Известие

Collapse
No announcement yet.

Вечерта на двама Алфисти

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Вечерта на двама Алфисти

Историята започна в късните часове на съботния ден. Добре отпочинал и с голямо настроение, се насочих към мястото на срещата, където вече се бяха събрали група хора, по-голяма част, от които до този момент не познавах. Поводът беше, ергенската вечер на бъдещ младоженец. Хубав повод. С подобаващо количество алкохол и приятни за непцето мезета, започнаха и приятните приказки. Докато събеседника до мен не спомена думата 55-ца. 55-ца, ти караш Алфа, какво съвпадение. Има един форум, там влизаш ли? Да, често съм там...аа и аз. Ти кой си? Ми аз съм JAMAL. А ти кой си? Аз съм koolio. И се оказа, че виртуалното ни познанство, премина в реално.
    На мен лично ми стана много благо на душата. Освен повода, с който се бяхме събрали, ми беше и приятно и присъствието на един Алфист.
    Пренесохме се в клуб в центъра на София, където най-"лошото" предстоеше. Имаше проблем по едно време, та се наложи намесата на случайно присъстваща там, медицинска сестра. Че беше и с работните дрехи. Малко след това, загубих ясна представа за случващото се.
    Светът е малък.
    sigpic
    Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
    Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
    Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Добре е че накрая не сте се качили и на автонобилите, а иначе няма лошо
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Мернах и аз един коолио наскоро на някаква среща.....малък е света малък.....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
        Мернах и аз един коолио наскоро на някаква среща.....малък е света малък.....
        Хехе, срещата на която се видяхме, си беше пак форумна - на клуб "кораб (166)". Ние с теб май бяхме единствените "натрапници" с други модели.

А за съботната "среща" с колегата - много благодаряа за милите думи, ама повече не искам да пиша, че отдавна не ми се беше случвало да си лягам с дрехите!
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
          А за съботната "среща" с колегата - много благодаряа за милите думи, ама повече не искам да пиша, че отдавна не ми се беше случвало да си лягам с дрехите!
          Браво, добре сте си изкарали, ама как с дрехите бре? Сестрата не помагаше ли да ги махнете тия гадни, пречещи дрехи ?
          Last edited by Furious 155; d.m.y г., 17:37.

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Всичко е хубаво, но неможа да се разбере основната роля на сестрата и нейните функции.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщение
              Историята започна в късните часове на съботния ден. Добре отпочинал и с голямо настроение, се насочих към мястото на срещата, където вече се бяха събрали група хора, по-голяма част, от които до този момент не познавах. Поводът беше, ергенската вечер на бъдещ младоженец. Хубав повод. С подобаващо количество алкохол и приятни за непцето мезета, започнаха и приятните приказки. Докато събеседника до мен не спомена думата 55-ца. 55-ца, ти караш Алфа, какво съвпадение. Има един форум, там влизаш ли? Да, често съм там...аа и аз. Ти кой си? Ми аз съм JAMAL. А ти кой си? Аз съм koolio. И се оказа, че виртуалното ни познанство, премина в реално.
              На мен лично ми стана много благо на душата. Освен повода, с който се бяхме събрали, ми беше и приятно и присъствието на един Алфист.
              Пренесохме се в клуб в центъра на София, където най-"лошото" предстоеше. Имаше проблем по едно време, та се наложи намесата на случайно присъстваща там, медицинска сестра. Че беше и с работните дрехи. Малко след това, загубих ясна представа за случващото се.
              Светът е малък.
              Мен поне по колата ме разкри като се видяхме на
              Лук Ойла.
              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                Хехе, срещата на която се видяхме, си беше пак форумна - на клуб "кораб (166)". Ние с теб май бяхме единствените "натрапници" с други модели.

Събудих се в стая вкъщи, в която никога досега не съм лягал. В нея има един диван, на който си държа прането и незнайно защо бях направил всичко на баница. Тази стая дори не ми е и на път, да кажеш, че би ми било по- удобно.

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                Мен поне по колата ме разкри като се видяхме на
                Лук Ойла.
                Цт, не те познах по колата. Имаш не малко компромати, нейде из форума.
                Last edited by JAMAL; d.m.y г., 18:12.
                sigpic

Comment

Събудих се в стая вкъщи, в която никога досега не съм лягал. В нея има един диван, на който си държа прането и незнайно защо бях направил всичко на баница. Тази стая дори не ми е и на път, да кажеш, че би ми било по- удобно.

Цт, не те познах по колата. Имаш не малко компромати, нейде из форума.
                  Може ,може докато имах служебна кола и въртях доста из София и страната ,имах доста попадения в Папараци.
                  Ако още работиш на същото място в Орландовци те каня утре след 17,30 на по бира в Лук Ойла.

Comment

Аз приемам!
                    sigpic

Comment

Колега май си търсил сестрата в другата стая, ама нЦъ !!!
                      Тва ако не е яко, отиваш на моабет уж с непознати, пък то кво се оказва...
                      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                        Колега май си търсил сестрата в другата стая, ама нЦъ !!!
                        Тва ако не е яко, отиваш на моабет уж с непознати, пък то кво се оказва...
                        Да, търсих интензивното.
                        Бях гледал по американските филми, че подобни мероприятия, трябва да се карат до техния край....или до твоя.
                        sigpic

Comment

Мда, определено си стана купон ! Надявам се сватбата да не отстъпва !

П.С. Понеже се бяхме събрали отбрана коч-компания нямаше как да не зачекнем и автомобилната тема. Защо обаче в компания фенове на различни марки (при нас имаше заклет японски сектант) могат да разговарят културно и съдържателно, а във форумите всичко минава на пишкомерене?!?
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Аз приемам!
                            Добре ще се видим там.

Comment

И за да е пълна излагацията....

На новият телефон за спешни случаи, реагират мигновенно
                              Attached Files
                              Last edited by JAMAL; d.m.y г., 18:08.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X