Известие

Collapse
No announcement yet.

Национали по футбол...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Офффф......... и тази тема ли ще стигне до ФК Левски (пълни смешници) срещу ЦСКА (пълни смешници)! То да се "репортва" е супер, ама да се прави и когато се спомене Добри Джуров без Цола Драгойчева, Батков и други подобни (те всички са си в кюпа), също и когато се говори за един партиен отбор, а те всъщност са поне 2 (бих казал и доста повече). Въобще, който иска другите да надскочат нещо, може да даде малко личен пример. В противен случай звучи като М.Стоилов след мач с Черна гора - аз не съм виновен, те феновете от завист.......

Нямаме нито клубно, нито никакво първенство!
    Нямаме ДУ школи!
    Нямаме бази!
    Няма пари в нашия футбол освен от черно тото и т.н.!
    С това съм напълно съгласен, за това и предложих футбола да си стане аматьорски, каквото си му е нивото де!

Как от това по-горе очаквате да се получи национален отбор,
    Ами претендент за шампион няма как да се получи, но приличен отбор може. Всички тези неща куцат в доста други страни (примерно Черна гора), но те си намериха един човек, който да им нареди състава и........играят прилично. Иначе приказките за "матряла" ги знаем от Б.Б. Ама, тогава М.Стоилов, защо толкова време взема заплата? И как примерно се очаква да стана по-добре, след като всичко, което направи е да използва стария "матрял". В такива ситуации не е ли редно да опита да промени нещо?! Това са само размисли. Иначе смятам, че Стоилов е най-малко виновния в случая. Виж вече за управлението мога да поспоря. И волейбола няма бази, има още по-малко пари и също толкова слабо първенство, но положението с националния отбор е много по-различно!

А, да.........съгласен съм и с Peak1, имената на национални герои НЕ трябва да се ползват за имена на клубове и т.н. Първо е тъпо да си кръстиш разпасаната команда (някога може и да не е била, ама сега всички са) на името на национален герой, а след това е още по-тъпо да очакваш противниковите фенове да не се подиграват, че и да ги осъждаш с мотива, че обиждали национален герой (сякаш отбора не го е обидил вече достатъчно)!
    Last edited by SIS; d.m.y г., 13:24.
    Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
    Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
    Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Колега, темата не я обърнах на смешниците във вътрешното първенство аз.
      А останалото беше просто ирония, защото някои хора от 20 години повтарят една мантра - как националния отбор страдал само от футболисти на един клуб.

Дори приличен отбор с наличните играчи ще се получи доста трудно... за съжаление.
      Да добър специалист от вън (за да не се съобразява с лобизма) може да направи нещо по-добро, но пак няма да е достатъчно, авгиевия обор трябва да се рине от дъно.

Управата на БФС е като управата на държавата, толкова лоша колкото управляваните от нея позволяват... но явно никой не иска да проумее това.

А за имената, едни хора преди почти век са създали нещо за радост, отдали са почит... вие искате и във футбола възродителен процес, а да се замисляте какъв изблик на омраза ще го последва!?!
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Едва ли има смисъл да се води спора за айцето и кокошката. Както и няма много смисъл една мантра (глупост, измислена от някой "червен шаман") да се бори с друга мантра (глупост измислена от "син шаман").

Дори приличен отбор с наличните играчи ще се получи доста трудно... за съжаление
        Опитай да направиш едно сравнение на "нашите" играчи и на тези на Черна гора. Даже и със зетя, сина и т.н. пак сме по-добри като единици. Само дето един изкуствено създаден от медиите "специалист" не знае какво да направи (или просто го е страх).
        Дори и чужд треньор няма да свърши работа при това ръководство, просто защото няма да му позволят.

Управата на БФС е като управата на държавата, толкова лоша колкото управляваните от нея позволяват... но явно никой не иска да проумее това.
        Те всички го проумяват, но малко са тия, които наистина искат нещо да се промени. Пък и на Боби и Ко не може да им се отрерче, че са много добри да противопоставят говедата и прасетата (без кавички и двете).

За имената - то е ясно, че вече е късно за промени. Просто казвам, че е тъпо да се ползват. И 10 пъти по-тъпо да се опитваш да се възползваш от това.
        Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
        Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
        Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение

И следващия който си позовли да изпише името на В. Левски изкилиферчено само защото си вярва, че футболна фенщина значи омраза, ще го репортвам!
          Репортвай на "моля другарката" колкото искаш Пиша го с Ф, а не с В именно защото отборът от Подуене трябва да бъде разграничаван от Васил Иванов Кунчев - Левски. Двете понятия нямат нищо общо, също като Боби Михайлов - Перуката и безпристрастен президент на БФС
          Giulietta 1,6 JTDm 2013
          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
            Некои чичкови червенотиквеничковчета пак си показаха рогите... я по полека!
            Вие да не би да си вярвате, един късмет с група футболисти отрасли в сериозна школа и имали шанс да отидат навън имахме (1994) и това е!
            Нямаме нито клубно, нито никакво първенство!
            Нямаме ДУ школи!
            Нямаме бази!
            Няма пари в нашия футбол освен от черно тото и т.н.!
            Колега, и във волейбола няма пари, първенството има вид на любителско, няма бази, няма популярност (от 10 деца едно играе волейбол, другите футбол) е как така сме световна сила? С малко може да се постигне много, но ключовата дума е постигане, а не чакане на готово. Волейбола в България работи, а футбола се опитва да прави схемички, врътки, сделчици, интриги и т.н.

Новините за личния живот на Благо Георгиев, например, са повече от тези за професионалния му. Слава богу, че медиите не се занимават с това дали на Ники Алексиев хоедл по дискотеки, че и волейбола ни щеше да замре. Аман, от звезди, искам спортисти.

Относно Мъри Стоилов - това е най-успешния български треньор след Димитър Пенев. Ама и Пената го изхвърлиха набързо след като отбора не можа да повтори успеха си от 1994г. А истината е, че тогава прехвалените ни футболисти остаряха и грохнаха. Според мен треньорската професия е най-неблагодарната работа. Не трябва дасе сменя треньора само защото отбора не печели. Ако не играе добре - тогава да, но ако футболистите са плужеци пак треньора го отнася. Наистина Мъри направи немалко грешки, но повярвайте ми националния отбор няма да се промени, ако не повикат по-добри футболисти. Дори и Муриньо да е треньор на тая паплач, нищо няма да се получи.

Аз съм левскар, но не мразя Цска. Даже ми е болно да гледам в каква пародия на отбор са се превърнали в последните години. Помня в края на 90те години Цска беше силен отбор, дербито с Левски беше символ на твърда футболна битка, а сега е медийна интрига. Този прост пример показва точно какво се случва в българския футбол.
            Last edited by sa6o_roman; d.m.y г., 17:46.
            по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

Волейбола за щастие не е толкова интересен за черно тото и подобни схемички.
              За Стоилов... изчерпа се още в Левски, видя се, че и в Литекс не успя да постине нищо ново, в националния пък беше твърде послушен... инак в началото имаше чудесни перспективи.
              За национален отбор не трябва треньор, а селекционер и психолог... да знае кого да викне, де да го турне и да ги скрепи психически.
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Снощи Бербатов направи нещо велико, макар и не с националния...
                Да вкараш 3 гола на Ливърпул...това незнам колко футболисти могат да се похвалят с това, да не кажа че може и да не съществуват...

Ето и видеото: http://www.vbox7.com/play:3fdf3955
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

http://football.sportal.bg/news.php?news=260374

Лотар Матеус е новият ни треньор на националите
                  VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
                  Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

Дааа Ще видим тая работа
                    145 1.6 ТС '97 ех.
                    145 1.9 JTD '00
                    307 CC 2.0 '04

Comment

Супер! Време беше чужденец да се пробва, дано има късмет и мениджърите го оставят на мира да работи!
                      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Само да не се изплаши и да си тръгне на първия месец,
                        но като цяло е добра идея, а и видяхме вече някои европейски страни да псотигат успехи с чуждестранни селекционери,
                        а относто Бербо ... за Ливърпуул съм, но такова нещо не бях виждал скоро,
                        макар и да се ядосвах за загубата им, имаше и частица городст заради баце Митко

Comment

Аз съм си от Левски и въобще не ми дреме какви били смешници или не.Който е сериозен, да играе по добре от Гонзо примерно.На гол гъз всеки е голям.Като имаш отбор с бюджет на Ливърпул или Челси, тогава сравнявайте кой е смешен и кой не.С тия пари нашите отбори правят чудеса.Не знам дали знаете ама бюджета на Левски сигруно е бензина за рейса на Ливърпул.П...А без пари футбол не става.
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                            Дааа Ще видим тая работа
                            Хаххахах, одеве чух по новините Перуката да казва, че НСПП не си бил подавал оставката... Сега кво, и до Матеус ли ще стои на пейката
                            Giulietta 1,6 JTDm 2013
                            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

БЪЛГАРИЯ - Уелс - 1:0
                              VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
                              Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

Не гледах мача , ама чета че малката перука бил герой
                                145 1.6 ТС '97 ех.
                                145 1.9 JTD '00
                                307 CC 2.0 '04

Comment

Working...
                                X