Историята започна в късните часове на съботния ден. Добре отпочинал и с голямо настроение, се насочих към мястото на срещата, където вече се бяха събрали група хора, по-голяма част, от които до този момент не познавах. Поводът беше, ергенската вечер на бъдещ младоженец. Хубав повод. С подобаващо количество алкохол и приятни за непцето мезета, започнаха и приятните приказки. Докато събеседника до мен не спомена думата 55-ца. 55-ца, ти караш Алфа, какво съвпадение. Има един форум, там влизаш ли? Да, често съм там...аа и аз. Ти кой си? Ми аз съм JAMAL. А ти кой си? Аз съм koolio
. И се оказа, че виртуалното ни познанство, премина в реално.
На мен лично ми стана много благо на душата. Освен повода, с който се бяхме събрали, ми беше и приятно и присъствието на един Алфист.
Пренесохме се в клуб в центъра на София, където най-"лошото" предстоеше. Имаше проблем по едно време, та се наложи намесата на случайно присъстваща там, медицинска сестра
. Че беше и с работните дрехи
. Малко след това, загубих ясна представа за случващото се.
Светът е малък
.

На мен лично ми стана много благо на душата. Освен повода, с който се бяхме събрали, ми беше и приятно и присъствието на един Алфист.
Пренесохме се в клуб в центъра на София, където най-"лошото" предстоеше. Имаше проблем по едно време, та се наложи намесата на случайно присъстваща там, медицинска сестра

Светът е малък

Comment