Известие

Collapse
No announcement yet.

Нова мода сред КАТ-аджиите...да си знаете

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нова мода сред КАТ-аджиите...да си знаете

Та колеги, новата мода е, кара се патрулката на аварийки с 10км/ч, вътре седи радара и който съгреши-гонят го...това го гледах на Борис 3-ти днес, където принципно проверки за скорост никога не е имало.
    Да знаете, че ако ви хванат,
    1.Колата(астрата) е в движение, което автоматично влияе на точността на измерването
    2.Стъклото също оказва влияние.Подрусването също
    И като цяло има установен ред по който става измерването и тези две неща са в противоречие с него...

И накрая ако може някой да премести темата където й е мястото, извинявам се за което, и благодаря
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

И тук са така...Карат с 35-40км по главните ни улици където е забранено да изпреварваш, ай си тръгнал, ай си изгорял Аз затова видя ли ги завивам на първата възможна
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Днес гледах на Сливница, как един нахалник от патрулка се гавреше с някакъв и го спираше в движение като му показваще пръсти... Та не разбрах на мутри ли се правеха или...

Нямаше нарушение, просто си правеха кеф. РПУ-тата да си затегнат персонала!

Comment

боли ги куро вече
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Не разбирам какво искаш да кажеш?

Comment

че на началниците и на полисманите им е през дедовия, въобще вече не им пука какво правят, как и на кой...
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

Накрая или ще си внесем полисмани и политици, или ще си останат само те тука...

Аз лично нямам търпение да си заминавам...а напоследък нямам желание да се и връщам...което хич не е хубаво...

OEM & Ventura Garage
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Спокойно, след като тръгнат след теб, ковеш здраво спирачки и да се спасяват. Ако имаш късмет ще се пернат в теб и ще падне едно писане, чак не ми се мисли.
                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от Nikiboy Покажи съобщение
                  Днес гледах на Сливница, как един нахалник от патрулка се гавреше с някакъв и го спираше в движение като му показваще пръсти... Та не разбрах на мутри ли се правеха или...

Нямаше нарушение, просто си правеха кеф. РПУ-тата да си затегнат персонала!
                  За такова нещо автоматично трябва да се пусне жалба, а не да се мълчи!!! Аз лично призовавам всеки, на когото му се е случвало подобно нещо да се жалва! Може и да няма моментален ефект, но ако повече хора почнат да правят така на РПУ-тата наистина, ще им се наложи да си затегнат персонала. В крайна сметка ако "органите на реда" се държат като цървули, не означава че и ние трябва да сме същите цървули и да си мълчим.
                  Колкото за катаджийте по Борис, аз всеки ден минаваМ по няколко пъти от там, но не съм ги виждал, а и май времето по което минавам е такова, че трудно някой може да мине с превишена скорост.
                  Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                  Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                    Спокойно, след като тръгнат след теб, ковеш здраво спирачки и да се спасяват. Ако имаш късмет ще се пернат в теб и ще падне едно писане, чак не ми се мисли.
                    Не съм сигурен, че има някой, който съзнателно би я свършил тая работа, освен ако не е със служебната

OEM & Ventura Garage

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                      Не съм сигурен, че има някой, който съзнателно би я свършил тая работа, освен ако не е със служебната
                      А ще се намери, някоя вехта Лада,тях винаги ги спират.
                      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                        Та колеги, новата мода е, кара се патрулката на аварийки с 10км/ч, вътре седи радара и който съгреши-гонят го..
                        Толкова ли няма някой айляк да се повлачи пред тях с 5 кмч......
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                          Оооо обичам да карам на 2 на 1500 оборота са 10-15км/ч музиката усилена и се кефя на живота, еее не им издържат нервите
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение

За това не съм се сещал, но има време дасе поправя.
                            Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                            Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Само информативно:
                              чл.22 (1) Водачът на пътно превозно средство не трябва да се движи без основателна причина с твърде ниска скорост, когато по този начин пречи на движението на другите пътни превозни средства
                              Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Working...
                              X