Любовта е ,,болест,,.Характерни признаци(симптоми) са умопомрачението и загубата на разсъдък.Чак пък до там да ни докара Деянчо ?!Едва ли.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съчки
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщениеНе съм съгласна изобщо с тебе.
Причината да не съм съгласна е не защото някои форми на поведение във въпросната персона не са дразнещи(дразнещи са честно казано), а защото неговите прояви за мен са една малка прашинка, на фона на целия брутализъм, който ми се набива в очите, ушите и .....през последните 15 години и то съвсем целенасочено и позьорски, като умишлен модел на поведение с тенденция към подражание, която вече е факт.
А едно лице като Деян Неделчев ми е направо безобидно и като безалкохолна бира, в сравнение с нескончаемите клонинго-травеститски сериали, които наблюдаваме през същите тези години и на никой не му дреме и не изропта толкова срещу тях.
Даже си щракате самодоволно с пръсти и ситуацията е пей сърце и лайф ис лаф и сега някъв Деянчо Бананчо ви излезе от крив макарон по крив, е тва не мога да го разбера.Хем не си съгласна с мен изобщо, хем си съгласна, че тоя дразни яко
И всъщност май се опитваш да ме убедиш, че не съм прав за нещо, което аз изобщо не съм казвалПърво никъде не съм казвал, че тоя Деянчо ли е, какъв е, е най-лошия, нито съм казвал, че останалите траверси дето ми ги пробутват по всички медии са по-добри от него. Второ никога не съм си щракал самодоволно с пръсти на фона на няква педалска или друга простотия
Трето, аз и срещу другите подобни простотии (като Азиската примерно) много съм роптал, ама кучетата си лаят, кервана си върви
А в края на краищата, това че той не е единствения и че е малка част на фона на цялата картина не го оправдава, щото по тоя начин можем да оправдаем всички педали и траверси дето ни ги натрапват по медиитеЩе кажем "ми то има и много други като него", и това е сигурен начин да започнем да ги приемаме за ОК
Пък аз просто си казах мнението, мисля, че е дърт педераст, което по-принцип дразни повече дори и от млад педераст (което пък само по себе си дразни доста), и второ мисля че има психични отклоненияТова е. Казах го за него, щото темата беше за него. Ако имаше тема за Азис, и за него щях да кажа същото
А да... другото кеото казах е, че не е готино да се забавляваме с това, че някой е луд и все още го мисляМоже би с това не си съгласна
Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
-
Колеги, много лют спор.На този свят всеки е прав и всеки е крив.Зависи от гледната точка.А гледната точка на определен човек се формира от сбор от много показатели.По въпроса за дъртите педали:-и ВАСИЛ НАЙДЕНОВ е от тази категория,но е можещ да пее дърт педал.Няма значение кой какъв е,важното е да може да прави добре това за което го представят.В случая Деянчо го представят като певец.А той е добър певец колкото аз съм добър космонавт.Пълно НЕДОРАЗУМЕНИЕ.Останалото е въпрос на наше възприятие.Някой го предлага, а как ние ще го възприемем зависи от мирогледа ни.А той е формиран във времето при всеки от нас по различен начин.
Comment
-
Предполагам, че колежката иска да каже, че в неговото творчество има нещо различно, не знам доколко стойностно и се аргументира - просто това е нейното виждане.
Това е твърде странно за повечето хора тук, но - въпрос на вкус.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от gkalinov Покажи съобщение..и ВАСИЛ НАЙДЕНОВ е от тази категория,но е можещ да пее дърт педал...Васил Найденов не парадира със сексуалната си ориентация нито е демонстрира явно
Пък и той е станал известен и харесван много преди да дойдат на мода педалските истории и всякакви други скандалности, т.е. тогава хората са ставали известни с други качества
Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
-
,oлелеее,ама вие верно ли посветихте 20 страници на тоя керпеден.Това сигурно е най-задълбочения разбор на ""творчеството"" Му въобще.Трябва ръце,крака и ....квот се сетите да ви целува,че изобщо сте му обърнали внимание.Да събира съчките и
към психото.
2011 Giulietta MA-ex
1995 155 1.8 TS 8V
2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex
Comment
-
Дали е дърт или млад педал или лесбиец или чекиджиец ми е все тая, защото сексуалната ориентация на Деянчо е последното нещо, което ме вълнува, понеже гарантирано казано-нямам абсолютно никакви апетити към него в сексуален план.
А вие щом толкова много спрягате сексуалните му наклонности и прояви, значи определено ви вълнуват и сте ми малко съмнителни
Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
Втора национална среща на 155
Comment
-
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Comment
-
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
Вече тряя да удвоя гърба, за да му ги насъбера на тоя олигофрениите ...
Ще си търся друг кумир„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Comment
-
Лека му пръст на Иван Балсамаджиев - аз ще го запомя с
'Колювата майка, майката на Колю,
Колювата майка, майката на Колю,
на Колю майка му, майка му на Колю,
на Колю майка му, майка му на Колю...'
За третия каквото и да кажем ще е малко... (справка - последната песен за МВР)166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение.....
А вие щом толкова много спрягате сексуалните му наклонности и прояви, значи определено ви вълнуват и сте ми малко съмнителни'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
Comment