Известие

Collapse
No announcement yet.

Добре ли е да дишаш във врата на 530хд ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

мое лично мнение колега , но повечето в тоя форум са приказливци. Много са силнички на думите , но далеч по слаби в смелостта да застанад зад някои с 200, а комоли да направят стар макар и до другия светофар намиращ се на не по малко от 300 400метра ... и докато ти и аз ще изживяваме спортния си дух , те евентуално ще се опитват да сменят песнички от CDто...

Comment

Първоначално публикувано от stratos Покажи съобщение
      мое лично мнение колега , но повечето в тоя форум са приказливци. Много са силнички на думите , но далеч по слаби в смелостта да застанад зад някои с 200, а комоли да направят стар макар и до другия светофар намиращ се на не по малко от 300 400метра ... и докато ти и аз ще изживяваме спортния си дух , те евентуално ще се опитват да сменят песнички от CDто...
      Някои не сме любители на карането лепнат за нечия задна броня!

Като се пробвате поне се уверете, че можете да спрете доста по-бързо от предния... защото докато му осъзнаете стоповете, белята готова.

А за дръпките, който му се занимава... места и теми бол.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Местя в Чат.
        Не че темата има някакъв смисъл де.
        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Всеки прави своя избор... За сажаление си тварде прав - има си места за шофиране и коментиране. Колкото до темата 175алфови коня срещу 231 на БМВ този спор е предрешен...

Comment

Колко алфови коняяя??? Я пак бърже да направиш справката, че разликата е има няма 95 коня....
            Range Rover Vogue 4.4
            Rexton 270 cdi
            Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
            Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

На първото клипче за тия 5 дена и аз ше дигна 240 второто е добре а там кадето бях зад нега нема как да стане пове4е от 200 до 220 няма място просто
              Alfa Romeo 156 2.4 JTD SportWagon

Comment

Първоначално публикувано от stanislav.iliev Покажи съобщение
                На първото клипче за тия 5 дена и аз ше дигна 240 второто е добре а там кадето бях зад нега нема как да стане пове4е от 200 до 220 няма място просто
                Ше вдигнеш 240 ама друг път Не гледай какво пише на километража
                БМВто те оставя в "точка"
                Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от stanislav.iliev Покажи съобщение
                  хахах със същата кола бях да значи не съм казал,че съм го изпреварил,че нямало каде да го изпревара, защотото и да има няма как да стане но бях зад него но при 200 210 едва ли може да ми бяга много след като знам вървежа на бмвто тъй като вуйчо ми има същото но М-Пакет а и нямаше вече место за повече газ а човека с бмвто го познавам утре живи и здрави ше го питам дали е наступвал ама как беше да си пуска СД хаха стига моля ви се не се вкарвайте във филми
                  че са мнoгo бързи, в ускорението да ама при тая скорост. A и моита не пуши ако твойта пуши или си трошете колите с тия чипчета кадето залъгват за месец 2 и после пак сущото пак ми е малко е купи нещо по яко...
                  Колега чипчетата не залъгват въобще, ами си вършат работата страхотно!Сорри ама при изправни мотори БмВ-то си върви повече от твоя мотор и това е положението.

Първоначално публикувано от Djalev Покажи съобщение
                  Километрите надвишаваха 215 , не виждах как ще ги напълни прословутите 240 бмв-то , имаше мирис на филтър за твърди частици
                  Ами пълни си ги доволно колега!Я ти сега кажи как мирише тоя филтър за твърди частици че ми стана интересно!
                  Audi A6 3.0 TDI
                  Infiniti FX35

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
                    Колко алфови коняяя??? Я пак бърже да направиш справката, че разликата е има няма 95 коня....
                    Справките можеш и ти да ги направиш колега , та даже и на нас да покажеш... но това си е друга тема

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
                      Ше вдигнеш 240 ама друг път Не гледай какво пише на километража
                      БМВто те оставя в "точка"
                      Колега 240 само по коледа(нали стават чудеса)
                      Audi A6 3.0 TDI
                      Infiniti FX35

Comment

Тъкмо дирих колко е въртящият момент на Алфата.200 нютона,а БМВ-то е 500, как въобще може човек да си мисли, че по-бързо ще набере...
                        Range Rover Vogue 4.4
                        Rexton 270 cdi

Comment

изгледах Титаник докато ги наплни...
                          и тея 200 НМ колега да не си гледал някои 2.0 ТС
                          0892 488 330-Теодор
                          Alfa Romeo 145 3.0 24V
                          Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

Тъкмо дирих колко е въртящият момент на Алфата.200 нютона,а БМВ-то е 500, как въобще може човек да си мисли, че по-бързо ще набере...
                            при 2.4 175кс е 385/2000 н*м
                            при 136кс е 304/2000 н*м
                            при 150кс е 305/1800 н*м
                            нещо такова
                            Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

2,4Jtd 136кс. е 304нм при 2000об.
                              Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                              ех.. Малкото КуВе
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
                                при 2.4 175кс е 385/2000 н*м
                                при 136кс е 304/2000 н*м
                                при 150кс е 305/1800 н*м
                                нещо такова
                                300 исках да напиша да го ева а 200 съм написал моя грешка.

http://www.youtube.com/watch?v=4rm54...eature=related
                                А аз изгледах всички части на Властелина на пръстените докато гледам това...
                                Last edited by tanatos; d.m.y г., 21:07.
                                Range Rover Vogue 4.4
                                Rexton 270 cdi

Comment

Working...
                                X