Известие

Collapse
No announcement yet.

Нова мода сред КАТ-аджиите...да си знаете

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщение
    Само информативно:
    чл.22 (1) Водачът на пътно превозно средство не трябва да се движи без основателна причина с твърде ниска скорост, когато по този начин пречи на движението на другите пътни превозни средства
    Ако си изтърва изкуственото око или цигарата в краката по време на движение, дали ще е основателна причина.......щом те могат с 10 кмч, защо аз да не мога с 9......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Е явно според закона и те не могат с 10, ама едва ли някой ще ги спре
      Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщение
        Само информативно:
        чл.22 (1) Водачът на пътно превозно средство не трябва да се движи без основателна причина с твърде ниска скорост, когато по този начин пречи на движението на другите пътни превозни средства
        Понятието "твърде ниска скорост" е малко разтегливо. Ако карам с 5-10 километра под максимално разрешената скорост пред някой такъв ти гарантирам, че никак няма да е доволен. Особено ако няма как и от къде да ме изпревари.
        Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
        Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
          За такова нещо автоматично трябва да се пусне жалба, а не да се мълчи!!! Аз лично призовавам всеки, на когото му се е случвало подобно нещо да се жалва! Може и да няма моментален ефект, но ако повече хора почнат да правят така на РПУ-тата наистина, ще им се наложи да си затегнат персонала. В крайна сметка ако "органите на реда" се държат като цървули, не означава че и ние трябва да сме същите цървули и да си мълчим.
          Колкото за катаджийте по Борис, аз всеки ден минаваМ по няколко пъти от там, но не съм ги виждал, а и май времето по което минавам е такова, че трудно някой може да мине с превишена скорост.
          Намерил си на кой да го кажеш... Определено е проблем, че бай Ганьо не пише а само реве.

За конкретните полисмани (бабаити) бях толкова шокиран, че не им погледнах номера. Определено както бях със свидетели в колата с едно писмо онези щяха поне да се обясняват няколко дена.

Comment

Working...
          X