Първоначално публикувано от nightroller
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Новата лимузина на Зил
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеНа мен пък ми харесва
Сега може да продължите с критиките
Като порасна искам да си купя такава!166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Е такова ми трябва !Само ще я тунинговам (облицоване с гвоздеи с отстрото навън
) и няма да ме бърка къде ще паркирам ,и кой ще ми дере колата
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеЕ такова ми трябва !Само ще я тунинговам (облицоване с гвоздеи с отстрото навън
) и няма да ме бърка къде ще паркирам ,и кой ще ми дере колата
Comment
-
След цифрата 6,вече ти загубих мисълтаСъобразявай се малко,знаеш че блондорът не прощава
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениетва иска да е ролс ройс, ма никога няя да станесамо жантите са истинските
Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщениеДобра идея! В добавка бих слажил и една добра картечница на тавана, а на страничните прозорци - амбразури за подаване дулото на АК-47.само не се виждат на тридето щото са строго секретни подозирам че има още и - цистерна с водка, щайга сальодка, допълнителни седалки за случайно забърсани мадами, ядрен реактор, няколко резервни входа и изхода, под от бетон и мноо други неща най-вероятно ...
Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
След предложената водка и сальотка , ако има и масичка - аз не мърдам от задната седалка .
Забърсаните моми си ги вземете - запазвам си еденето и пиЙнито .
Обява : търси се шафьор .... момите за него .
П.С. И картечар .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеНа мен пък ми харесва
Сега може да продължите с критикитеTormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеКва продукция очаквате от завод на името на шизоиден жид със сифилитични гуми в мозъка?
2011 Giulietta MA-ex
1995 155 1.8 TS 8V
2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex
Comment
Comment