Известие

Collapse
No announcement yet.

Можеш ли с пари да си купиш класа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
    Нали и в България нещата се нормализират.
    Да - с 50-60 години назад спрямо нормалните държави.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Нали и в България нещата се нормализират.
      Колега, май отдавна не си си идвал...
      НИЩО нормализирано няма тук! Всичко е по някаква анти-логика (или да речем Булева алгебра... няма значение, все няма нищо общо с нормалните държави)!
      166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
      x145 1.6 boxer

Comment

На мен ми се струва, че в България когато хората се опитват да избягат от реалността си казват:
        Абе, то в нашата страна всичко е различно.

Comment

На мен ми се струва, че в България когато хората се опитват да избягат от реалността си казват:
          Може и да има такива случаи... Аз за друго говоря.
          Не става въпрос да избягаш от реалността, а как е 'уредена' държавата - съответно хората как живеят (като в оня стар виц - лайф и жизнь).
          Та затова казвам, че тука няма НИЩО като в нормалните държави.
          Айде един личен въпрос да ти задам: ти с какви мотиви тръгна толкова надалече? Защото нещата в БГ "се нормализират" ли?
          А в реалността ние така или иначе живеем (да не завръщаме темата към философията, че там е дълбоко...)
          166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
          x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
            ами добре влагаш в нещо и нямаш, примерно, усет и губиш следващия път влагаш в нещо пак ама не точно като първия път и оп - пак губиш третия път обаче влагаш парите както трябва и опаа - печелиш и това те прави щастлив не самите пари а факта, че си правил нещо Познавам всякакви хора и бедни и богати - работата ми е такава, че се срещам повече с богати хора има всякакви сред тях но най-големите загубеняци са тия дето нищо не правят, живеят си на парите и при първата загуба на почва под краката си се побъркват от една страна са си губили времето, от друга са качили около 100 кила, от трета нямат никакъв спомен как е станало искам да внеса малко разнообразие в темата и гледищата и постепенно да достигна до лайтмотива за класата засега някой колеги се дънят яко в тва отношение извинявайте хора - интересно ми е нищо лично

малко пояснение кво ще направя ако спечеля големио жакпот и спечеля едни, да кажем, 99 милиона първо дарявам процент от парите някъде - строеж на църква в квартала, няколко чошми в произволно избрано село, дом за деца без родители и т.н. това го ще го направя защото може да нямам друг шанс да го направя повече с другите пари ще направя така и това, което да разнообрази живота на хората - кръчма, бар на плажа, верига кофи шопове и др. абе ей такива неща дето ме радват
            Извинявай, че имам различно мнение от твоето, както и поглед върху живота.

Иначе, някоИ от нещата, които си описал, може и аз да ги направя, като веригата кръчми например - яденето и пиенето са важни неща.
            Както и това с благотворителността. За църкви/джамии и пр. простотии обаче не бих дал и 1 стотинка.

Но определено с удоволствие бих инвестирал в една писта за моторни спортове - ха сега да видим, кого ще обичат повече колегите от форума - мен или теб?!

В крайна сметка, вече е казано в темата - разни хора, разни идеали.
            Не виждам защо някой трябва да се мисли за нещо повече от друг, само защото са на различно мнение.
            Може би отново има връзка с липсата на въображение.

Що се отнася до това - 99 милиона и къща за 20 с данък 300000 - ами, това е типичен пример за човек, който не знае какво прави.
            Тук вече опитаме до грандомания. За какъв чеп му е на човек къща с 35 стаи, освен ако не смята да отваря хотел или бардак?

Moята къща едва ли би била повече от 250кв.м., но ще си имам къщичка и на морето и такава в някоя планина.
            Обаче, за сметка на квадратурата на къщата, тази на гаража ще е поне 1 декар - тука автомобилен форум ли е или к'во?!
            Last edited by Fear; d.m.y г., 09:15.
            Alfa Romeo 166 3.0 V6
            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
              Може и да има такива случаи... Аз за друго говоря.
              Не става въпрос да избягаш от реалността, а как е 'уредена' държавата - съответно хората как живеят (като в оня стар виц - лайф и жизнь).
              Та затова казвам, че тука няма НИЩО като в нормалните държави.
              Айде един личен въпрос да ти задам: ти с какви мотиви тръгна толкова надалече? Защото нещата в БГ "се нормализират" ли?
              А в реалността ние така или иначе живеем (да не завръщаме темата към философията, че там е дълбоко...)
              Аз напуснах България за да избягам от тарикатите. Това най-много ме мъчеше преди 10 години. Голямо количество от хората се мислеха за тарикати и си мислеха че трябва да живеят на гърба на балъците, демек нормалните хора.

Comment

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
                Има един стар лаф, че дупе знае 2 и 200. Логично е че когато човек има някакъв доход си налага стандарт, който отговаря на дохода му.
                Почти,
                ако си представим две скали, едната - получавания доход, а другата - стандарта, съм убеден, че тази на стандарта ще се движи по-бързо напред и нагоре.
                Това визирах с предишния ми пост
                sigpic
                Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Съгласен!
                  Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                  Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщение
                    Почти,
                    ако си представим две скали, едната - получавания доход, а другата - стандарта, съм убеден, че тази на стандарта ще се движи по-бързо напред и нагоре.
                    Това визирах с предишния ми пост
                    То това е от надутите балони, заради което сега се бачка за да се напълнят.
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                      То това е от надутите балони, заради което сега се бачка за да се напълнят.
                      Дам, възможно е желанието да е по-голямо от възможностите
                      sigpic
                      Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                      Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                      Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

• Човешкото око е ненаситно, това, което ти се струва днес, че е връо, щом го придобие и имаш възможност за нещо още по-така, веднага ще поискаш и него.Тоест, човешката лакомия няма граници.
                        Last edited by fred; d.m.y г., 14:54.
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                          Извинявай, че имам различно мнение от твоето, както и поглед върху живота.

Иначе, някоИ от нещата, които си описал, може и аз да ги направя, като веригата кръчми например - яденето и пиенето са важни неща.
                          Както и това с благотворителността. За църкви/джамии и пр. простотии обаче не бих дал и 1 стотинка.

Но определено с удоволствие бих инвестирал в една писта за моторни спортове - ха сега да видим, кого ще обичат повече колегите от форума - мен или теб?!

В крайна сметка, вече е казано в темата - разни хора, разни идеали.
                          Не виждам защо някой трябва да се мисли за нещо повече от друг, само защото са на различно мнение.
                          Може би отново има връзка с липсата на въображение.

Що се отнася до това - 99 милиона и къща за 20 с данък 300000 - ами, това е типичен пример за човек, който не знае какво прави.
                          Тук вече опитаме до грандомания. За какъв чеп му е на човек къща с 35 стаи, освен ако не смята да отваря хотел или бардак?

Moята къща едва ли би била повече от 250кв.м., но ще си имам къщичка и на морето и такава в някоя планина.
                          Обаче, за сметка на квадратурата на къщата, тази на гаража ще е поне 1 декар - тука автомобилен форум ли е или к'во?!
                          eeee Страхо, глей ко съм писал там бе - нищо лично - що се връзваш
                          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                            eeee Страхо, глей ко съм писал там бе - нищо лично - що се връзваш
                            Не се връзвам, споко.
                            Alfa Romeo 166 3.0 V6
                            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                              ...Скъпата кола показва ли класа или тя се определя от друго?...
                              Изкушавам се да кажа "не", но преди това трябва да дефинираме понятието "класа". Според това, което аз разбирам, отговорът е "не".

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                              ...Можеш ли с пари да скриеш същността си?...
                              Определено "да". Но при някои условия - както се казваше в оная реклама: "трябва и акъл". Но това не важи за балъците - тях можеш да заблудиш и без акъл.
                              Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                              Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                                По-скоро като си отворят очите и видят реалността.
                                А, иначе по същество - с пари се купува класа, но отнема много време.
                                166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Working...
                                X