Известие

Collapse
No announcement yet.

Дали жените не станаха по-нагли от мъжете?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И аз мисля, че не е въпрос на пол, а е начин на мислене. В Борово, където живея, имам възможност много често да се убедя в това. Кръстовището на Тодор Каблешков с България в посока Гоце Делчев(с/у Билата) е най-добър пример за това. Има две ленти. Дясната лента е единствено за завиващи надясно в посока Бояна и околовръстното. Лявата лента е за завиващи наляво (бул. България, НДК...) и направо(кв. Гоце Делчев). Понеже са регулирани с различни светофари и десния свтва два пъти зелено за едно светване на левия, там става най-големия цирк. Аз, чинно изчаквайки няколко светофара, тръгвам от лявата лента, искам да продължа направо и постоянно някой се опитва да ми влезе отдясно, защото той от дясната лента иска да завие наляво. В интерес на истината по-малко са жените, отколкото мъжете. Но и в двата случая гледат тъпо и недоумяващо, защо не ги пускам.
    Опитът ми обаче показва, че млекопитаещите от по-нежен пол, седнали да управляват джиБ, независимо какъв цвят, са много по-нагли и нахални от останалите участници в движението.
    145, 1.6 boxer
    156, 2.4 JTD - ex
    Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Много голям проблем при жените шофьори е това, че не умеят да ползват периферното си зрение при каране и това винаги води до проблеми за околните
      Друг проблем е, че винаги се избират пътя както им харесва и отново не гледат никого наоколо, сякаш други коле няма наоколо
      Трети проблем при жените е, че гледат напред само в колата зад която карат, а не следят движението как върви като цяло

Горе долу такива са ми наблюденията към по-голямата част от женитеэ шофьори
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Жените шофьори са като звездите - ти ги виждаш, те тебе - не
        Last edited by pikli4ka; d.m.y г., 12:18. Основание: правописни грешки :)
        Няма добри и лоши коли, има добри и лоши стопани...

Аlfa Romeo 145 1.6 TS

Comment

re

Първоначално публикувано от adv_petrov Покажи съобщение
          Не мисля че са по-нагли от мъжете, въпреки че в болшинствот си не умеят да шофират и когато карам зад жена, очите на 16. В подкрепа е и факта че ако някой ме блъсне, като слезна да го ступам, няма да го оценявам жена ли е, мъж ли е, коте ли е.
          абсолютно подкрепям колегата,като не можеш да караш се учиш той никой се не е родил научен ама бъди внимателен,ако ли не като си нагал и некадърник сама боя оправя.то и в библията не е забранено,щом трябва някой да се вкара в правия път.

за година и половина и 50 000км на опела ми един се не намери да ме изтряска в австрия.преди туй каране на служебни коли същата работа.ама хората си знаят неписаните правила:
          -излизаш от пресечка или уличка и те пускат
          -правиш ляв завои задължително те изчакват дори и да светне червено като са се наредили 5,6 коли чакат ги докато се изтеглят
          -градския транспорт у австрия ими право да блъска ако си на пътя щото гонят гряфик,сещате се кой плаща щетите после.
          затва има уважение и дисциплина пък и глобите леле мале.
          прибрах се в бг и опела 6 месеца не доживя:
          -първо иванчо комшията се напил паркира назад и опа задната врата,простих му да не ходим в кат,че военен и щели да му вземат книжката и остава без работа.
          -после на една уличка колите напреко спряни еднопосочна един младеж мина с мръсна газ и тряс у капака на багажника само го ужули не можа да го огъне,избягя мизерника.
          -след 2 месеца един с една темпра като ме шибна отзад и предната кола пред мене загази ама аз го отнесох целия удар,щото нямал спирачки и не минал годишен преглед,колат за боклука.
          алфата на два пъти я закачат единия път огледалото,другия само леко лака на вратата.

жени,мъже все тая думичката е наглост и тя заразява и двата пола еднакво.те дамите са с предимство щото знаят че няма да ги ошамарят,ама като и изпотроша стъклата и фаровете ще се замисли следващия път още като хване контактния ключ.
          не прощавам вече на никой,щото всичко се поправя все пак колата е едно желязо,не е човешки живот,ама въпрки тва,който си изкарва честно парите го боли после,а и една кола удариш ли я вече ти минава мерака за нея.
          brava 1.4 sx
          alfa 156 1.8

Comment

Първоначално публикувано от koko156
            Първоначално публикувано от adv_petrov
            Не мисля че са по-нагли от мъжете, въпреки че в болшинствот си не умеят да шофират и когато карам зад жена, очите на 16. В подкрепа е и факта че ако някой ме блъсне, като слезна да го ступам, няма да го оценявам жена ли е, мъж ли е, коте ли е.
            абсолютно подкрепям колегата,като не можеш да караш се учиш той никой се не е родил научен ама бъди внимателен,ако ли не като си нагал и некадърник сама боя оправя.то и в библията не е забранено,щом трябва някой да се вкара в правия път.
            Ше биете жени?!
            Ииииииииииииииибахти батките
            sigpic

Comment

Раздавайте въздушни целувки
              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
              ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Working...
              X