Първоначално публикувано от Коки
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
За една умна идея !! ( Паркирал си като идиот! )
Collapse
X
-
Lexus IS200
-
Аз говоря, че тея, дето ви ги продават са по 10 стотинки...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеАз говоря, че тея, дето ви ги продават са по 10 стотинки...
10 лв / кв. м мисля че бешеsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
За мен няма значение материяла , важното е да се залепят. Със сигурност даже да се махне трудно е много по-добре , отколкото да ти надерат колата. Пред Стоян спира едно Фиат 500 , червеничко ... истинска кукла , та почити всяка вечер минавам покрай него и го заглеждам , ама наскоро видях как някой му е .... маматаAlfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI
Comment
-
Първоначално публикувано от S_G_M Покажи съобщениеЗа мен няма значение материяла , важното е да се залепят. Със сигурност даже да се махне трудно е много по-добре , отколкото да ти надерат колата. Пред Стоян спира едно Фиат 500 , червеничко ... истинска кукла , та почити всяка вечер минавам покрай него и го заглеждам , ама наскоро видях как някой му е .... мамата
къртеха му огледалото едното 2 пъти, драха го 3-4 пъти... накрая се отказах да го водя по застрахователиsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от S_G_M Покажи съобщениеПросто съм безмълвен , адски много съжалявамтрябва да си направя припратка към друга тема , озаглавена "Какво правя още в България " или " Има ли бъдеще тук"
Я ходи в Англия, например, и остави една лъсната кола с БГ номера за 1 вечер...на другата сутрин ще пишеш по форумите колко хубаво е в България....156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеОбаче между тези, които ги продават и тия дето сами си ги правите разликата е от земята до небето...
Comment
Comment