Известие

Collapse
No announcement yet.

Новата лимузина на Зил

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
    тая кола кърти мивки ... толкова ме кефи, че ако мине покрай мен не само ще я нащракам с апаратчето ми накрая ще фана апаратчето и ще я замеря с него от яд
    обаче имам и предложения аз предлагам на мястото на предното стъкло да заварят една дебела поцинкована ламарина както върху задното същото, само че на дупки ...
    Добра идея! В добавка бих слажил и една добра картечница на тавана, а на страничните прозорци - амбразури за подаване дулото на АК-47.
    Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
    Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

На мен пък ми харесва
      Сега може да продължите с критиките
      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
      My Red Love
      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
        На мен пък ми харесва
        Взе ми го от устата...
        Като порасна искам да си купя такава!
        166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
        x145 1.6 boxer

Comment

Е такова ми трябва !Само ще я тунинговам (облицоване с гвоздеи с отстрото навън) и няма да ме бърка къде ще паркирам ,и кой ще ми дере колата
          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
            Е такова ми трябва !Само ще я тунинговам (облицоване с гвоздеи с отстрото навън) и няма да ме бърка къде ще паркирам ,и кой ще ми дере колата
            Вики, не моеш я тунингова, шото ще има 16 литров бензинов атмосфер ... Не стаа за тунинг и турбиниране ...

Comment

След цифрата 6,вече ти загубих мисълтаСъобразявай се малко,знаеш че блондорът не прощава
              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
              ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

тва иска да е ролс ройс, ма никога няя да стане
                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                  тва иска да е ролс ройс, ма никога няя да стане
                  Тва е Ролс Ройс по руски само жантите са истинските
                  Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
                    Добра идея! В добавка бих слажил и една добра картечница на тавана, а на страничните прозорци - амбразури за подаване дулото на АК-47.
                    че то тия неща си ги има само не се виждат на тридето щото са строго секретни подозирам че има още и - цистерна с водка, щайга сальодка, допълнителни седалки за случайно забърсани мадами, ядрен реактор, няколко резервни входа и изхода, под от бетон и мноо други неща най-вероятно ...
                    Tormentvm In Dvm Demens

Comment

След предложената водка и сальотка , ако има и масичка - аз не мърдам от задната седалка .
                      Забърсаните моми си ги вземете - запазвам си еденето и пиЙнито .
                      Обява : търси се шафьор .... момите за него .

П.С. И картечар .
                      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Тва е брутално,все едно е екстуднато от няква плоска скица,нещо като Ролс Ройс,такн и дървен чепик
                        Alfa 155 1.7,1.8 ex
                        Alfa 166 2.4 3 ex
                        155 1.8 MY 95 sport

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                          На мен пък ми харесва
                          критиката не критикува критикувания а критикува критикуващия ... хм
                          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Ква продукция очаквате от завод на името на шизоиден жид със сифилитични гуми в мозъка?
                            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

красота..това си е за почитателите на минимализма ..бих се радвала на простора,пък и ще е рядкост..,и навярно доста здрава,което я прави подходяща за тук

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                                Ква продукция очаквате от завод на името на шизоиден жид със сифилитични гуми в мозъка?
                                ЗиЛ-Завод имени Лихачова
                                2011 Giulietta MA-ex
                                1995 155 1.8 TS 8V
                                2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Working...
                                X