И аз мисля, че не е въпрос на пол, а е начин на мислене. В Борово, където живея, имам възможност много често да се убедя в това. Кръстовището на Тодор Каблешков с България в посока Гоце Делчев(с/у Билата) е най-добър пример за това. Има две ленти. Дясната лента е единствено за завиващи надясно в посока Бояна и околовръстното. Лявата лента е за завиващи наляво (бул. България, НДК...) и направо(кв. Гоце Делчев). Понеже са регулирани с различни светофари и десния свтва два пъти зелено за едно светване на левия, там става най-големия цирк. Аз, чинно изчаквайки няколко светофара, тръгвам от лявата лента, искам да продължа направо и постоянно някой се опитва да ми влезе отдясно, защото той от дясната лента иска да завие наляво. В интерес на истината по-малко са жените, отколкото мъжете. Но и в двата случая гледат тъпо и недоумяващо, защо не ги пускам.
Опитът ми обаче показва, че млекопитаещите от по-нежен пол, седнали да управляват джиБ, независимо какъв цвят, са много по-нагли и нахални от останалите участници в движението.
Опитът ми обаче показва, че млекопитаещите от по-нежен пол, седнали да управляват джиБ, независимо какъв цвят, са много по-нагли и нахални от останалите участници в движението.
Comment