Известие

Collapse
No announcement yet.

Съчки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Викам да отворим една 'Нощна тема', че така мноого спам по останалите
    166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
    x145 1.6 boxer

Comment

• Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
      Ей, активност съблюдавам след 2ч, това не е зле
      Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
      + 1.
      Буден
      Добре сте "овършали" форума тая нощ, къде ли не сте спамили.
      sigpic
      "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

• Не се отпускайте, германците настъпват!

http://www.youtube.com/watch?v=DHHAR1S_eKA
        145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• А каква музика е правил...Деян Неделчев - Обич За Обич
          Разбира се,"съчките" са къде-къде по-успешни....
          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
            А каква музика е правил...Деян Неделчев - Обич За Обич
            Разбира се,"съчките" са къде-къде по-успешни....
            Сега пък аз чувам че пее.."...стига заеби...."
            sigpic
            "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

• На мен ми се струва, че най-лошото не е че тоя е педал... По-лошото е, че е ДЪРТ педал

Пък за забавлението - не знам кой за колко забавно го намира това, ама ако имаш адекватно чувство за хумор, обиконовено не намираш за особено смешно това, че някой не е наред с главата. Някак си е малко незряло (да не кажа друго) да се смееш на това, че някой бута масло. Като децата в първи клас, които се смеят на тия които носят очила А за тоя напълно сериозно ми се струва, че има нужда от специализирана помощ
              Last edited by Sm0k; d.m.y г., 15:18.
              Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
              Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
                На мен ми се струва, че най-лошото не е че тоя е педал... По-лошото е, че е ДЪРТ педал

Пък за забавлението - не знам кой за колко забавно го намира това, ама ако имаш адекватно чувство за хумор, обиконовено не намираш за особено смешно това, че някой не е наред с главата. Някак си е малко незряло (да не кажа друго) да се смееш на това, че някой бута масло. Като децата в първи клас, които се смеят на тия които носят очила А за тоя напълно сериозно ми се струва, че има нужда от специализирана помощ
                Не съм съгласна изобщо с тебе.
                Причината да не съм съгласна е не защото някои форми на поведение във въпросната персона не са дразнещи(дразнещи са честно казано), а защото неговите прояви за мен са една малка прашинка, на фона на целия брутализъм, който ми се набива в очите, ушите и .....през последните 15 години и то съвсем целенасочено и позьорски, като умишлен модел на поведение с тенденция към подражание, която вече е факт.
                А едно лице като Деян Неделчев ми е направо безобидно и като безалкохолна бира, в сравнение с нескончаемите клонинго-травеститски сериали, които наблюдаваме през същите тези години и на никой не му дреме и не изропта толкова срещу тях.
                Даже си щракате самодоволно с пръсти и ситуацията е пей сърце и лайф ис лаф и сега някъв Деянчо Бананчо ви излезе от крив макарон по крив, е тва не мога да го разбера.

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                Втора национална среща на 155

Comment

• А, бе тази рожба Деянчо е душица - да хване да го разцелува някой.
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                  Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                    А, бе тази рожба Деянчо е душица - да хване да го разцелува някой.
                    Е не е нито душица, нито мушица, нито тревица, нито дори девица , но със сигурност има десетки, стотици и хиляди много по-дразнещи от него, които незнам защо ги приемате по дефолт като нещо естествено и нормално.
                    Ок, няма проблем, но приемете със същата радушност и Деянчо

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91

Comment

Е не е нито душица, нито мушица, нито тревица, нито дори девица , но със сигурност има десетки, стотици и хиляди много по-дразнещи от него, които незнам защо ги приемате по дефолт като нещо естествено и нормално.
                      Ок, няма проблем, но приемете със същата радушност и Деянчо
                      Ако попишем още малко за него ще го заобичам - нищо, че малко ме е гнус.
                      sigpic

Comment

Ако попишем още малко за него ще го заобичам - нищо, че малко ме е гнус.
                        Е то въпроса с гнусенето понякога се разрешава, след разцъфването на обичта , така че има надежда за любоФта

Comment

Е то въпроса с гнусенето понякога се разрешава, след разцъфването на обичта , така че има надежда за любоФта
                          Той да внимава да не го добара някой, че така ще цъфне та ще върже.
                          sigpic

Comment

Той да внимава да не го добара някой, че така ще цъфне та ще върже.
                            Освен ако някой не му върже на него

Comment

Освен ако някой не му върже на него
                              Да, да любовта избухва внезапно и неочаквано - никой не е застрахован от това.
                              sigpic

Comment

Да, да любовта избухва внезапно и неочаквано - никой не е застрахован от това.
                                Застраховка любов няма -да, нито за запазване на съществуваща вече любов, нито пък за предотвратяване на внезапно появила се

Comment

Working...
                                X