Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнениe за Крайслер 300 C

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 300C е на тази http://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_W210 платформа Което разбира се е още по-добре
    Range Rover Vogue 4.4
    Rexton 270 cdi
    Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
    Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
      Много скъп ми идва ... иначе е супер
      е то на БМВ-то поддръжката нема да е по-евтина от на Лексъса
      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
        300C е на тази http://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_W210 платформа Което разбира се е още по-добре
        Преди си мислех , че е тази ... после се обърках с по-новата .
        По-старата платформа означава по-евтини части ... поне в моите очи
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

• Доволен ши останиш
          Range Rover Vogue 4.4
          Rexton 270 cdi

Comment

• За тези е-класи, които са база за 300С знам 2 неща:
            1. Адски грозни са (което не те бърка в слъчая)
            2. Пословично нечупливи са
            _______
            146 JTD - ex
            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Да, точно тази е доста зле и УЖ след фейслифта малко се оправят нещата, ама...
              Може пък при '300С' да са още по-оправени!
              Токич, аз лично бих заложил на малко по-нисък клас, но с по-мощен двигател.... примерно 'AMG' или предишното 'М3'.... ако можеш да си го позволиш СЛЕД покупката
              Last edited by Kuku; d.m.y г., 02:34.
              sigpic

Comment

• Крайслера е страхотен. +++++ от мен за тая кола.
                Не ми харесва единствено, че са му много малки задните прозорци и някак си пасажерите се чувстват като в танк с малка амбразура отзад.
                Alfa 155 2.0TS 8V '93
                sigpic
                VW LADAVAGEN '81
                CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                  Да, точно тази е доста зле и УЖ след фейслифта малко се оправят нещата, ама...
                  Може пък при '300С' да са още по-оправени!
                  Токич, аз лично бих заложил на малко по-нисък клас, но с по-мощен двигател.... примерно 'AMG' или предишното 'М3'.... ако можеш да си го позволиш СЛЕД покупката
                  Кики , аз съм се пенсионирал нещо ... не съм за толкова мощна машина А пък не знам дали ще мога да ги изхранвам тези бензинови чудовища
                  145 1.6 ТС '97 ех.
                  145 1.9 JTD '00
                  307 CC 2.0 '04

Comment

• Хубуу де, винаги можеш да си купиш '330cd/xd' ако разхода те притеснява.
                    А и с нов софтуер тая кола излита
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                      Хубуу де, винаги можеш да си купиш '330cd/xd' ако разхода те притеснява.
                      А и с нов софтуер тая кола излита
                      Той по-скоро търси нещо голямо и масивно , което не се среща често , а дори почти .. Ако ще и бавно да е
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                      Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                      Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Да де, разбрах го, ама се опитвам да му обясня, че греши
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
                          Подръжката е само бензин Сега новия ще е пак 4,4 ама дизел.Мислех си ауди Q7 6.0 дизела ама не ме кефи, много ми е масова.
                          Дааа готино е - 4,4 V8 ама дизел на Range Rover, при това ще бъде преработен от Cosworth и ще е 500к.с.
                          Това е джипчето мечта
                          http://spisanie.mobile.bg/djipove/di...-cosworth.html
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• На Kahn е хубав но е със стария интериор (има го скоростния лост). Лошото е, че фирмата имат готови коли сам с дясна дирекция иначе тунинг пакета е уникален.Бях се засилил по едно време да пращам моя там да го правят, но се отказах.Иначе чакам Рейнджа с новия интериор и ще е точно с 4,4 дизел с 8 скорости..http://www.autoblog.com/photos/2011-...rover/#3089730
                            Range Rover Vogue 4.4
                            Rexton 270 cdi

Comment

• Така , аз да споделя как се развивам
                              Тъй като нямам никакво време покрай строежа , бях забравил за тази кола ... както и за Пежото , което е още в сервиза .
                              Возих се на 300 Ц . Не ми дадоха да го карам , че било на шефа да не станела беля ... ала бала .
                              Като возия е добре . Особено в сравнение с Алфата . Интериора е пластмасов , но не е лош . Не скърца и не тропа . От пасажерското място ми се стори , че обзора е доста зле . Върви си стабилно колата - 3.0 автомат . Усещането за лукс обаче не е по-силно от това , което изпитвам във френското возило . Може би поради липсата на навигация ...
                              Като цяло ми допадна ... но мисля , че няма да ми отива на годините . Ще умувам , имах вече пряк допир до автомобила
                              145 1.6 ТС '97 ех.
                              145 1.9 JTD '00
                              307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                                Така , аз да споделя как се развивам
                                Тъй като нямам никакво време покрай строежа , бях забравил за тази кола ... както и за Пежото , което е още в сервиза .
                                Возих се на 300 Ц . Не ми дадоха да го карам , че било на шефа да не станела беля ... ала бала .
                                Като возия е добре . Особено в сравнение с Алфата . Интериора е пластмасов , но не е лош . Не скърца и не тропа . От пасажерското място ми се стори , че обзора е доста зле . Върви си стабилно колата - 3.0 автомат . Усещането за лукс обаче не е по-силно от това , което изпитвам във френското возило . Може би поради липсата на навигация ...
                                Като цяло ми допадна ... но мисля , че няма да ми отива на годините . Ще умувам , имах вече пряк допир до автомобила
                                Недей Тока...Остави ги тия крайслери вземи остави пежото и скокни на едно такова, предполагам ще ти отива на годините
                                Attached Files
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X