Офффф......... и тази тема ли ще стигне до ФК Левски (пълни смешници) срещу ЦСКА (пълни смешници)! То да се "репортва" е супер, ама да се прави и когато се спомене Добри Джуров без Цола Драгойчева, Батков и други подобни (те всички са си в кюпа), също и когато се говори за един партиен отбор, а те всъщност са поне 2 (бих казал и доста повече). Въобще, който иска другите да надскочат нещо, може да даде малко личен пример. В противен случай звучи като М.Стоилов след мач с Черна гора - аз не съм виновен, те феновете от завист.......
С това съм напълно съгласен, за това и предложих футбола да си стане аматьорски, каквото си му е нивото де!
Ами претендент за шампион няма как да се получи, но приличен отбор може. Всички тези неща куцат в доста други страни (примерно Черна гора), но те си намериха един човек, който да им нареди състава и........играят прилично. Иначе приказките за "матряла" ги знаем от Б.Б. Ама, тогава М.Стоилов, защо толкова време взема заплата? И как примерно се очаква да стана по-добре, след като всичко, което направи е да използва стария "матрял". В такива ситуации не е ли редно да опита да промени нещо?! Това са само размисли. Иначе смятам, че Стоилов е най-малко виновния в случая. Виж вече за управлението мога да поспоря. И волейбола няма бази, има още по-малко пари и също толкова слабо първенство, но положението с националния отбор е много по-различно!
А, да.........съгласен съм и с Peak1, имената на национални герои НЕ трябва да се ползват за имена на клубове и т.н. Първо е тъпо да си кръстиш разпасаната команда (някога може и да не е била, ама сега всички са) на името на национален герой, а след това е още по-тъпо да очакваш противниковите фенове да не се подиграват, че и да ги осъждаш с мотива, че обиждали национален герой (сякаш отбора не го е обидил вече достатъчно)!
Нямаме нито клубно, нито никакво първенство!
Нямаме ДУ школи!
Нямаме бази!
Няма пари в нашия футбол освен от черно тото и т.н.!
Нямаме ДУ школи!
Нямаме бази!
Няма пари в нашия футбол освен от черно тото и т.н.!
Как от това по-горе очаквате да се получи национален отбор,
А, да.........съгласен съм и с Peak1, имената на национални герои НЕ трябва да се ползват за имена на клубове и т.н. Първо е тъпо да си кръстиш разпасаната команда (някога може и да не е била, ама сега всички са) на името на национален герой, а след това е още по-тъпо да очакваш противниковите фенове да не се подиграват, че и да ги осъждаш с мотива, че обиждали национален герой (сякаш отбора не го е обидил вече достатъчно)!
Comment