болест,,.Характерни признаци(симптоми) са умопомрачението и загубата на разсъдък.Чак пък до там да ни докара Деянчо ?!Едва ли.

Comment

• Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
      Не съм съгласна изобщо с тебе.
      Причината да не съм съгласна е не защото някои форми на поведение във въпросната персона не са дразнещи(дразнещи са честно казано), а защото неговите прояви за мен са една малка прашинка, на фона на целия брутализъм, който ми се набива в очите, ушите и .....през последните 15 години и то съвсем целенасочено и позьорски, като умишлен модел на поведение с тенденция към подражание, която вече е факт.
      А едно лице като Деян Неделчев ми е направо безобидно и като безалкохолна бира, в сравнение с нескончаемите клонинго-травеститски сериали, които наблюдаваме през същите тези години и на никой не му дреме и не изропта толкова срещу тях.
      Даже си щракате самодоволно с пръсти и ситуацията е пей сърце и лайф ис лаф и сега някъв Деянчо Бананчо ви излезе от крив макарон по крив, е тва не мога да го разбера.
      Сега не разбрах за какво спорим с теб, ако може да ми обясниш пак Хем не си съгласна с мен изобщо, хем си съгласна, че тоя дразни яко

И всъщност май се опитваш да ме убедиш, че не съм прав за нещо, което аз изобщо не съм казвал Първо никъде не съм казвал, че тоя Деянчо ли е, какъв е, е най-лошия, нито съм казвал, че останалите траверси дето ми ги пробутват по всички медии са по-добри от него. Второ никога не съм си щракал самодоволно с пръсти на фона на няква педалска или друга простотия Трето, аз и срещу другите подобни простотии (като Азиската примерно) много съм роптал, ама кучетата си лаят, кервана си върви

А в края на краищата, това че той не е единствения и че е малка част на фона на цялата картина не го оправдава, щото по тоя начин можем да оправдаем всички педали и траверси дето ни ги натрапват по медиите Ще кажем "ми то има и много други като него", и това е сигурен начин да започнем да ги приемаме за ОК

Пък аз просто си казах мнението, мисля, че е дърт педераст, което по-принцип дразни повече дори и от млад педераст (което пък само по себе си дразни доста), и второ мисля че има психични отклонения Това е. Казах го за него, щото темата беше за него. Ако имаше тема за Азис, и за него щях да кажа същото

А да... другото кеото казах е, че не е готино да се забавляваме с това, че някой е луд и все още го мисля Може би с това не си съгласна
      Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
      Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Колеги, много лют спор.На този свят всеки е прав и всеки е крив.Зависи от гледната точка.А гледната точка на определен човек се формира от сбор от много показатели.По въпроса за дъртите педали:-и ВАСИЛ НАЙДЕНОВ е от тази категория,но е можещ да пее дърт педал.Няма значение кой какъв е,важното е да може да прави добре това за което го представят.В случая Деянчо го представят като певец.А той е добър певец колкото аз съм добър космонавт.Пълно НЕДОРАЗУМЕНИЕ.Останалото е въпрос на наше възприятие.Някой го предлага, а как ние ще го възприемем зависи от мирогледа ни.А той е формиран във времето при всеки от нас по различен начин.

Comment

• Предполагам, че колежката иска да каже, че в неговото творчество има нещо различно, не знам доколко стойностно и се аргументира - просто това е нейното виждане.
          Това е твърде странно за повечето хора тук, но - въпрос на вкус.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от gkalinov Покажи съобщение
            ..и ВАСИЛ НАЙДЕНОВ е от тази категория,но е можещ да пее дърт педал...
            Е ние не говорим за такива случаи Васил Найденов не парадира със сексуалната си ориентация нито е демонстрира явно Пък и той е станал известен и харесван много преди да дойдат на мода педалските истории и всякакви други скандалности, т.е. тогава хората са ставали известни с други качества
            Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
            Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Едно време Васил Найденов беше Васко Кеца, сега е Г-н Найденов.Иначе се обижда.
              sigpic
              "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

• ,oлелеее,ама вие верно ли посветихте 20 страници на тоя керпеден.Това сигурно е най-задълбочения разбор на ""творчеството"" Му въобще.Трябва ръце,крака и ....квот се сетите да ви целува,че изобщо сте му обърнали внимание.Да събира съчките и към психото.
                2011 Giulietta MA-ex
                1995 155 1.8 TS 8V
                2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• Дали е дърт или млад педал или лесбиец или чекиджиец ми е все тая, защото сексуалната ориентация на Деянчо е последното нещо, което ме вълнува, понеже гарантирано казано-нямам абсолютно никакви апетити към него в сексуален план.
                  А вие щом толкова много спрягате сексуалните му наклонности и прояви, значи определено ви вълнуват и сте ми малко съмнителни

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                  Втора национална среща на 155

Comment

• Не са кофти

Russian Brothers

“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Ето ме в памет на таланта на всички времена
                      Attached Files
                      „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

• е това вече ме изкърти

Veselin Marinov, Deyan Nedelchev i Ivan Balsamadjiev - Trimata musketari
                        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                          Тиктак тиктак тиктака мойто сърцеееееееееееее
                          Вече тряя да удвоя гърба, за да му ги насъбера на тоя олигофрениите ...
                          Ще си търся друг кумир
                          „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

• Лека му пръст на Иван Балсамаджиев - аз ще го запомя с
                            'Колювата майка, майката на Колю,
                            Колювата майка, майката на Колю,
                            на Колю майка му, майка му на Колю,
                            на Колю майка му, майка му на Колю...'

За третия каквото и да кажем ще е малко... (справка - последната песен за МВР)
                            166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                            x145 1.6 boxer

Comment

• Мани го третия ... той не се поти

Comment

• Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
                                .....
                                А вие щом толкова много спрягате сексуалните му наклонности и прояви, значи определено ви вълнуват и сте ми малко съмнителни
                                ето тук си много права и някой слънчев ден ше получиш една адски студена бира за тези думи...
                                '97 155 1.8 16V
                                GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                                the cost of living is dying...everybody pays...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X