Известие

Collapse
No announcement yet.

С корема напред

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• С корема напред

Ето една тема за размисъл
    Тия дни в средата на лятото се присетих, гледайки българина, европеец, за това явление. Сигурно често може да видите, как разни шкембелии ходят у нас с гол корем, като ледоразбивач през Северния ледовит океан. Не става дума за разкопчана риза или гол до кръста /не че това го считам за нормално де, ама нейсе/, просто човека си е дигнал потника или каквото е нахлузил отгоре си и си и е показал издутия си шкембак. Може да се видят различни екземпляри-черни и бели, провиснали надолу и твърди и заоблени, космати и некосмати и т.н.
    Явно това се счита за някакъв вид гордост и по този начин шкембоносителят иска да го покаже на всички. Или пък, го е срам от това и понеже не иска да крие комплекса си, го показва отдалеко. Отделно пък, че тия без кореми или с малки и да искат не може да си го заголят, а ако го заголят няма такъв ефект, по скоро го докарват някакъв кючеклийски вид само. Та могат само да въздишат за корема
    Може пък и да е някакъв родителски комплекс. Подсъзнателно наличието на корема и обемът му внушават на собственика му смътната идея че там зрее нещо, предстои да се излюпи и човечеца просто го препича на слънцето като на инкубатор, проветрява го и прочее.
    При жените това го няма, почти, ако не броим по младите, които обаче така си ходят и през зимата.
    Да ви хрумват някакви други идеи и какво мислите за тая "прекрасна" гледка?
    Last edited by fred; d.m.y г., 18:56.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Адски грозно и просташко!
    www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Е и аз това имам предвид, но интересно че го помня от малък, а минаха бая години от този момент.Както всичко друго, за да отмине и това трябва много време
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Явно искат да покажат че колкото е по-голям камъка толкова по-голяма риба има отдолу.
        И за мен е много грозно ама кво да се прави БЪЛГАРЩИНА.
        sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
        Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

Преди 3-4 дни забелязах , че баща ми е заразен от тази странна болест . Последва бързо лечение чрез лекция придружена с епитети като балон , пудувка , тулуп , воден бивол и шипар ... от тогава не съм засичал признаци на опасната болест .
          Според мен просто хората им е жега и не осъзнават каква грозна гледка е '' гайдата ''
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

И аз не се възхищавам на подобни гледки. Мога да си изпъча шкембака само на майтап, пред познати.

Обаче, нещо ми се струва, че прекалявате с осъждането на нравствено-културните навици на хората.
            по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

Мени ма комплексират тез ... и аз искам такова ...
              „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Е що да прекаляваме Коментираме си ...
                145 1.6 ТС '97 ех.
                145 1.9 JTD '00
                307 CC 2.0 '04

Comment

хаха евала за темата ами сега като се наливаме толкова то само си излиза ... като живо е
                  BUSHON RACING SERVICE

Comment

Късметлия съм - не боледувам от тая ,,болест"...
                    АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                    FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

бе и аз го нямам тоя проблем за сега.........ама от извесно време си мисля, че на някои такива хора им стои по-добре ризата от колкото на мен.Сякаш коремчето им я изпъва по-добре, а на мен ми стои все на криво.Може би тряяя за се науча как се загаштва тая проклета риза.Иначе тия с тениските - тука вече ги бия
                      мене ме нема, в целата схема........

Comment

Човешката простотия край няма, прост ни е народеца и това си е.
                        Българинът много обича да се пуска по надолнището - лесно е, не му коства никакви усилия, а и ...всички го правят !
                        И ако голямото шкембе покрито с дрешка, само по себе си, е просто един недостатък, то гордо изпъчения, гол, космясал или не тумбак, е едва ли не желан ефект.
                        Казвам едва ли не, защото желаният ефект е посланието, което гордият собстеник иска да ни внуши, без самия той да е убеден в това. Но така просто е по-лесно! Това е България - кича е мода, недостатъците -гордост, а мисленето го няма.

п.п. Никой не искам да обидя, мойто шкембе с годините също не става по-малко, макар и да се опитвам да го тормозя от време на време с някое и друго усилие.
                        Само дето и през ум няма да ми мине, да го изпъча гордо при поредната ми разходка сред хората.

п.п.п. Под голям камък(паметник) - мъртъв герой !
                        ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                        ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                        ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                        ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Под голям камък - голяма риба се крие ...

Comment

Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщение
                            бе и аз го нямам тоя проблем за сега.........ама от извесно време си мисля, че на някои такива хора им стои по-добре ризата от колкото на мен.Сякаш коремчето им я изпъва по-добре, а на мен ми стои все на криво.Може би тряяя за се науча как се загаштва тая проклета риза.Иначе тия с тениските - тука вече ги бия
                            ебаси...и ти ли го имаш тоя проблем....
                            АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                            FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщение
                              Глади си ризата на глобус

Comment

Working...
                              X