Известие

Collapse
No announcement yet.

Разбиха ни колата!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колеги, няма застраховател който да плати на 100% по експертна оценка, забравяте че калкулират овехтяване.
    За това ако може с оставяне в доверен сервиз или фактури от такъв - при 1 се чака повечко - при 2 ия начин пак си получавате парите, макар със закъснение, а сте ги платили на сервиза.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Само да спомена за Армеец...аз каско нямах, когато ми се случи един да дава назад и да не види АЛфата ми и айде отиде бронята...Веднага си купих нова броня и я боядисахме...след 15 дни ме викат от армеец да си получа парите от неговата гражданска, която беше там правена...
      Платиха ми 345лв, което ми беше точно 25 лв отгоре
      И това виказвам само от една гражданска...та сериозно се замислих за каско при тях
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
        Само да спомена за Армеец...аз каско нямах, когато ми се случи един да дава назад и да не види АЛфата ми и айде отиде бронята...Веднага си купих нова броня и я боядисахме...след 15 дни ме викат от армеец да си получа парите от неговата гражданска, която беше там правена...
        Платиха ми 345лв, което ми беше точно 25 лв отгоре
        И това виказвам само от една гражданска...та сериозно се замислих за каско при тях
        Ми недей. За 4 детайла (два 2-ка и два боядисване) ми дадоха 335лв а имах протокол от кат... Преди плащаха добре сега или аз съм смотан или вече не плащат - но сега смятам да заведа де що има драскотинка за щета
        sigpic
        Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
        BMW 316 Compact '95

Comment

Пичове, коли на по 11-12 години се карат само с гражданска, нито ще ви ги откраднат нито от застрахователните компании ще ви платят като хората ако има нещо, та по-добре парите за каско си ги пазете за зор заман
          Giulietta 1,6 JTDm 2013
          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
            Пичове, коли на по 11-12 години се карат само с гражданска, нито ще ви ги откраднат нито от застрахователните компании ще ви платят като хората ако има нещо, та по-добре парите за каско си ги пазете за зор заман
            Точно това правя и аз
            Аз с 400лв ще боядисам 5 елемента или кажи речи половината кола А и когато ми се случи на мен нещастието гражданската взеха че платиха
            Абе всичко е на късмет...
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Да се похваля, днес си взех колата Всичко е оправено, ключалките са сменени, предната дясна врата е боядисана и задната броня също е боядисана, защото междувременно пред нас някои я беше ожулил.
              sigpic

ALFA ROMEO 156 1.8 TS

Comment

Е за 300 лева не знам какво ще се спести, ако се натресе някой в теб или нещо от сорта, ако не плати, ще го гоним с надзора
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Баце, аз да си правя каско, па вънка нек си вали..
                  sigpic
                  Subaru Legacy 3.0 H6
                  Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                  0888 511 533 - Бонев

Comment

Леле, като чета тука, ще се замисля другия път дали ще си остава панела вътре, та дори за 5мин да е. А на Витоша май с кола няма да хода определено . Колкото до каското,имам една катастрофа до момента/беше преди една година и малко/ и от парите не само че си я оправих ами и зимни гуми си купих и още пари останаха, така че каско си права и съм си спокойна. Даже вчера писах щета за некви драскотини, ще видиме дали пак ще има гуми
                    http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
                    159 1.9JTDm
                    156 1.8TS ...exxxx
                    145 1.4TS ...exxxx

Comment

.............

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                      то май-по-добре да ти бяха отворили едната врата и да го бяха свалили...поне една брава по 400лв щеше да правиш....

Колега не е така защото Ако примерно ти разбият колата (нетиго пожелавам) но ако стане и си вземат CDто като викнеш пичовете от каското ще трябва да им покажеш панела на CDто ... иначе не плащат нищо .... поне при "Д*И" е така (от опит ти го казвам )
                      sigpicAlfa Romeo 146 JTD "2001

Comment

Working...
                      X