Известие

Collapse
No announcement yet.

Разбиха ни колата!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Разбиха ни колата!

Днес към 11 часа се качихме на Витоша. Покрай нас имаше около 30-тина коли и на 10 м. от колата продаваха скара. Към 19 си тръгнахме и видяхме, че двете ключалки са счупени. Явно не са успяли да я отворят понеже нищо не липсваше. Ако може да ми кажете къде могат да ги оправят и евентуално дали ще е скъпо. Благодаря предварително
    Attached Files
    sigpic

ALFA ROMEO 156 1.8 TS

Леле мале на Витоша и аз ходя по пътя към Копитото там има доста капанчета.На мен като разбиха по същия начин пак не успяха да влязат и на пук ми гепиха 2 капачки от джантите.Всичко се продава комплект става въпрос за нови и сумата е около 400лв.,ако имаш каско екстра,но само внимавай,че на мен писаха нов патрон а ми сложиха 2ра употреба с пренареждане на патрона,а застрахователите бяха обявили цифра от 200лв за ремонт.Сервиза се оправда,че пари не стигат за нов точно поради тази причина.
    Казана дума,хвърлен камък.Мълчанието е злато.

Comment

...къде това по-точно?
      Ще си нарисувам автомат и жълта книжка на прозореца, накрая....
      Last edited by търтей; d.m.y г., 23:54.
      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Ами точно на отбивката за Копитото. Иначе имам каско и утре ще видя какво ще кажат застрахователите. Най - интересното е че бях паркирал точно до едно от капанчетата, където цял ден продаваха кебапчета.
        sigpic

ALFA ROMEO 156 1.8 TS

Comment

имаше ли нещо по седалките в колата? аз съм си оставял жабката отворена и вътре само една карта на българия от страх. ама тва на други места.
          1.9JTD 105+

Comment

По седалките нямаше нищо, аз си мисля, че е заради cd-то понеже не си бях свалил панела.
            sigpic

ALFA ROMEO 156 1.8 TS

Comment

Аз за това вече си взимам панела на радиото задължително, ако ще и за 5 мин да ме няма, а жабката я оставям отворена да се вижда, че не е там.
              Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
              Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

Първоначално публикувано от KRASKO Покажи съобщение
                По седалките нямаше нищо, аз си мисля, че е заради cd-то понеже не си бях свалил панела.
                то май-по-добре да ти бяха отворили едната врата и да го бяха свалили...поне една брава по 400лв щеше да правиш....
                156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Ами да само за това е.
                  Казана дума,хвърлен камък.Мълчанието е злато.

Comment

Баси, душа и половин царство давам да го видя такъв на място, и да успея да го напипам.......оня ден няква гад драснал предния капак до ламарината, и минал и през задната врата за десерт.....да ми крадът капачките го преживявам лесно, но такъв ако го хвана, ще има животински секс юнашки.....
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                      Баси, душа и половин царство давам да го видя такъв на място, и да успея да го напипам.......оня ден няква гад драснал предния капак до ламарината, и минал и през задната врата за десерт.....да ми крадът капачките го преживявам лесно, но такъв ако го хвана, ще има животински секс юнашки.....
                      Леле това на коя бе Ники...
                      Иначе на колегата, дано каското покрие всичко и бързо да забравиш за случката
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

То това не се забравя, ама на тия да им се родят синове и да им доведат зетьове в къщи!
                        Ебати цървулите!
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от KRASKO Покажи съобщение
                          Със сигурност е заради радиото. Аз и до колата да съм го вадя, че не се знае каква пасмина обикаля наоколо. Иначе и на мен ми се иска поне веднъж такъв да го пипна на място - толкова здраве и късмет ще му дам, че и в Пирогов трудно ще го оправят от тях.
                          Last edited by Ramsezsh; d.m.y г., 00:33.
                          Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                          Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Разбирам възмущението, но ще ви помоля да спазвате правилата и добрия тон и да няма псувни и заплахи за саморазправа. Благодаря.
                            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                              Разбирам възмущението, но ще ви помоля да спазвате правилата и добрия тон и да няма псувни и заплахи за саморазправа. Благодаря.
                              Бе то хубаво, ма ако пък чакаме родната Полиция да ни опази и защити.......отекли сме. От много години на всички нас ни е ясно, че всеки трябва да се спасява поединично.
                              Инак и в нормалния свят видят ли крадец, крадеца си отнася боя. Тук се страхуваме от тях, от полицията също, ми нека поне си излеят хората нервите тук, пък на улицата по-усмихнати.
                              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Working...
                              X