Днес към 11 часа се качихме на Витоша. Покрай нас имаше около 30-тина коли и на 10 м. от колата продаваха скара. Към 19 си тръгнахме и видяхме, че двете ключалки са счупени. Явно не са успяли да я отворят понеже нищо не липсваше. Ако може да ми кажете къде могат да ги оправят и евентуално дали ще е скъпо. Благодаря предварително
Известие
Collapse
No announcement yet.
Разбиха ни колата!
Collapse
X
-
Леле мале на Витоша и аз ходя по пътя към Копитото там има доста капанчета.На мен като разбиха по същия начин пак не успяха да влязат и на пук ми гепиха 2 капачки от джантите.Всичко се продава комплект става въпрос за нови и сумата е около 400лв.,ако имаш каско екстра,но само внимавай,че на мен писаха нов патрон а ми сложиха 2ра употреба с пренареждане на патрона,а застрахователите бяха обявили цифра от 200лв за ремонт.Сервиза се оправда,че пари не стигат за нов точно поради тази причина.Казана дума,хвърлен камък.Мълчанието е злато.
-
...къде това по-точно?
Ще си нарисувам автомат и жълта книжка на прозореца, накрая....Last edited by търтей; d.m.y г., 23:54.156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Ами точно на отбивката за Копитото. Иначе имам каско и утре ще видя какво ще кажат застрахователите. Най - интересното е че бях паркирал точно до едно от капанчетата, където цял ден продаваха кебапчета.sigpic
ALFA ROMEO 156 1.8 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от KRASKO Покажи съобщениеПо седалките нямаше нищо, аз си мисля, че е заради cd-то понеже не си бях свалил панела.то май-по-добре да ти бяха отворили едната врата и да го бяха свалили...поне една брава по 400лв щеше да правиш....
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Баси, душа и половин царство давам да го видя такъв на място, и да успея да го напипам.......оня ден няква гад драснал предния капак до ламарината, и минал и през задната врата за десерт.....да ми крадът капачките го преживявам лесно, но такъв ако го хвана, ще има животински секс юнашки....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеБаси, душа и половин царство давам да го видя такъв на място, и да успея да го напипам.......оня ден няква гад драснал предния капак до ламарината, и минал и през задната врата за десерт.....да ми крадът капачките го преживявам лесно, но такъв ако го хвана, ще има животински секс юнашки.....
Иначе на колегата, дано каското покрие всичко и бързо да забравиш за случката156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
То това не се забравя, ама на тия да им се родят синове и да им доведат зетьове в къщи!
Ебати цървулите!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от KRASKO Покажи съобщениеПо седалките нямаше нищо, аз си мисля, че е заради cd-то понеже не си бях свалил панела.Last edited by Ramsezsh; d.m.y г., 00:33.Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеРазбирам възмущението, но ще ви помоля да спазвате правилата и добрия тон и да няма псувни и заплахи за саморазправа. Благодаря.
Инак и в нормалния свят видят ли крадец, крадеца си отнася боя. Тук се страхуваме от тях, от полицията също, ми нека поне си излеят хората нервите тук, пък на улицата по-усмихнати.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
Comment