Известие

Collapse
No announcement yet.

Модератор!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Модератор!

Днеска чашата преля и ще обясня, защо вече не съм официален модератор.
    Не се пулете, официален е съвсем правилно.
    Станах мод в момент, в който форума набираше скорост и се чувстваше острра нужда.Админите нямаха особен избор и ме предложиха.Веднага казах-Бог да им е на помощ.Пруфа ще го потвърди.
    Имах богат опт с човешките ресурси и знаех за какво става въпрос,
    Това беше безметежно време
    После натделя човешкия фактор и станах неудобен.
    тоест свърших си работата и ми е време за пенсия.
    това не ми попречи да обгрижвам новаците и да смазвам серителите!
    Всичко това с ваша помощ!
    Пак ще го правя и за това, пак съм си мод!
    Само дето ще ви глобявам с бири и кеб!апчета!!
    Баси или много съм се напил или си подадох заявката за омбустван непотготвен!
    Last edited by mordohy; d.m.y г., 01:57.
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Ако бирите и кебепчата ти идват в повече, което е нормално, викай да помагам

Comment

Такъв човек ни трябва ! Аз съм много доволен от всички ... няма да ви лъжа ! И така съм се намлатил , че ми отне около 10 минути да напиша това нещо .
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

Браво, бе, ама за вас няма какво да кажа. Все сте стари магарета. въпроса е за колегите зад граница.Някой сеща ли се за Тайфун!
        Има го в SOS!
        Мърши сме!!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Аз съм доволен от всички модератори ... е от време на време има сопа ... ама то без глоби не става
          sigpic
          33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
          Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
            Браво, бе, ама за вас няма какво да кажа. Все сте стари магарета. въпроса е за колегите зад граница.Някой сеща ли се за Тайфун!
            Има го в SOS!
            Мърши сме!!
            Вярно бре какво стана с Тайфуна,изчезна някъде?
            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Тия зад граница може да пращат колети с разни задморски вкусотийки
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

То и други работи за преглъщане, ама сме си говеда, понякога. Забравяме си братята, а градинката трябва да се полива редовно!
                Лично аз, понеже вече съм си безхаберен тип, ще почна да ги пробуждам с остена!
                Хората може и да си имат проблеми, ама защо да не им покажеме, че поне можем да ги изслушаме и тука точното място да си кажат, къде ги сърби!

Comment

"Засърбя ме"!

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                  То и други работи за преглъщане, ама сме си говеда, понякога. Забравяме си братята, а градинката трябва да се полива редовно!
                  Лично аз, понеже вече съм си безхаберен тип, ще почна да ги пробуждам с остена!
                  Хората може и да си имат проблеми, ама защо да не им покажеме, че поне можем да ги изслушаме и тука точното място да си кажат, къде ги сърби!
                  Щях да те питам още в първи пост,ама сега пак може!
                  Защото казваш...станал си неудобен, което означава, че на някого удобствата наруши! Така ли е, как е и на кого? Нищо лично против някой, но просто трябва да е ясно!
                  Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Аз съм си неудобен за мнозина, но не това е проблема.Удеобни за всички са само тия с меки дупета!
                    Темата я открих, след едно прозрение, по повод една малко странична, но показателна случка. Тия дни ще обмиисля нещата по-добре и ще ви предложа една дискусия.
                    Повода беше един счупен, доста скъп лагер. На шефа му се беше родил наследник, а часа беше около 23 вечерта. Трезви бяхме около 4-5 човека и някакси успявахме да потдържаме живота на завода. Взех една от служебните коли, вдигнах магазинера и след само три часа, завода пак работеше.
                    Оказа се, че съм нарушил около 5-6 правила, за които уволняват безмилостно в тая фирма. Шефовете бяха в шах и се чудеха , какво да ме правят! От една страна, ако не го бях направил, трябваше тях да ги уволнят, а от друга...
                    Изчакаха една седмица и когато се прибра баш шефа, по най-гнусен начин му докладваха.
                    Викна ме за обяснение!
                    Обясних му, че ме е назначил, тъпия завод да работи, а не да буквоядствам! Като не работи машината, нямам време да се занимавам с правила и условности!
                    Изясни ми пак, защо са тия правила и ме попита, дали пак при подобна ситуация, ще постъпя така!
                    Бодро закимах с глава, с тъпа усмивка и казах едно категорично-ДА!
                    Освободи ме с лека усмивка, а на заплатата видях, че ми е дал един тлъст бонус!
                    С бира в ръка се замислих и пак стигнах до казармените простотии! Не знам защо, ама все там ми се изясняват нещата.
                    В казармата, всичко се регулира от устава. Това при нас е правилника на форума. По него се наказва, а виж да се хвали, го няма, ама се преглъща.
                    В казармата, обаче се полага войнска клетва. За мнозина е свързана с якото набиване на крак и последващо напиване на родата, но тя има и една много морална и законова страна.
                    Устава си е устав, но над него е клетвата.
                    Ако заповед е в противоречие на клетвата, независимо, че по устав си е правилна- тя не се изпълнява!
                    Там има и еднин пасаж, който го има и в клетвата на предохранителните органи- за благото на...
                    Усещате ли се на къде ви водя!?
                    Пример:
                    Двама са се натряскали и в общи приказки се псуват, като каруцари. Часа е около 03 00 и само мода и още няколко дежурни гледат поредния сеир.
                    Кому е нужно да ги наказва мода и сеира да става достояние на всички!? Не е ли по-добре да им изтърка постовете, които те така или иначе няма да помнят на сутринта, а после да им прочете конското. Има и други опции!
                    Те тука искам да подълбаеме!
                    Имаме ли нужда от един кратък, но морален кодекс!

Comment

Ако бях на твое място и аз бих постъпил така - говоря за случая в модската работа, но не го изживявай толкова трагично - нали си пак във форума, откриваш си теми, пишеш си, четеш си.
                      Модската работа е неблагодарна и конфликтна - така е преценило ръководството и това е. Както си написал по-горе и в живота е така, било то в работата или личния живот.
                      За да си модератор трябва да си и малко тъпо копеле плюс положителните качества, които трябва да притежаваш, иначе не ставаш.
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                      sigpic

Comment

Мордохай за пореден път се е обосновал с много подходящ пример.
                        Само че ето тук идва тънкият момент и си проличава класата на ръководителя. Защото да, понякога се налага правилата да се нарушат. Но не може да се допусне това да става система. В случая с примера на Мордохай - ок, той е действал правилно и е получил награда, но ако е бил умен, шефът му е направил така, че да не се разбере от всички, защото утре всеки негов по-ниско интелигентен колега ще започне да си прави каквото си иска и да се оправдава, че го прави за благото на завода.

В тази връзка се сещам за един разказ на Николай Хайтов - "Изпит" и за една сцена от него в която бащата първо наби сина си за дързостта да остриже брадата на ходжата, а след това го прегърна и поздрави.
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Ивоооо, а кога ще изпием амортисьора деба?
                          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Старуха, та аз не се оплаквам ,бе!
                            Най-малкото ми беше време за една дълга почивка, а и нищо трагично не е станало! Освен това , човек се изхабява и е нужна свежа кръв!
                            Аз нямам проблем с никого, нито пък някой има проблеми с мене! Поне така си мисля! Останалите ще го потвърдят!
                            Кольо, никой не разбра за бонуса, както и никой не знае , че взимам с около 600-800 лева по-голяма заплата от останалита, включително и от тия , дето ми се водят някакви началници.
                            Друга ми е мисълта!
                            Не е ли време да си направим един кодекс на поведение и по него да се различаваме от тълпата!
                            Вярно, че активните сме няколко стотин, ако не и десетки, но можем да направим все пак нещо.
                            Давайте предложения!
                            Аз например давам следните:
                            Алфиста, никога не дава газ, когато го изпреварват, дори да е стара бричка, карана от дърт пръдльо!
                            Да дава път на колежките и да не ги попържа, дори и да карат по средата на платното.
                            Да не си изхвърля кората от банана през прозореца, че колегата от зад може да се "подсурне" и колежката да му отхапе...
                            Абе давайте в тоя дух!
                            Накрая ще го обобщим и предложим за гласуване!
                            Ще въведем демократичния плурализъм!
                            Който е за-да вдига ръка!
                            Който е против- ще го напердашим!( заемка от старо филмче)
                            Те това ми е идеята!
                            Боби, само да намериме време, ще изпиеме не само десния и левия, ами и задните амортесьори!
                            Last edited by mordohy; d.m.y г., 23:51.

Comment

Такъв кодекс е леко безмислен. Не става с написани правила да възпиташ някой - това трябва да му едва отвътре без да се замисля.
                              Last edited by old alfist; d.m.y г., 10:08.
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                              sigpic

Comment

Working...
                              X