If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Преди 3-4 дни забелязах , че баща ми е заразен от тази странна болест . Последва бързо лечение чрез лекция придружена с епитети като балон , пудувка , тулуп , воден бивол и шипар ... от тогава не съм засичал признаци на опасната болест .
Според мен просто хората им е жега и не осъзнават каква грозна гледка е '' гайдата ''
А и това е вярно де, добре си го "научил"
---------- Post added at 13:39 ---------- Previous post was at 13:38 ----------
Охххх котьооо , 2 килца биричка всяка вечер.
Па нека ми е зле.
И днес съвсем по селски съблякох бебока в кръчмата - гол до кръста,
Па накрая не издържах и аз се съблякох.
И то хубаво, разбрах че съм селтак ( то си го знам де), ама имам проблем- моля дайте ми съвет.
Като не ми е космат шкембелака ( винаги съм се притеснявал) истински Българин ли съм ( селтик де) или нещо съм менте ?
Охххх котьооо , 2 килца биричка всяка вечер.
Па нека ми е зле.
И днес съвсем по селски съблякох бебока в кръчмата - гол до кръста,
Па накрая не издържах и аз се съблякох.
И то хубаво, разбрах че съм селтак ( то си го знам де), ама имам проблем- моля дайте ми съвет.
Като не ми е космат шкембелака ( винаги съм се притеснявал) истински Българин ли съм ( селтик де) или нещо съм менте ?
Баце, не съм те видял да се движиш с гол корем насам, натам. Сметам на следващия концерт да поправим тая несправедливост!
А дали ще ни изгонят от форума ако си покажем шкембетата?
п.п. Държа на предишното си мнение, че да ходиш с повдигната тениска над дебело шкембе е селташко !
Това с корема или шкембето си е и предразположеност на натурата на повечето мъже след определена възраст.
И аз си го имам - пия си по 4-5 бири на ден, но ходя пеш на работа и карам велосипед през летния период почти всеки ден по 20км. по маршрута Плевен - Кайлъка.
И като отида с колелото на язовирите в Кайлъка пак пия бира с цаца с приятели.
Това с корема или шкембето си е и предразположеност на натурата на повечето мъже след определена възраст.
И аз си го имам - пия си по 4-5 бири на ден, но ходя пеш на работа и карам велосипед през летния период почти всеки ден по 20км. по маршрута Плевен - Кайлъка.
И като отида с колелото на язовирите в Кайлъка пак пия бира с цаца с приятели.
Аз като простак си купувам цаца в буркан осолена, омазнена и прочее под гръмкото име Перла (май няма връзка с тв сериала, ама знае ли човек) Обаче ми се поражда един въпрос в куфалника - на ръка ли са махани главите на всяко цацче?
Аз като простак си купувам цаца в буркан осолена, омазнена и прочее под гръмкото име Перла (май няма връзка с тв сериала, ама знае ли човек) Обаче ми се поражда един въпрос в куфалника - на ръка ли са махани главите на всяко цацче?
Да бе, кво ми ги хвалиш тея континентално-провициално-сладководни рибчоци ... Не е ли от мУрето ...
Ако има нещо да хваля това са рибарниците с пъстърва в Тетевен - там обаче няма интрига, защото хвърляш на блесна и вадиш и ако не ти харесва откачваш и го връщаш.
Comment