Първоначално публикувано от Satanism
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Изнерви ме следната случка ...
Collapse
X
-
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщениеТая и се вижда и не е много за показване. Аз съм с тая
http://cgi.ebay.co.uk/MINI-DV-Spy-Ca...?pt=UK_Gadgets
Това си го взимаш с ключовете в ръката и докато се пазарите в патрулката ...Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеОнзи ден един такъв шибаняк си учеше кучката да кара в едно междублоково пространство със служебната астра с буркана...в НЕДЕЛЯ!А бензина за тая астра и самата астра ги плащаме ние...пък ако удари тая кифла някого там на паркинга, сигурно колите ще са паркирани неправилно а тя няма да е карала...Абсолютно съм сигурен, че все някой от медийното пространство щеше да обърне внимание на "забавното" клипче и определено след време оная с пагоните щеше да ти каже "намери ми 10 001 полицаи...". Направо си изтървал златна кокошка
BMW E39 528i
Comment
-
LetterMVR.doc
Писмо, което преди минути изпратих до Министерство на вътрешните работи. Не възлагам големи надежди да получа отговор, но времето ще покаже. Като цяло, от сега усещам, че ще падне чакане... но ще си чакам... по-важното е, че съм в "режим куче" и няма да се спра докато този въпрос не намери гласност
П.П. Правя опити, тази тема (за двойният стандарт между граждани и служители на МВР) да намери отзвук и в медийното пространство. Но също трябва да почакам за резултати.BMW E39 528i
Comment
-
И все пак,
По добре с правописни грешки отколкото НИЩО.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от mim Покажи съобщениеС най-добри чувства, се надявам, това нещо да е минало редакция, преди да е заминало към Органите, да го четатBMW E39 528i
Comment
-
Пич, едно голямо браво за инициативата! Но все пак е добре такива сигнали да минават през редакцията на трето независимо лице, за да не стане така, че вместо да изпишеш вежди, да извадиш очи. Емоцията те е накарала да напишеш някои неща по начин, по който е твърде вероятно да се обърнат срещу теб. Затова следващия път, когато решиш да пускаш такъв сигнал - пиши едно лично, насреща съм за помощ!Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Не не не... това не е сигнал колеги! Това са само 1-2 въпроса на които търся отговор... но за да ме разберат хората, просто дадох пример с моя случай. Ако исках да пусна сигнал определено нямаше да скоча директно на министерството, а щях да се насоча към градското МВР. Писмото което написах е с цел някой там по-горе, уж по-запознат с материята, да вземе да ми обясни какво да правя и как да действам в подобна ситуация. Разбира се за да е достоверен примера ми, просто нямаше как да не опомена нещата които знам. Ако не бях толкова изчерпателен със сигурност шансовете ми щяха да са още по-малкиBMW E39 528i
Comment
-
Имаш ли ел. подпис? Имейл ли си пратил или поща? Входящ номер получи ли?
Тая тема що е в този раздел? (последният въпрос не е важен)
Мога при нужда да напиша как се иска информация от държавата онлайн и кога не могат да откажат такава.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеНещо такова ми се върти из главата
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.35356
Ама точно тая пущина нещо скъпичка ми се вижда.
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24443"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеИмаш ли ел. подпис? Имейл ли си пратил или поща? Входящ номер получи ли?Изпратих им имейл чрез официалния сайт на министерството. За сега нищо не съм получил... но нека не забравяме, че днес е почивен ден все пак
Самият имейл изпратих от тук:
http://www.mvr.bg/contactus.htm
2. Приемна - Предложения и сигнали, разглеждани по реда на Глава осма от "Административнопроцесуалния кодекс"
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеТая тема що е в този раздел?BMW E39 528i
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеУтре ще попиша малко за онлайн подаването на запитвания и сигнали към институциите.BMW E39 528i
Comment
Comment