По стечение на обстоятелствата жена ми не работи в града. Тая вечер получих сгодна оферта от верни другари, да усмъртим няколко бутилки. Отклоних предложението, понеже съм отговорен баща-имам прекрасни дъщери на 10 и 14г. Реших да готвя на чаветата, без да имам идея какво... Отварям хладилника, гледам накакви сварени и обелени чушки. Услужливият ми ум заработи.. Хвърлям чушките в тигана..един час чакане, пържене и майки.../връхлетяха ме бегли спомени, как ги приготвя благоверната/...после ръгнах някакво сирене, че и кремвирши нарязах...получи се микс ала Ути Бъчваров...въртя се около уреда и не знам какво правя.
Взех да се съмнявам в способностите си на кулинар. Отварям пак хладилника и гледам яйца се мъдрят, в очакване да им се случи нещо. Беше ми изчезнал ентусиазма, като на застаряваща дама в климактериум, желанието за секс...Викам си тия яйца оправят нещата. Понеже съм лайк, ръгнах 5...малко ми се сториха. Хайде още 5. Гледката взе да ми се харесва. В крайна сметка, бъркоча стана. Оказа се, че вместо да сготвя за 3-ма души, съм забъркал манджа за целия етаж...Убедих се, че силата ми не е тук...та се сетих...имах колега...по изпитите все ходеше на кино и питаше дали е лесна материята...накрая завършихме и той каза, че ако си загуби дипломата никой няма да му повярва, че е инженер. Та и моята работа сега, гледал съм, ама не съм догледал...Наздраве колеги

Comment