Е тва немога да го разбера...Защо всички предавания си правят шоуто с нашия град...не че се убиждам ма вече е банално.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Що всички предавания...
Collapse
X
-
В Перник е открито момче, отгледано и възпитано от вълци. Това е единственото възпитано момче в Перник.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеВ Перник е открито момче, отгледано и възпитано от вълци. Това е единственото възпитано момче в Перник.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеЕ тва немога да го разбера...Защо всички предавания си правят шоуто с нашия град...не че се убиждам ма вече е банално.146 1.6TS CF1 '98
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеТи за Жорето ли ми говориш...Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
а защо да не си правят ?!
http://www.razkritia.com/tag/пернишк...?омуник/мене ме нема, в целата схема........
Comment
-
В: Какво е пернишки тунинг по време на криза?
О: Слагат се лети джанти само от страната на дискотеката!
И по същата тематаика в зимния сезон:
Обява в пернишки вестник:
"Спешно! Заменям усилвател и субуфер за зимни гуми за Голф 2"
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Незнам дали от завист,но вече е банално.Не мислите ли така?Пръв почна Слави със пословутия Пернишки Голф и какви истории спускаше направо разбивашеСлед него Иван и Андрей пък сега и за Жорето ...
---------- Post added at 15:56 ---------- Previous post was at 15:51 ----------
Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщениеа защо да не си правят ?!
http://www.razkritia.com/tag/пернишк...?омуник/Last edited by ludkanar; d.m.y г., 15:58.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеНезнам дали от завист,но вече е банално.Не мислите ли така?Пръв почна Слави със пословутия Пернишки Голф и какви истории спускаше направо разбивашеСлед него Иван и Андрей пък сега и за Жорето ...
---------- Post added at 15:56 ---------- Previous post was at 15:51 ----------
Защото ако този който е писал статията е по-грамотен ще напише че университета е ПУТ а не путка защото телекомуникация е една дума. А ако ми кажеш къде ги видяха тия букви К и А ще ти бъда благодарен?
Аз само не разбрах къде точно му е сградата? Някъде около Била-та ли е?
Comment
-
Първоначално публикувано от ogi100 Покажи съобщениеПернишки Университет по Телекомуникации, Компютри и Архитектура
Аз само не разбрах къде точно му е сградата? Някъде около Била-та ли е?
Ивчо, не се поти в този студ. Когато хорските ценности се свеждат до ракийката, салатката, планетаТВ и да пребият онова животно жената си търсят цвят в сплесканото си ежедневие. А подобни екземпляри от родния ефир със сравнително ниско интелигентно ниво единствено могат да се харесат и да бъдат тачени от себеподобните си.
А и погледни революционно на ПК - Пръв или Кръв.
Comment
-
Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщениеСигурен ли си?!?
Ивчо, не се поти в този студ. Когато хорските ценности се свеждат до ракийката, салатката, планетаТВ и да пребият онова животно жената си търсят цвят в сплесканото си ежедневие. А подобни екземпляри от родния ефир със сравнително ниско интелигентно ниво единствено могат да се харесат и да бъдат тачени от себеподобните си.
А и погледни революционно на ПК - Пръв или Кръв.
Comment
-
за града
Всеки като мен, който има приятели от Перник знае, че тия глупости дето ги хвърлят по телевизията (снощи гледах предаването с Рачков) са чисто и просто шегички за вдигане на ти-ви-рейтинг, и не би им се вързал.
А ви уверявам, че когато темата вземе да се изхаби, ще подхванат някой друг град да се майтапят с него, на 200%.
Е, всички сме виждали нагледно как се кара с РК номер в насрещното на Владая (там винаги се оглеждам като заек с очите на 16), но това е заради кофти организация на движението, не заради регистрацията.Alfa 156 2.0 - ех,
Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.
Comment
Comment