Известие

Collapse
No announcement yet.

Първият наказан Голфаджия!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първият наказан Голфаджия!

Привет колеги.Тази вечер на връщане от работа с колата наказах първият ми голфаджия.Първо си карах нормално а оня зад мен близо ........нещо се изнерви щото карах бавно заради дупките.......аз още повече защото нямаше как да се кара бързо......на първият светофар спряхме един до друг и го видях, че се пънеше и си викам това е..........ще има гонка........и тръгна..... стигнах само до 3-та и оня беше с 3 коли зад мен......просто алфичката няма такъв старт особено като сменя в ниските обороти.Голфа беше 4-ка с червени DI.......т.е до колкото съм запознат 136 к.с. но просот никакъв шанс........айде и дано този фолфаджия като види някой да кара бавно пред него да знае, че не е щото колата й има нещо а просто защото някой си пази колата от лунните кратери.
    Бивша:156 2.4 JTD-140 Distinctive
    Настояща: Opel Vectra Caravan 1.9 CDTI- 150 h.p.живички мъркат.

Колега тези голфове са по 131 коня, но като знам как върви пасат с този мотор, значи много добре ти върви алфата щом си го напукал. Браво!

п.п. Обаче има и друго... не е много хубаво точно в това мокро време да се правят гонки... разбирам, че голфаджията се е пънал и се е правил на мъж, но все пак не е разумно. Поздрави!
    www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

евала ... но имай предвид, че много от голфистите слагат букви и картинки за респект само
      може и да не е бил от яките .. ама важното е, че щом се е пънал и си го наказал да си знае къде му е мястото
      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Браво колега чудех се кога някох ще се похвали с победи над голфове .
        Last edited by pyle; d.m.y г., 21:22.

Comment

На мен това ми е първата дръпка с алфата ............и първата беше с голф.....голям кеф.инъче сте прави, че може само буквите му да са били такива.Инъче за мокрото време сте прави само че явно беше късмет, че се паднах на права отсечка която е преди блока ми и там няма дупки.....абе........накефих се максимално.Сигурно ако нямах видимост и имаше дупки нямаше да го дърпам ама адреналина самичък дойде като му видях муцунката.
          Поздрави на всички!
          Last edited by syfer; d.m.y г., 22:03.

Comment

Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
            Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.

Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
            Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.

Comment

Първоначално публикувано от syfer Покажи съобщение
              На мен това ми е първата дръпка с алфата ............и първата беше с голф.....голям кеф.инъче сте прави, че може само буквите му да са били такива.Инъче за мокрото време сте прави само че явно беше късмет, че се паднах на права отсечка която е преди блока ми и там няма дупки.....абе........накефих се максимално.Сигурно ако нямах видимост и имаше дупки нямаше да го дърпам ама адреналина самичък дойде като му видях муцунката.
              Поздрави на всички!
              Е чо то 131 коня голфчето го дават доста слабо, но ако е с чипче е друга бира , иначе нормално да го опукаш , то като 1 приятелче има венто от най старите мисля е 75 коня защото не е и ТДИ, ама дига 180 нз и аз как , та караме си един път и ме минава и аз го настъпвам и карам зад него върнах 10 пъти газта да не се забия в него и после ми викаа ааа държах ли те хаха, та като видиш голф бъди сигурен , че едвали е повече от 100 кончета , иначе адреналина е един път като се дърпаш спор няма , гледам за старта си написал , че 1 път алфичката , това различно колега, аз бях с кофти гуми и въртях като луд и точно старта ме проваляше , сега зех други гуми не са нови , ама имат хубав грайфер и са по-нофи трябва да видя сега как стартира колицата , ама пусто мокро е, постоянно вали.
              Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Браво на колегата за победата над Гоуфа.
                VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
                Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

С червени букви D и I, слагат и мотор със 115 коня.
                  по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

Първоначално публикувано от nightroller
                    ти пък голямо чудо си направил пробвай утре с някое хАлуди да видиш като го отрежеш как в един момент ще останеш с доста малко матриал за гонки
                    Ти пък колега нещо не си ме разбрал.Не съм писъл никъде в текста, че съм направил чудо........чудесата са в друг живот.Казах ти за нещо реално и какво се случи и как се изкефих на селянията на тоя дето ми светкаше зад мен за дето карам бавно зарад дупките.А с това хАлуди някакъв модел на ауди ли имаш предвид.Никъде не съм казвал, че Алфата ми е най бързата кола на света или се лъжа.........ама верно че тук някой като каже бяло някой трябва да се обади и да каже, че е казал черно ама няма значение.не споря за това, че колата ми е бързата само споделям това, че беше по бърза от тоя зелен голф управлявана от ..............ски бек.И какво имаш предвид малко материал за гонки........нафта има на колонката колкото искаш......другото си е до кеф...........надушвам жилка на голфаджия в теб ама ще си признаеш някой друг път

Поздрави
                    Last edited by syfer; d.m.y г., 21:36.

Comment

голф = волф

Comment

Първоначално публикувано от nightroller
                        е аз отдавна бях пуснал едно предложение, че заменям мойта за голф 2 ама никой не се отзова
                        да бях видял по-рано

ей само знаете да плюете по голфовете
                        по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

Първоначално публикувано от sa6o_roman Покажи съобщение
                          да бях видял по-рано

ей само знаете да плюете по голфовете
                          Плюем ние,не защото колета е лиша , а защото се опитват да я изкарат едва ли не най-добрата.......а то си е народен автомобил,направо си е отделен клас автомобили

Comment

Колега това е било 115 к.с помпа дюза. 131 коневия вариант пак би трябвало да го биеш но с доста по-малко. Все пак честито . Слагай чип и тогава вече малко обикновени коли ще те бият по светофарите
                            AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
                            Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
                            AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

Първоначално публикувано от ReLeFNIQ Покажи съобщение
                              Колега това е било 115 к.с помпа дюза. 131 коневия вариант пак би трябвало да го биеш но с доста по-малко. Все пак честито . Слагай чип и тогава вече малко обикновени коли ще те бият по светофарите
                              Прав си след чипа малко коли ще го бият,защото колата ще дреме в бокса

Comment

Working...
                              X