Известие

Collapse
No announcement yet.

Добре ли е да дишаш във врата на 530хд ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
    Е,хубу де - ясно е , че темата е тъпа, ама да почнат да се обиждат алфите......
    Пък и колкото да върви БМВ-то , ясное , че е грозно и дървено....
    Е което за каквото е направено,бе колега-едни изглеждат,други вървят.

Comment

Eй, едно време с Делтата, 1.9ТДС 92 конье, дишах във врата на едно Мазерати по Тракия около Пазарджик....4-5км с 200 след него...

с тая разлика, че аз толкова си можех, а той караше зад някой друг пред нас, пък после си изхвърча напред...та и тая история така
      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
        Eй, едно време с Делтата, 1.9ТДС 92 конье, дишах във врата на едно Мазерати по Тракия около Пазарджик....4-5км с 200 след него...

с тая разлика, че аз толкова си можех, а той караше зад някой друг пред нас, пък после си изхвърча напред...та и тая история така
        Що не пусна тема да се похвалиш във форума колко си бегачков?
        Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
        Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
        BMW 328i

Comment

Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
          Що не пусна тема да се похвалиш във форума колко си бегачков?
          ето сега се хваля...даже и клипче имаше някъде, ама вече се затри

OEM & Ventura Garage
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

По същия нячин и колегата е карал зад ВМВ-то,ама всички му се нахвърлихте.Направо ви се чуда.

---------- Post added at 22:37 ---------- Previous post was at 22:37 ----------

.

---------- Post added at 22:41 ---------- Previous post was at 22:37 ----------

ето сега се хваля...даже и клипче имаше някъде, ама вече се затри
            ако и ти се имаш за много бърз да те свали от стола Мировото QV
            Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
            ех.. Малкото КуВе
            sigpic

Comment

А да... като купувах моята 156 ца... и я преглеждаха в сервиза не помня точно Нено или Бобо споменаха, че след чипа са я пробвали с GPS - 205 км.
              Аз лично не съм пробвал... нямам и намерение, но 240 само ако бая послъгва километража ще вдигнете
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Винаги ще има някой по-бърз дето ще ви/ни цъкне с дългите в огледалото.Винаги ще има и по-бавни за успокоение на душата

Comment

Добре че темата е в Чат раздела.А иначе ТС трудно държи 240 (ако ги вдигне + - 20 лъжа) повече от 10-тина мин. > следва бум.
                  ех.. Малкото КуВе
                  sigpic

Comment

Е тва е само ако е без тия измислените чипчета и с масло по 12 лева литъра...

Comment

Точно чат е
                      Едва ли има двигател който след 10 години неизвестен тормоз да даяни на максимално натоварване дълго.

Дали на ТС са му проблема километрите или оборотите... сигурно и на 2 ра може да направи същото

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
                        По същия нячин и колегата е карал зад ВМВ-то,ама всички му се нахвърлихте.Направо ви се чуда.

---------- Post added at 22:37 ---------- Previous post was at 22:37 ----------

.

---------- Post added at 22:41 ---------- Previous post was at 22:37 ----------

ако и ти се имаш за много бърз да те свали от стола Мировото QV
                        Миро не може да кара със 180 от Пловдив до София с 10л бензин
                        ...и после като слезне да е боядисал задния капак черен...тва само аз с делтата го мога

OEM & Ventura Garage

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                          Е тва е само ако е без тия измислените чипчета и с масло по 12 лева литъра...
                          За маслото ТС-10w60 или 10w50 а за чиповете не съм на твойто мнение.(че италянецЪ я е направил малко бедна при 7000+)

---------- Post added at 22:52 ---------- Previous post was at 22:51 ----------

Миро не може да кара със 180 от Пловдив до София с 10л бензин
                          ...и после като слезне да е боядисал задния капак черен...тва само аз с делтата го мога
                          Няма такава Италянка която да го направи. (бензинова)
                          ех.. Малкото КуВе
                          sigpic

Comment

При 180 постоянна ще ти трябват повечко от 10л. нафта ми се струва, все пак градско до 10 го докарвам... а при 180 си почти в същия режим

Comment

e, стигнаха, даже намерих клипчето ама е страшен булшит, та няма да го шервам

OEM & Ventura Garage

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                                При 180 постоянна ще ти трябват повечко от 10л. нафта ми се струва, все пак градско до 10 го докарвам... а при 180 си почти в същия режим
                                Той говори за Делтата доколкото разбрах
                                Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                                Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                                BMW 328i

Comment

Working...
                                X