Ха при мен на нощната мина тихо , сега пускам Тото Котуньо и заспивам .
Известие
Collapse
No announcement yet.
Що съм длъжен.....
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение.....да слушам гнусната мазна чалга и пиянските викове на разни дебели чалгари в кафето отсреща....?При това в 1:30 сутринта....АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеТва в кое жека се развива действието?
Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщениеДа в тая ситуация наистина и на мен ми се иска да си купя няколко бири, да си купя пушка, да отворя прозореца и да отстрелям бай бангау. Но определено телефон 166 ще свърши повече работа.
А бирите даже въобще не са задължителни
Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
Втора национална среща на 155
Comment
-
Не, че нещо, ама защо човек слушащ чалга= простак? Няма нито един довод доказващ това
Няма да споменавам метълите, дето като пийнат една бира и се почва с трошенето на де що видят. А сега кажете, кой е по- простак- човека дето си пее чалгииката или метъла, който чупи пейките в парка?Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеНе, че нещо, ама защо човек слушащ чалга= простак? Няма нито един довод доказващ това
Няма да споменавам метълите, дето като пийнат една бира и се почва с трошенето на де що видят. А сега кажете, кой е по- простак- човека дето си пее чалгииката или метъла, който чупи пейките в парка?
Просто фактологически и статистически- на всеки 20 случая подобни на този, един е с различно музикално оформление от чалгарското.
Е, това са фактите.
Иначе със сигурност това е вярно :
Не всеки чалгар е простак и не всеки простак е чалгар.
Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
Comment
-
Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщениеПростакът си е простак, независимо какво слуша .
Просто фактологически и статистически- на всеки 20 случая подобни на този, един е с различно музикално оформление от чалгарското.
Е, това са фактите.
Иначе със сигурност това е вярно :
Не всеки чалгар е простак и не всеки простак е чалгар.Защото статистически погледнато аз чалгар да троши и беснее не съм виждал.
Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеА защо нищо не коментира за пейките в паркаЗащото статистически погледнато аз чалгар да троши и беснее не съм виждал.
Но се случват много по-рядко, в сравнение с това да ти разпробиват с чалгарска бургия мозъчния комфорт.Нещо, което е факт всеки ден.
Незнам дали бесните чалгари, освен че ни натрапват досадната ......(няма да го нареча музика) трошат пейки, но със сигурност знам, че ми "трошат " спокойствието, натрапвайки ми брутално, нещо което не понасям и това се случва ежедневно, а затова именно е и темата.
Иначе всеки има пълното право да слуша, гледа и прави каквото си иска, но възпитания човек ги прави тези неща, без да ги натрапва и да пречи на останалите.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеА защо нищо не коментира за пейките в паркаЗащото статистически погледнато аз чалгар да троши и беснее не съм виждал.
За мен който се радва на подобна простотия е простак....
Ако иска да си я слуша-хубаво, негово право си е, но да се пакетира там каквото иска да прави, аз да не го чувам....Last edited by Satanism; d.m.y г., 16:00.156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
нито съм метал, нито чалгар - слушам електронна музика
но обективно погледнато
смятам за по-упадъчно да се радваш на музика, в която масово се пее за убийства, кръв, омраза и т.н. и като цяло звучи много агресивно
на мен ми харесват рока и метъла, но определено най-големите простаци и нечистоплътници, които познавам са метъли.
а текстове като този от предната страница са ми забавни - в същия смисъл, в който ми е забавно да гледам как някой се излага . способен съм да се смея и да се забавлявам на такава музика, просто не я взимам присърце и като цяло гледам да не се ограничавам
иначе по темата - не си длъжен да търпиш на никой простотиите, в никакъв случай
самия аз съм толерантен и ако някой не прекалява - примерно не вдига джамборета по-често от веднъж на 2 седмици, не го занимавам, защото е важно човек да се забавлява, а не всеки има пари да ходи по дискотекиsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениесмятам за по-упадъчно да се радваш на музика, в която масово се пее за убийства, кръв, омраза и т.н. и като цяло звучи много агресивно
на мен ми харесват рока и метъла, но определено най-големите простаци и нечистоплътници, които познавам са метъли.
Възможно е и да има такива, каквито визираш, но аз поне не познавам.
А познавам доста т.нар. метъли, още от тинейджърските си години съм се движила винаги в "метълска" компания, в която не е имало нито един нечистоплътник или простак или изпадняк или убиец.
Всичките бивши(а много от тях и настоящи) "метъли", сега са успели хора-адвокати, лекари, програмисти, бизнесмени, собственици на големи холдинги.
Не се сещам за нито един от тях, който да не е получил от живота си това, което иска и то с цената на много усилия, амбиция, воля.
А тези 3 качества, които изброих някак си не се връзват с хора, определяни като простаци и нечистоплътници.
Те се връзват с лица, които са наясно със себе си и живота, като съзнават какво искат, как да го постигнат и кое е в основата на тяхната житейска философия и ценностна система.
И понеже "във всяко стадо има мърша", възможно е да си попаднал на точно такава.
Или другия вариант е предубеденост да диктува предварителни впечатления у теб, без те да комуникират адекватно с реалността.
Comment
-
Да слушаш чалга е простотия, защото чалгата е проста музика.Това означава, че човек, който се кефи на този тип музика не е опознал музиката, като жанр и няма за що да се муси и претендира, че го критикуват.Никога, без значение не бих се кефил на елементаризма, не че не харесвам някоя друга песен, но ката цяло от 1000 часа музика, записана, имам около 10 минути чалга.Аз съм от по старото поколение и си купувам и записвам малко неща.Да се кефиш на разни патки и елементарни ритми си е обида даже
То същото важи и за много други действия, които у нас са масова практика, ама това е, както казвам друга темаLast edited by fred; d.m.y г., 18:01.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
За това дали един човек е простак или не не може да се съди по музиката, която слуша. По скоро това си е в манталитета на хората, а пък оооопределено цялата идея на чалгата е простотията - музиката която се възприема по лесно от масите, и малко реклама като и пуснем и става номер едно в очите на простите. Имам приятели, които слушат тая гняс, но определено не мога да кажа че са простаци. Обаче съвсем определено мога да кажа, че най-големите простаци слушат чалга. Аз лично служам метъл, рок, пънк, и всичко което звучи добре. Само гадната чалга не мога да възприема. Това хора е музиката на бай мангау.Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
-
Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение----
това, което казваш точно потвърждава това, което аз казах
има и такива има и онакива от едната и от другата група
и аз познавам много адвокати, съдии, архитекти и бизнесмени дето слушат чалга.
за малко от тях мога да кажа, че са простациsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Незнам колеги защо веднага почнахте да плюете чалгарите от един случей.Значи аз незнам тука някой да плюе рокаджиите.Такаче ако обичате прекратете всякакви конфликти от типа кой какъв тип музика слуша.Както има чалгари простаци,така има и повече метали простаци както се споменава по-горе в постовете.Нетрябва да се съди от един случей за всички хора.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
Comment