Известие

Collapse
No announcement yet.

Добре ли е да дишаш във врата на 530хд ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Добре ли е да дишаш във врата на 530хд ?

това е въпроса дайте мнение
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD SportWagon

Да, ако ХД-то го кара едноок 98 годишен дядо с артрит на едната ръка..Иначе дори на 525д ще ти е зор да му поддържаш темпото.Със същия успех може да караш и зад некое АМГ...
    Range Rover Vogue 4.4
    Rexton 270 cdi
    Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
    Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Tой човечеца сигурно си е пуснал темпомата,отпуснал се е блажено на седалката и си цъка песничките на ЦДто наслаждавайки се на спокойното пътуване докато ти изживяваш състезателна драма зад него хвърляйки бясна пушилка в опити да го догониш.

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
        Да, ако ХД-то го кара едноок 98 годишен дядо с артрит на едната ръка..Иначе дори на 525д ще ти е зор да му поддържаш темпото.Със същия успех може да караш и зад некое АМГ...
        Ооо аз с АМГ-та вече не се занимавам.

че драйверите им много раздазнителни и целят лошо с кутийки от безалкохолно.

пак че не беше нещо по-тежко ,да ми направи на сол предното стъкло
        146 Turbo

Comment

ахахаха оптимисти сте с отговорите Djalev ми е свидетел powercheta

Comment

Я кажи верно кат се събуди кво стана??
            Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
            Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
            BMW 328i

Comment

ииииии вече карах 8c ахахах може модератора да заключи темата !

Comment

е вие даже не го оставихте момчето да си земе дъх бре
                155 осем хиляди клапана 16 вериги
                0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Сори нападнахме те, забравихме да питаме с каква кола беше...Важно уточнение е..Ако не е била тази от подписа, а нещо което може да се движи с бмв-то моля да бъда извинен.

П.С. Отговора ми е ясен но все пак.Хубаво е да има хуморески от време на време
                  Range Rover Vogue 4.4
                  Rexton 270 cdi

Comment

За 530 е ясно, но ако е 525 тдс ще го глътне за закуска с 2.4 жтд.
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

хахах със същата кола бях да значи не съм казал,че съм го изпреварил,че нямало каде да го изпревара, защотото и да има няма как да стане но бях зад него но при 200 210 едва ли може да ми бяга много след като знам вървежа на бмвто тъй като вуйчо ми има същото но М-Пакет а и нямаше вече место за повече газ а човека с бмвто го познавам утре живи и здрави ше го питам дали е наступвал ама как беше да си пуска СД хаха стига моля ви се не се вкарвайте във филми
                      че са мнoгo бързи, в ускорението да ама при тая скорост. A и моита не пуши ако твойта пуши или си трошете колите с тия чипчета кадето залъгват за месец 2 и после пак сущото пак ми е малко е купи нещо по яко...

Comment

Това дишане във врата ли е???
                        С това трябваше да започнеш.С Нисан Микра може да направиш същото - да караш с 200 зад бмв-то.
                        Range Rover Vogue 4.4
                        Rexton 270 cdi

Comment

Километрите надвишаваха 215 , не виждах как ще ги напълни прословутите 240 бмв-то , имаше мирис на филтър за твърди частици

Comment

ахахха еле като се сета за нисана хахахахаххах едни пиче много яко гаджето и беше подарил една таква кошница да и се смеят хората ама тя си я караше усърдно иначе може и така да се кажа може и не айде аз не съм се изказал както трябва

Comment

Първоначално публикувано от Djalev Покажи съобщение
                              Километрите надвишаваха 215 , не виждах как ще ги напълни прословутите 240 бмв-то , имаше мирис на филтър за твърди частици
                              Ето така http://www.youtube.com/watch?v=Sb2pV...eature=related

или така http://www.youtube.com/watch?v=WUoNr...eature=related
                              Last edited by tanatos; d.m.y г., 20:18.
                              Range Rover Vogue 4.4
                              Rexton 270 cdi

Comment

Working...
                              X