If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сипи тогава една малка от вашите, трябва да е литровка мисля ) Наздраве !!!
Богоподобний, как са осмеляваш да мислиш за тва нечестиво питие? моля да се вземеш в ръце и да преосмислиш доктрината - иначе как ще водиш паството през тъмнините на изкушенията в живота ? хм?
Богоподобний, как са осмеляваш да мислиш за тва нечестиво питие? моля да се вземеш в ръце и да преосмислиш доктрината - иначе как ще водиш паството през тъмнините на изкушенията в живота ? хм?
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
Я пак
Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Напил се е от едно малко пазарджишко, моля да го извините )))
Напил се е от едно малко пазарджишко, моля да го извините )))
Ей лицемерни пияници веднъж Найтролера да си пийне биричка и да го налазите -пфуу аз вече нямам приятели (rofl)
Пасторе визирам прякора ти бе - правоверний
Ей лицемерни пияници веднъж Найтролера да си пийне биричка и да го налазите -пфуу аз вече нямам приятели (rofl)
Пасторе визирам прякора ти бе - правоверний
Веднъж а
Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Довечера ще се разбере.
Само не разправяй, че съм те подхлъзнал.
Чувал съм, че Найтролера, като бил млад изпивал по две бири на екс, обаче ако не си разбрал скоро той внезапно остаря и има резистентност, и то доста добра, към секви видове подлхъзвания
или с други думи ако се опиташ да ме лъзгаш с оная наливна каменица - такъв ще ти подлхъзна че шъ видиш ти
Comment