Няма такъв смях, честно! Стомашните ми стени все още ме болят от смеха, който не ме остави в продължение на десет и повече минути...
Sting е признат за най-неразбираемия попизпълнител, според британския вестник The Telegraph.
1 Sting - "When The World Is Running Down"
текста: "You make the best of what's still around" ( "Ти си най-доброто от това, което е останало")
се разбира: "You make the best homemade stew around" ("Ти готвиш най-добро рагу в окръга")
2 Bee Gees - "Stayin' Alive"
текста: "It's alright. It's okay. You may look the other way" ("Всичко е наред. Ти можеш да изглеждаш по друг начин")
се разбира: "It's alright. It's okay. You make love the other way" ("Всичко е наред. Ти правиш любов по друг начин")
3 The Beatles - "Lucy in the Sky With Diamonds"
текста: "The girl with kaleidoscope eyes" ("Момичето с калейдоскопските очи")
се разбира: "The girl with colitis goes by" ("Момичето с колит преминава")
4 U2 - "Mysterious Ways"
текста: "She moves in mysterious ways" ("Тя минава по тайнствени пътеки")
се разбира: "Shamu - the mysterious whale" ("Шаму – мистериозният кит")
5 The Beatles - "Michelle"
текста: "Michelle ma belle, sont des mots qui vont tres bien ensemble, tres bien ensemble" ("Мишел, моя красавице, тези думи звучат много хубаво заедно")
се разбира: "Michelle ma belle, some say monkeys play piano well, play piano well" ("Мишел, моя красавице, някои казват, че маймуните свирят добре на пиано")
6 Queen - "Bohemian Rhapsody".
текста: "Scallaboosh, Scallaboosh, will you do the banned tango" ("Скалабуш, Скалабуш, ще танцуваш ли забраненото танго?")
се разбира: "Scaramouche, scaramouche, will you do the Fandango" ("Скарамуш, Скарамуш, ще танцуваш ли фанданго?")
7 Sting & The Police - "Message In A Bottle"
текста: "A year has passed since I wrote my note" ("Мина година, откакто писах писмо")
се разбира: "A year has passed since I broke my nose" ("Мина година, откакто си счупих носа")
8 David Bowie - "Changes":
текста: "Strange fascination fascinating me" ("Странно очарование ме привлича")
се разбира: "Strange vaccinations are killing me" ("Странни навици ме убиват")
Пишете и вие колеги, ако сте чули подобни "брадати" изпълнения, от други брадясали и не толкова известни певци, музиканти и прочие, за да има повече смехов материал!

Comment