Първоначално публикувано от pavlin
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Можеш ли с пари да си купиш класа
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеНали и в България нещата се нормализират.
НИЩО нормализирано няма тук! Всичко е по някаква анти-логика (или да речем Булева алгебра... няма значение, все няма нищо общо с нормалните държави)!166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеНа мен ми се струва, че в България когато хората се опитват да избягат от реалността си казват:
Абе, то в нашата страна всичко е различно.
Не става въпрос да избягаш от реалността, а как е 'уредена' държавата - съответно хората как живеят (като в оня стар виц - лайф и жизнь).
Та затова казвам, че тука няма НИЩО като в нормалните държави.
Айде един личен въпрос да ти задам: ти с какви мотиви тръгна толкова надалече? Защото нещата в БГ "се нормализират" ли?
А в реалността ние така или иначе живеем (да не завръщаме темата към философията, че там е дълбоко...)166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщениеами добре влагаш в нещо и нямаш, примерно, усет и губиш следващия път влагаш в нещо пак ама не точно като първия път и оп - пак губиштретия път обаче влагаш парите както трябва и опаа - печелиш и това те прави щастлив не самите пари а факта, че си правил нещо
Познавам всякакви хора и бедни и богати - работата ми е такава, че се срещам повече с богати хора има всякакви сред тях но най-големите загубеняци са тия дето нищо не правят, живеят си на парите и при първата загуба на почва под краката си се побъркват от една страна са си губили времето, от друга са качили около 100 кила, от трета нямат никакъв спомен как е станало
искам да внеса малко разнообразие в темата и гледищата и постепенно да достигна до лайтмотива за класата
засега някой колеги се дънят яко в тва отношение
извинявайте хора - интересно ми е
нищо лично
малко пояснение кво ще направя ако спечеля големио жакпот и спечеля едни, да кажем, 99 милионапърво дарявам процент от парите някъде - строеж на църква в квартала, няколко чошми в произволно избрано село, дом за деца без родители и т.н. това го ще го направя защото може да нямам друг шанс да го направя повече
с другите пари ще направя така и това, което да разнообрази живота на хората - кръчма, бар на плажа, верига кофи шопове и др. абе ей такива неща дето ме радват
Иначе, някоИ от нещата, които си описал, може и аз да ги направя, като веригата кръчми например - яденето и пиенето са важни неща.
Както и това с благотворителността. За църкви/джамии и пр. простотии обаче не бих дал и 1 стотинка.
Но определено с удоволствие бих инвестирал в една писта за моторни спортове - ха сега да видим, кого ще обичат повече колегите от форума - мен или теб?!
В крайна сметка, вече е казано в темата - разни хора, разни идеали.
Не виждам защо някой трябва да се мисли за нещо повече от друг, само защото са на различно мнение.
Може би отново има връзка с липсата на въображение.
Що се отнася до това - 99 милиона и къща за 20 с данък 300000 - ами, това е типичен пример за човек, който не знае какво прави.
Тук вече опитаме до грандомания. За какъв чеп му е на човек къща с 35 стаи, освен ако не смята да отваря хотел или бардак?
Moята къща едва ли би била повече от 250кв.м., но ще си имам къщичка и на морето и такава в някоя планина.
Обаче, за сметка на квадратурата на къщата, тази на гаража ще е поне 1 декар - тука автомобилен форум ли е или к'во?!Last edited by Fear; d.m.y г., 09:15.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщениеМоже и да има такива случаи... Аз за друго говоря.
Не става въпрос да избягаш от реалността, а как е 'уредена' държавата - съответно хората как живеят (като в оня стар виц - лайф и жизнь).
Та затова казвам, че тука няма НИЩО като в нормалните държави.
Айде един личен въпрос да ти задам: ти с какви мотиви тръгна толкова надалече? Защото нещата в БГ "се нормализират" ли?
А в реалността ние така или иначе живеем (да не завръщаме темата към философията, че там е дълбоко...)
Comment
-
Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщениеИма един стар лаф, че дупе знае 2 и 200. Логично е че когато човек има някакъв доход си налага стандарт, който отговаря на дохода му.,
ако си представим две скали, едната - получавания доход, а другата - стандарта, съм убеден, че тази на стандарта ще се движи по-бързо напред и нагоре.
Това визирах с предишния ми постsigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
-
Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщениеПочти,
ако си представим две скали, едната - получавания доход, а другата - стандарта, съм убеден, че тази на стандарта ще се движи по-бързо напред и нагоре.
Това визирах с предишния ми постAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеТо това е от надутите балони, заради което сега се бачка за да се напълнят.sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
-
Човешкото око е ненаситно, това, което ти се струва днес, че е връо, щом го придобие и имаш възможност за нещо още по-така, веднага ще поискаш и него.Тоест, човешката лакомия няма граници.Last edited by fred; d.m.y г., 14:54.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеИзвинявай, че имам различно мнение от твоето, както и поглед върху живота.
Иначе, някоИ от нещата, които си описал, може и аз да ги направя, като веригата кръчми например - яденето и пиенето са важни неща.
Както и това с благотворителността. За църкви/джамии и пр. простотии обаче не бих дал и 1 стотинка.
Но определено с удоволствие бих инвестирал в една писта за моторни спортове - ха сега да видим, кого ще обичат повече колегите от форума - мен или теб?!
В крайна сметка, вече е казано в темата - разни хора, разни идеали.
Не виждам защо някой трябва да се мисли за нещо повече от друг, само защото са на различно мнение.
Може би отново има връзка с липсата на въображение.
Що се отнася до това - 99 милиона и къща за 20 с данък 300000 - ами, това е типичен пример за човек, който не знае какво прави.
Тук вече опитаме до грандомания. За какъв чеп му е на човек къща с 35 стаи, освен ако не смята да отваря хотел или бардак?
Moята къща едва ли би била повече от 250кв.м., но ще си имам къщичка и на морето и такава в някоя планина.
Обаче, за сметка на квадратурата на къщата, тази на гаража ще е поне 1 декар - тука автомобилен форум ли е или к'во?!- нищо лично - що се връзваш
Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщениеeeee Страхо, глей ко съм писал там бе- нищо лично - що се връзваш
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение...Скъпата кола показва ли класа или тя се определя от друго?...
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение...Можеш ли с пари да скриеш същността си?...
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеНа мен ми се струва, че в България когато хората се опитват да избягат от реалността си казват:
Абе, то в нашата страна всичко е различно.
А, иначе по същество - с пари се купува класа, но отнема много време.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
Comment