Известие

Collapse
No announcement yet.

Що съм длъжен.....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
    модел поведение за мен бяха майка ми и баща ми

не виждам как може за някой човек "изпълнител" да бъде еталон....

или е доста ограничен умствено или родителите му са доста некадърни в отглеждането на деца
    Право в десетката.
    Я сега изприпкай до близкия мол или пък вечерта влез в някой фолк клуб и пак се сети за това, което си написал.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

или е доста ограничен умствено или родителите му са доста некадърни в отглеждането на деца
      Правилно го каза, но не забравяй че масата, това не си ти ...за съжаление ..
      И в това, което казваш "или е доста ограничен умствено или родителите му са некадърни в отглеждането на деца", само ще вметна една корекция-вместо "или", спокойно може да се сложи"и", тъй като ограничени умствено родители, отглеждат ограничени умствено деца.
      Няма как да е иначе

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
      Втора национална среща на 155

Comment

Колега много погрешно мислене. Почти всички велики личности са се стремили да станат нещо различно от това което са родителите им и са търсели модели и вдъхновение извън семейството си. Не всички хора намират родителите си като идеал за поведение и развитие и това въобще не ги прави умствено ограничени. Точно обратното мислене може да се каже че е ограничено.

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
          .....да слушам гнусната мазна чалга и пиянските викове на разни дебели чалгари в кафето отсреща....?При това в 1:30 сутринта....
          Нещо май се измести темата ми се струва...

Според мен, каквато и да е "музиката" в 1:30 часа през ноща ( рок, чалга, метъл, техно, деветата симфония на Бетовен и тн) НЕ съм длъжен да я слушам, особено ако се опитвам да си почивам

В този ред на мисли да те питам, ако в 1и30 часа от съседния апартамент се чува яко жица и куфеещи люде на тази музика, то същата реакция ще последва (ще си "леко издразнен") или просто би слушал музика в 1и30, но не искаш да е чалга?

И преди да ме нападнете, че защитавам "поп-фолка" , само ще кажа, че слушам АБСОЛЮТНО всякаква музика (според комапнията) и нямам проблеми с това...
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
            Колега много погрешно мислене. Почти всички велики личности са се стремили да станат нещо различно от това което са родителите им и са търсели модели и вдъхновение извън семейството си. Не всички хора намират родителите си като идеал за поведение и развитие и това въобще не ги прави умствено ограничени. Точно обратното мислене може да се каже че е ограничено.

виж, май ти убягва смисъла

поведение - това е възпитание, обноски и т.н.

почти всички велики личности са били възпитани и са спазвали някакви елементарни правила на повдение в обществото, с което да не се държиш като дивак.

за такива неща си говорим, не за интелект, професионално развитие и т.н.

искам да те видя да си много велика и интелигентна личност пък да се държиш като селтак, тоя шаран е много рядък, от тея дето като ги извадиш от язовира и нивото се качва 1 метър
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

виж, май ти убягва смисъла

поведение - това е възпитание, обноски и т.н.

почти всички велики личности са били възпитани и са спазвали някакви елементарни правила на повдение в обществото, с което да не се държиш като дивак.

за такива неща си говорим, не за интелект, професионално развитие и т.н.

искам да те видя да си много велика и интелигентна личност пък да се държиш като селтак, тоя шаран е много рядък, от тея дето като ги извадиш от язовира и нивото се качва 1 метър
              На теб май много неща ти убягват. Модел за поведение и подражание са едно а възпитание и обноски са друго. Първото е свобода на избор, второто са възприети норми в обществото.

Comment

• Тоя квартал явно нещо не е читав....сега някакъв тип си мисли, че е койот и от 1 час вие......
                няма такива хора.... поне музиката е по-разнообразна днес...чува се и някоя песен на английски
                156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Тоя квартал явно нещо не е читав....сега някакъв тип си мисли, че е койот и от 1 час вие......
                  няма такива хора.... поне музиката е по-разнообразна днес...чува се и някоя песен на английски
                  Немаш ли въздухарка отстреляй го Ти си представи че ли Олд Шетърхенд и ще се оправи работата.
                  Fiat Punto 1.4GT 1996
                  Hyundai Tucson 2.0 2007
                  Renault Clio 1.5 2019

Comment

Тоя квартал явно нещо не е читав....сега някакъв тип си мисли, че е койот и от 1 час вие......
                    по-добре смени квартала )
                    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Колега къде живееш? И аз съм в същия квартал, но не ги чувам нито бай Мангау, нито койота. Аз комай само рейсърите от бояна успявам да чуя, ама са ми далече на обхвата на пушката.
                      Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                      Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Споменах ти в началото на темата - този собственик на кръчмето трабва да го промениш. Направи го рок-фен и ще рахатясаш - ако трябва доведи го на организираната среща на феновете на твърда музика от форума. Ако той не се промени ще го променим ние.
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                          Споменах ти в началото на темата - този собственик на кръчмето трабва да го промениш. Направи го рок-фен и ще рахатясаш - ако трябва доведи го на организираната среща на феновете на твърда музика от форума. Ако той не се промени ще го променим ние.
                          Ако не, може ние да си направиме среща там - и както стана на въпрос - метъли сме трябва да трошиме (хората се оплакваха от липса на пейки).

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                            На теб май много неща ти убягват. Модел за поведение и подражание са едно а възпитание и обноски са друго. Първото е свобода на избор, второто са възприети норми в обществото.
                            модел на поведение, а ти ми говориш за свобода на избор

абе я се стегни

май много време вече си извън БГ и ти се губи смисъла на думите
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
                              Ако не, може ние да си направиме среща там - и както стана на въпрос - метъли сме трябва да трошиме (хората се оплакваха от липса на пейки).
                              Аз не съм сигурен, че беше от кръчмата тоя път
                              Явно разни вълци сме завъдили просто....
                              156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Ще трябва да си намеря пушката за грозен дивеч.

Comment

Working...
                                X