Известие

Collapse
No announcement yet.

Дали жените не станаха по-нагли от мъжете?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дали жените не станаха по-нагли от мъжете?

Първо да поясня - аз съм жена. Но преди всичко на пътя съм шофьор и гледам да не застрашавам както моя, така и чуждия живот. И да не върша простотии, забранени от правилника, особено с които преча на другите участници в движението. Преди време (2-3 год) всички, които се предреждаха най-отпред на светофара, бяха мъже. Всички, които се опитваха да минат под боята ми, бяха мъже. Сега все по-често жени се предреждат на светофара, бутат се в завоя без да гледат в коя лента са, минават м/у движещите се коли и паркираните, когато мястото е за половин кола макс. Това, което всъщност ме провокира днес, беше втория случай за тази седмица, когато се оказа, че не мога да си вляза в улицата, защото, видите ли, каката решила, че като ще излиза за ляв завой, трябва да се изнесе в лявото платно, те хората няма да искат да влизат в улицата. Не стига, че там чакам по 10 мин, докато някой от движението се сети, че аз, за да завия в тази улица, ще трябва да спре и да ме пусне, и се редят на светофара, сякаш е незаконно да се остави пролука за влизане в улицата... и става задръстване в платното, в което чакам, естествено, ако са паркирали в другото.
    Някак ми е обидно, че жените се принизяват до нивото на изпадналите мъже. От една страна - да, това е война, и за да оцелееш, понякога трябва да направиш някоя глупост. Но от друга - ако по-малко хора правеха простотии, задръстванията нямаше да са толкова ужасни. Тук се сещам за стеснението на околовръстното при Симеоновско, където ако селяните не се бутаха от ляво, нямаше да стават толкова катастрофи.
    GTV 2.0 TS '95
    Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

"....... лягай да ти тегля една пу..а, че ще гледам мача", еманципация, к'во да ти кажа.
    Last edited by MrX; d.m.y г., 10:38.

Comment

Цвети,само се оплакваш
      Стига с този негативизъм,животът е прекрасен !
      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Те по принцип са си по-нагли, но както и да е важното е да е весело.
        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
          Цвети,само се оплакваш
          Стига с този негативизъм,животът е прекрасен !
          Прекрасен, прекрасен, колко да е прекрасен По тъмно още един таксиджия се опита да ме отнесе, после ми пречат да сеприбера, а аз още не съм се събудила и не съм пила кафе. Някак не е честно...

---------- Post added at 07:40 ---------- Previous post was at 07:39 ----------

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
          Те по принцип са си по-нагли, но както и да е важното е да е весело.
          Ееее, хайде сега, по принцип били по-нагли. Колко случая знаеш на жена с повече от 2 мъже едновременно и колко такива мъже познаваш
          GTV 2.0 TS '95

Comment

Не се ядосвай,защото ще ти мине
            Last edited by viki; d.m.y г., 10:42.
            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Не са станали по-нагли, просто незнаят какво става като седната зад волана! Мислят си дала съм мигач, мога да минавам какво толкова

Релакс и не го вземай толкова навътре, както каза колежката живота е прекрасен, и аз му се радвам.
              sigpic
              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение

Не се ядосвай,защото ще ти мине
                Така е, ще ми мине
                GTV 2.0 TS '95

Comment

Това ми напомня на един пресен случай за една девойка.
                  Взема предимството на колата, от уплаха пуснала волана, и 8 детаила за боя + окачване
                  Друга девойка решава да пали колата, ама на първа, и пали и колата тръгва и 8 метра не се сеща, че ще удари дървото на среща и че средният педал не е да й прави педикюр
                  Колко такива смещни истории знам случили се през поселдните 10 месеца
                  - "life's good, be happy".
                  sigpic
                  Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                    Това ми напомня на един пресен случай за една девойка.
                    Взема предимството на колата, от уплаха пуснала волана, и 8 детаила за боя + окачване
                    Друга девойка решава да пали колата, ама на първа, и пали и колата тръгва и 8 метра не се сеща, че ще удари дървото на среща и че средният педал не е да й прави педикюр
                    Колко такива смещни истории знам случили се през поселдните 10 месеца
                    - "life's good, be happy".

Ееее, това е смешно Когато е от глупост, липса на опит или разсеяност дори, си личи. Аз се ядосвам, когато го правят нарочно и те гледат нагло после, все едно 'Ти пък какво правиш тук'. Точно като мъжете
                    GTV 2.0 TS '95

Comment

Първоначално публикувано от pinkmousy Покажи съобщение
                      Прекрасен, прекрасен, колко да е прекрасен По тъмно още един таксиджия се опита да ме отнесе, после ми пречат да сеприбера, а аз още не съм се събудила и не съм пила кафе. Някак не е честно...

---------- Post added at 07:40 ---------- Previous post was at 07:39 ----------

Ееее, хайде сега, по принцип били по-нагли. Колко случая знаеш на жена с повече от 2 мъже едновременно и колко такива мъже познаваш
                      Мислех ,че темата е с друг размисъл и предназначение .
                      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Да, трябваше да прибавя 'шофьори' в заглавието.
                        GTV 2.0 TS '95

Comment

Аз, лично, не съм останал с впечатление, че отскоро се държат така. Първите ми 2 интервенции по ламарините на 155-цата бяха от жени. Една ми обработи левия калник 2 седмици, след като бях взел колата\преди ~5 години\, а друга месец-2 по късно се погрижи за дясното ми огледало и калник. И двете случки бяха на светофари, в стил "тарикатско преминаване" пред чакащите на опашката\макар, че при първият случай бях единствена кола на светофара\.
                          75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
                          155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
                          FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
                          Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Първоначално публикувано от TRENDi Покажи съобщение
                            Аз, лично, не съм останал с впечатление, че отскоро се държат така. Първите ми 2 интервенции по ламарините на 155-цата бяха от жени. Една ми обработи левия калник 2 седмици, след като бях взел колата\преди ~5 години\, а друга месец-2 по късно се погрижи за дясното ми огледало и калник. И двете случки бяха на светофари, в стил "тарикатско преминаване" пред чакащите на опашката\макар, че при първият случай бях единствена кола на светофара\.
                            Единствена кола, но с тая 155-ца си бил дълга опашка явно :P
                            Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

за жените

Не мисля че са по-нагли от мъжете, въпреки че в болшинствот си не умеят да шофират и когато карам зад жена, очите на 16. В подкрепа е и факта че ако някой ме блъсне, като слезна да го ступам, няма да го оценявам жена ли е, мъж ли е, коте ли е.
                              Alfa 156 2.0 - ех,
                              Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
                              Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
                              Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

Working...
                              X