Известие

Collapse
No announcement yet.

Вечерната ми одисея....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Вечерната ми одисея....

По стечение на обстоятелствата жена ми не работи в града. Тая вечер получих сгодна оферта от верни другари, да усмъртим няколко бутилки. Отклоних предложението, понеже съм отговорен баща-имам прекрасни дъщери на 10 и 14г. Реших да готвя на чаветата, без да имам идея какво... Отварям хладилника, гледам накакви сварени и обелени чушки. Услужливият ми ум заработи.. Хвърлям чушките в тигана..един час чакане, пържене и майки.../връхлетяха ме бегли спомени, как ги приготвя благоверната/...после ръгнах някакво сирене, че и кремвирши нарязах...получи се микс ала Ути Бъчваров...въртя се около уреда и не знам какво правя. Взех да се съмнявам в способностите си на кулинар. Отварям пак хладилника и гледам яйца се мъдрят, в очакване да им се случи нещо. Беше ми изчезнал ентусиазма, като на застаряваща дама в климактериум, желанието за секс...Викам си тия яйца оправят нещата. Понеже съм лайк, ръгнах 5...малко ми се сториха. Хайде още 5. Гледката взе да ми се харесва. В крайна сметка, бъркоча стана. Оказа се, че вместо да сготвя за 3-ма души, съм забъркал манджа за целия етаж...Убедих се, че силата ми не е тук...та се сетих...имах колега...по изпитите все ходеше на кино и питаше дали е лесна материята...накрая завършихме и той каза, че ако си загуби дипломата никой няма да му повярва, че е инженер. Та и моята работа сега, гледал съм, ама не съм догледал...Наздраве колеги
    АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
    FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Баааахх мааамуу, колега, 10 яйца са много, както и да ги погледнеш...

'ма нали знаеш: " Кат' знам къф инженер съм мъ е страх да отида на лекар!"

Наздраве де !
    166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
    x145 1.6 boxer

Comment

Ей такива работи готвя аз :

Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Явно не всички мъже са по-добри кулинари от жените!
        www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

специално аз не съм...вече ще гледам с по-друго око на мъжете готвачи..
          FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

E колега, аз съм направо майстор готвач, като чета , не се коси, има много лесни и бързи манджи, като за мъже.Препоръчвам ти предаванията на фиеста ТВ и особено тези на Жан Папен, голям готвач е и понякога има и лесни неща, както и някои на италианската кухня.
            Иначе 10-12 яйца са закуска лека на един сумист
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

E колега, аз съм направо майстор готвач, като чета , не се коси, има много лесни и бързи манджи, като за мъже.Препоръчвам ти предаванията на фиеста ТВ и особено тези на Жан Папен, голям готвач е и понякога има и лесни неща, както и някои на италианската кухня.
              Иначе 10-12 яйца са закуска лека на един сумист [/QUO
              Благодаря, но както казах, силата ми не е покрай печката...бастун съм голям...

Comment

Нищо де, всичко се учи.Значи, аз започнах сам да си правя разни неща преди години от желание да опитам, сега има и много готови храни с които можеш да комбинираш, а пък в крайна сметка то си е въпрос на желание, ако не ти се занимава, няма нищо лошо
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                  а пък в крайна сметка то си е въпрос на желание
                  Много си прав колега! Аз съм само на 20, но вече ми се налага да си приготвям храна сам и го правя с голямо удоволствие, а най-странното е, че ми се получава!
                  www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Кулинарията е изкуство- не е женска работа!
                    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

хмм ако това ти се е сторило много ето какво си правя аз понякога за ядене
                      2 глави лук половин буркан домата
                      3 кренвирша 8-10 яйца
                      сирене кашкавал,,,,
                      става много добро особенно като съм по гладен заминава за отрицателно време
                      alfa 164 t.s ex
                      tipo 2,0 16v turbo ex
                      opel astra amnesia ex
                      megane 2 ex
                      alfa 159 jtd ех
                      audi A6/S TQ 330+
                      audi a4 b5 1,8 TQ 500++
                      alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

Първоначално публикувано от 1912 Покажи съобщение
                        3 кренвирша 8-10 яйца
                        сирене кашкавал,,,,
                        Ехаа . ти гориш повече от колата
                        Аз въпреки , че умея да готвя доста неща , най-обичам яйцата по панагюрски ... класика - 4-5 броя моля !
                        145 1.6 ТС '97 ех.
                        145 1.9 JTD '00
                        307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
                          Много си прав колега! Аз съм само на 20, но вече ми се налага да си приготвям храна сам и го правя с голямо удоволствие, а най-странното е, че ми се получава!
                          Това е важното, човек да може да си направи нещо и да му е кеф от това, когато се наложи
                          sigpic

Comment

3 кренвирша 8-10 яйца
                            сирене кашкавал,,,,
                            С толкова мускули и ако тренираш 8-10 яйца са ОК, ама за хора, които не помпат активно са доста за един ден
                            156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

3 кренвирша 8-10 яйца
                              сирене кашкавал,,,,
                              Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                              С толкова мускули и ако тренираш 8-10 яйца са ОК, ама за хора, които не помпат активно са доста за един ден
                              Така като го гледам даже са му малко

Иначе и из като всеки нормален човек обичам да похапвам и яйчица по панагюрски, мусакичка, пълнени чушки, боб в саханче, пиперки бюрек, гювеченце, пържени кюфтенца абе всякакви вкуснотийки. Лошото при мен е, че немога да готвя и кухнята е просто част от интериора..А хубавото е, че има кой да ми ги готви
                              Range Rover Vogue 4.4
                              Rexton 270 cdi
                              Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                              Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Working...
                              X