Известие

Collapse
No announcement yet.

За една умна идея !! ( Паркирал си като идиот! )

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
    Говоря за тези готовите, които инициаторите на кампанията продават по 40-50 ст. бройката.
    Обаче между тези, които ги продават и тия дето сами си ги правите разликата е от земята до небето. Предполагам си пробвал да махаш етикет на някаква стока и знаеш как се къса и хартията остава залепена по стоката. Е същото става и с вашите домашни лепенки- за да я свалиш трябва да търкаш поне 5 мин. Докато тия дето ги продават се махат за 5 сек. А именно това е целата на кампанията- не да ебеш мамата на нечия кола, а културно да посочиш на собственика, къде греши.
    Lexus IS200

Comment

абсолютно съм съгласен с mind control

тия хартиените с двойнозалепваща хартия са ужасни и се чистят много мъчно!
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

може да се ползват за особено ядосващи типове, които например ти паркират по цял ден пред гаража и ти иде да го
        па нека чегърта
        Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
        AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Аз говоря, че тея, дето ви ги продават са по 10 стотинки...
          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
            Аз говоря, че тея, дето ви ги продават са по 10 стотинки...
            и за това си прав де

10 лв / кв. м мисля че беше
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

За мен няма значение материяла , важното е да се залепят. Със сигурност даже да се махне трудно е много по-добре , отколкото да ти надерат колата. Пред Стоян спира едно Фиат 500 , червеничко ... истинска кукла , та почити всяка вечер минавам покрай него и го заглеждам , ама наскоро видях как някой му е .... мамата
              Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
              Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

Първоначално публикувано от S_G_M Покажи съобщение
                За мен няма значение материяла , важното е да се залепят. Със сигурност даже да се махне трудно е много по-добре , отколкото да ти надерат колата. Пред Стоян спира едно Фиат 500 , червеничко ... истинска кукла , та почити всяка вечер минавам покрай него и го заглеждам , ама наскоро видях как някой му е .... мамата
                въпросното фиат 500 е на сестра ми

къртеха му огледалото едното 2 пъти, драха го 3-4 пъти... накрая се отказах да го водя по застрахователи
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

Просто съм безмълвен , адски много съжалявам трябва да си направя припратка към друга тема , озаглавена "Какво правя още в България " или " Има ли бъдеще тук"
                  Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
                  Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

Първоначално публикувано от S_G_M Покажи съобщение
                    Просто съм безмълвен , адски много съжалявам трябва да си направя припратка към друга тема , озаглавена "Какво правя още в България " или " Има ли бъдеще тук"
                    Хаха...ти що си мислиш, че в чужбина не се случват тея неща?

Я ходи в Англия, например, и остави една лъсната кола с БГ номера за 1 вечер...на другата сутрин ще пишеш по форумите колко хубаво е в България....
                    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                      Обаче между тези, които ги продават и тия дето сами си ги правите разликата е от земята до небето...
                      Аз нито съм си правил лепенки, нито съм си купувал от тези. Просто отбелязах, че са скъпи. Така или иначе, не възнамерявам да си купувам от тях поради другия посочен аргумент - според мен надписът трябва да е в първо лице, така че другите да го видят и да му се смеят.
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                      Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Working...
                      X