Известие

Collapse
No announcement yet.

Що всички предавания...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Що всички предавания...

Е тва немога да го разбера...Защо всички предавания си правят шоуто с нашия град...не че се убиждам ма вече е банално.
    Mercedes W202 - 200kompressor 99'
    Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
    Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

В Перник е открито момче, отгледано и възпитано от вълци. Това е единственото възпитано момче в Перник.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
      В Перник е открито момче, отгледано и възпитано от вълци. Това е единственото възпитано момче в Перник.
      Ти за Жорето ли ми говориш...

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
        Е тва немога да го разбера...Защо всички предавания си правят шоуто с нашия град...не че се убиждам ма вече е банално.
        Това говори зле за самите предавания, не за града
        146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Ти за Жорето ли ми говориш...
          Е не му знаех името, ма щом казваш!
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Мен много ме веселят,то спрях да ги мисля няма смисъл.

Comment

Според мен е забавно, иначе град като град нищо особено
              sigpic
              ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
              0889 636 093

Comment

перничанки са добри..... и пият,от завис ще да е,колега.с най-добри чувства
                156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

а защо да не си правят ?!
                  http://www.razkritia.com/tag/пернишк...?омуник/
                  мене ме нема, в целата схема........

Comment

В: Какво е пернишки тунинг по време на криза?
                    О: Слагат се лети джанти само от страната на дискотеката!

И по същата тематаика в зимния сезон:

Обява в пернишки вестник:
                    "Спешно! Заменям усилвател и субуфер за зимни гуми за Голф 2"
                    И последно (засега):

Alfa Romeo 166 3.0 V6
                    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Незнам дали от завист,но вече е банално.Не мислите ли така?Пръв почна Слави със пословутия Пернишки Голф и какви истории спускаше направо разбиваше След него Иван и Андрей пък сега и за Жорето ...

---------- Post added at 15:56 ---------- Previous post was at 15:51 ----------

Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщение
                      а защо да не си правят ?!
                      http://www.razkritia.com/tag/пернишк...?омуник/
                      Защото ако този който е писал статията е по-грамотен ще напише че университета е ПУТ а не путка защото телекомуникация е една дума. А ако ми кажеш къде ги видяха тия букви К и А ще ти бъда благодарен?
                      Last edited by ludkanar; d.m.y г., 15:58.

Comment

Незнам дали от завист,но вече е банално.Не мислите ли така?Пръв почна Слави със пословутия Пернишки Голф и какви истории спускаше направо разбиваше След него Иван и Андрей пък сега и за Жорето ...

---------- Post added at 15:56 ---------- Previous post was at 15:51 ----------

Защото ако този който е писал статията е по-грамотен ще напише че университета е ПУТ а не путка защото телекомуникация е една дума. А ако ми кажеш къде ги видяха тия букви К и А ще ти бъда благодарен?
                        Пернишки Университет по Телекомуникации, Компютри и Архитектура

Аз само не разбрах къде точно му е сградата? Някъде около Била-та ли е?
                        Огнян Стойнев - Сватбен фотограф

Comment

Първоначално публикувано от ogi100 Покажи съобщение
                          Пернишки Университет по Телекомуникации, Компютри и Архитектура

Аз само не разбрах къде точно му е сградата? Някъде около Била-та ли е?
                          Сигурен ли си?!?

Ивчо, не се поти в този студ. Когато хорските ценности се свеждат до ракийката, салатката, планетаТВ и да пребият онова животно жената си търсят цвят в сплесканото си ежедневие. А подобни екземпляри от родния ефир със сравнително ниско интелигентно ниво единствено могат да се харесат и да бъдат тачени от себеподобните си.
                          А и погледни революционно на ПК - Пръв или Кръв.

Comment

Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
                            Сигурен ли си?!?

Ивчо, не се поти в този студ. Когато хорските ценности се свеждат до ракийката, салатката, планетаТВ и да пребият онова животно жената си търсят цвят в сплесканото си ежедневие. А подобни екземпляри от родния ефир със сравнително ниско интелигентно ниво единствено могат да се харесат и да бъдат тачени от себеподобните си.
                            А и погледни революционно на ПК - Пръв или Кръв.
                            Не съм сигурен, копирано е от нета, и затова попитах и къде е сградата! Майка ми е от Перник, че даже и колата ми с РК регистрация, но рядко и гостувам. Другите подмятания и определения от поста Ви просто ги подминавам...
                            Огнян Стойнев - Сватбен фотограф

Comment

за града

Всеки като мен, който има приятели от Перник знае, че тия глупости дето ги хвърлят по телевизията (снощи гледах предаването с Рачков) са чисто и просто шегички за вдигане на ти-ви-рейтинг, и не би им се вързал.
                              А ви уверявам, че когато темата вземе да се изхаби, ще подхванат някой друг град да се майтапят с него, на 200%.
                              Е, всички сме виждали нагледно как се кара с РК номер в насрещното на Владая (там винаги се оглеждам като заек с очите на 16), но това е заради кофти организация на движението, не заради регистрацията.
                              Alfa 156 2.0 - ех,
                              Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
                              Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
                              Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

Working...
                              X