Известие

Collapse
No announcement yet.

Обръщение към гостите на Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
    Като казахте кас'тофон се присетих за това

тутурутка
    да си намирала скоро касетифонче около Морската градина точно влево пред почиваната база на Съюза на архитектите ??? Тъмно черно не някое просташко сребристо, едно такова с цветомузика и тристъпален еквилайзер ?
    Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• за обръщението

Ко стаа мо стаа - ако мой съ пошегувам без дъ окепазявам темата, тазгодишното ми обръщение към гостите на Варна ши бъде, дет' съ вика, някъв съвет засягащ съществени пътни възлови места дет' аку си залюхън и хептем не внимаваш, ши стаа опастно:

1) Кът' идеш от Аспарухово и съ включиш на Аспаруховия мост, тез' дет' пъплят по моста, видно от знака за теб, съ винаги с предимство - независимо колко бързо си съ излетял... Мноу куцо, на няколко пъти напрао съ изкоръх, честно ти каа...И аз там чакаля та тез' да минат, смятай...

2) Кът' наближим новото кръгово на ЖП Гарата, тез' дет' съ мандахерцът вътре, видно от знака за нас, винаги съ с предимство, колкото и ний да съ мъчим да им го отнемем и да съ изсуркаме в него него кат' паляци - ся правилата съ си правила и тряа съ спазват.

3) Кът' минем светофара пред подлеза на ФКту, после в подлеза е хубаво да съ изчаквами, а да не съ нахендряме в 2те ленти нахални кът' цяла сурия таксиджии на Паметника Левски - щот' хептен си стаа тапа и нимой мина никой петнайсе минути, ко' мъ напрайти бе...Но ни съ и уфлянкваме, а 1 по 1 съ пускаме и тъй..

Драги съграждани (аз съм си катилче и съ пиша кандидат-кореняк варненец), моля имайте едно на ум, че дори и вие никога да не шофирате в София, тез' столичани определено съ шматкат тук в китния ни малък град дет' е без табели, без широки булеварди, но пък със супурнайсе еднопосочни преки, а тяхното им шофиране на тез' е бая по-различно от общо разпространеното тук назландисване и всички са недоволни.....
      Last edited by adv_petrov; d.m.y г., 09:53.
      Alfa 156 2.0 - ех,
      Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
      Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
      Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

• Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщение
        мм Колега незнам дали си от въпросния град Добрич ама цепнята си е много вярна известни сте в цяла България явно не само Варненски окръг.....в продължение на три години пътувах по 2 пъти в месеца с преспиване в Добрич и....еми такива неща дет са ми се случвали никъде не е било-обикалях цяла североизточна и надолу южна България....еми няма такива уникати като тамошните шофьори,те заради това във Варна като видят регистрация ТХ и спазват дистанция все едно караш след бакшиш
        п.п и аз не вярвах на тея митове докато не почнах да карам из Добрич!
        Да .....роден съм там и съм живял 20г.От 10 живея в София.Шофьорите са супер зле....няма спор.Ама то и движението намаля там и хората станаха супер заспали.В София всеки ден въртя по 100-120км просто такава ми е работата.Повярваи разминавам се по 2-4 пъти с катастрофи.И вината не е в мен.Тук в столицата хората от провинцията като че ли искат да се докажат колко са добри зад волана и закони за тях не важат.А всъщност за жалки....Но пък голяма част от тях просто не знаят улиците ....завиват в последният момент.....пристрояват се погрешно...карат със страх....и това веднага се забелязва.Аз пък си мисля че от жена по прост шофьор няма.Твърдя това от личен опит.Не може днес да и свети зелено и вместо да тръгва тя си скубе мустаци ли не знам какво с пинсета и даже не се трогва.

Comment

• Колегата, аз също въртя по 100-120км в София дневно, щото и на мен ми е такава работата....може би и ти си рисков шофьор, аз не съм изпадал в критични ситуации скоро време...

В общи линии като изключим предреждащите се нагли цигани и тук-таме незнаещите правилата за предимство, движението е криво-ляво спокойно в София....

Ако не презирах въпросните селтаци толкова много, вероятно нямаше и да свиря много-много
          Last edited by Satanism; d.m.y г., 20:59.
          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Само от форума мога да ти посоча няколко какички които ще те сложат в малкия си джоб като шафьор .
            Не слагай всички под един знаменател.
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Ммм, не е зле ако не бързате за никъде или разглеждате забележителностите на града,особенно сутрин,когато някои отиваме на работа,да не го правите в лявата лента,ами се пристройте в дясната /по възможност с мигач и един бърз поглед в огледалото/ и си карайте ако щете ала Флинстоун.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Ходи ми се пак във Варна, но когато се отвали навалицата.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

• Добре дошли фъф Варна
                  “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                  ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                    Като казахте кас'тофон се присетих за това

тутурутка
                    Това направо е за на магарето нова придобивка
                    .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• Варна мурието синъти вълни...каде си мой...страшен град кефи ме без майтап винаги се сещам за масовият бой през 1996та на Джулая морнинг на плажа на Варна и за Мишо Шамара.

Comment

• Елате ни на плажа .
                        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Баш на плаж,мерси!
                          Иначе минавам през "чершията" и от там,леко южно в дивотията
                          У сряда ще ви тръкна пак асфалта
                          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Working...
                          X