Известие

Collapse
No announcement yet.

За едно излизане два удара

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• А на някои видни представители на форума колко време им трябва за да се научат, че се пише обурудване, а не оборудване. Е, тях как да ги наречем.

Comment

• Злоба,малодушие или слаба култура???

Какъвто и да е човек, той прави грешки и се старае да се поправи! Защо трябва да се излива помия върху някого,когато е решил да се "изповяда" пред колегите от форума за свои проблеми! Такива подобни теми има много във форума и никъде не прочетох дори и упрек, а много съчувствие! Къде отиде великодушието ви колеги или сте забравили, че това е обществен форум, където хората са различни
      Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
        А на някои видни представители на форума колко време им трябва за да се научат, че се пише обурудване, а не оборудване. Е, тях как да ги наречем.
        Беше забавен поне...
        Пише се обОрудване идва от обОрудвам. Едно е да не знаеш как се пише друго е да поправяш вярно написани неща.
        Почини си малко.
        Last edited by Old Fox; d.m.y г., 19:57.
        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
          Я раздуйте малко ако може, че явно съм изтървал нещо и сега не мога да се включа във всеобщото адско хранене на котето
          Ако може кой с кого и по колко пъти!
          Aaaaa, не. Моля те недей. То историята не е една и то са едни такива дълги, разточителни и като за капак неясни та като почне всеки да разказва какво си спомня и как я е изтълкувал съответната история.... Бедна ти е фантазията какво писане ще падне. Както се казва внимавай какво си пожелаваш, защото може да го получиш!
          The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
            А на някои видни представители на форума колко време им трябва за да се научат, че се пише обурудване, а не оборудване. Е, тях как да ги наречем.

Павка да не си се напафкал с нещо бе душко непоръбена? Не е качествен матряла в УСА като гледам..Уекинко си го забравил родното език май? ОбОрудвай се с речник или ако не знаеш кво е туй нещо да ти го кажа по друго яче "спелчек" а.к.а spell check.
            Range Rover Vogue 4.4
            Rexton 270 cdi
            Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
            Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
              Aaaaa, не. Моля те недей. То историята не е една и то са едни такива дълги, разточителни и като за капак неясни та като почне всеки да разказва какво си спомня и как я е изтълкувал съответната история.... Бедна ти е фантазията какво писане ще падне. Както се казва внимавай какво си пожелаваш, защото може да го получиш!
              Абе тука стана бойта, а аз дори незнам защо. А некой да каже ква е историята/историйте че почна да ме гложде едно такова лубопитство така да се каже.
              Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
              Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

• Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
                Абе тука стана бойта, а аз дори незнам защо. А некой да каже ква е историята/историйте че почна да ме гложде едно такова лубопитство така да се каже.
                Ай кат' се видим ще ти разкажа, че много писане, а аз пак не съм на кеф тая вечер и мисля да се изстрелвам на някъде, че ще гръмна. Трябва да изхабя някъде тая енергия, че.........
                The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
                  Павка да не си се напафкал с нещо бе душко непоръбена? Не е качествен матряла в УСА като гледам..Уекинко си го забравил родното език май? ОбОрудвай се с речник или ако не знаеш кво е туй нещо да ти го кажа по друго яче "спелчек" а.к.а spell check.
                  Е поне сега имате материал да злобеете. Радвайте се бе хора, има кой да оплювате.

Comment

• Е защо пък да злобеем ?
                    Можем просто да се посмеем.
                    А както е всеизвестно, никога не е късно човек да стане смях. А някои хора повече от другите.
                    Ама такъв е живота, какво да се прави.
                    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Първоначално публикувано от JORDI Покажи съобщение
                      Какъвто и да е човек, той прави грешки и се старае да се поправи.......:
                      Ако въпросното същество имаше поне малко достойнство,едва ли щеше да пропише в този форум отново
                      Моралната полиция изобщо не си е на мястото в тази тема

п.п.
                      Павлин,
                      вземи си отвори своя тема
                      Навсякъде се завираш,
                      голям нарцис се извъди
                      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• В тази тема има много забава.
                        sigpic
                        Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                        Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                        Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

• Охооо,Стели от участие ли се върна?
                          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                            Охооо,Стели от участие ли се върна?
                            Сигурно се е върнал за потнЯк, че фенките са го разпокъсали предния
                            .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• От всеки разкъсан потникЪТ , оставям по парченце за спомен...каквото остане нали. Не мой смогна, замислям се да взимам в промо пакети 2+1. Долчито и кабаната не усетиха кризата покрай мене.
                              sigpic
                              Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                              Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                              Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                                Ай кат' се видим ще ти разкажа, че много писане, а аз пак не съм на кеф тая вечер и мисля да се изстрелвам на някъде, че ще гръмна. Трябва да изхабя някъде тая енергия, че.........
                                Така е като не ни посети на Арена Младост
                                sigpic
                                Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                                BMW 316 Compact '95

Comment

Working...
                                X