Първоначално публикувано от qpwo
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Добре ли е да дишаш във врата на 530хд ?
Collapse
X
-
Eй, едно време с Делтата, 1.9ТДС 92 конье, дишах във врата на едно Мазерати по Тракия около Пазарджик....4-5км с 200 след него...
с тая разлика, че аз толкова си можех, а той караше зад някой друг пред нас, пък после си изхвърча напред...та и тая история така156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеEй, едно време с Делтата, 1.9ТДС 92 конье, дишах във врата на едно Мазерати по Тракия около Пазарджик....4-5км с 200 след него...
с тая разлика, че аз толкова си можех, а той караше зад някой друг пред нас, пък после си изхвърча напред...та и тая история такаAlfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment
-
Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщениеЩо не пусна тема да се похвалиш във форума колко си бегачков?156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
По същия нячин и колегата е карал зад ВМВ-то,ама всички му се нахвърлихте.Направо ви се чуда.
---------- Post added at 22:37 ---------- Previous post was at 22:37 ----------
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеEй, едно време с Делтата, 1.9ТДС 92 конье, дишах във врата на едно Мазерати по Тракия около Пазарджик....4-5км с 200 след него...
с тая разлика, че аз толкова си можех, а той караше зад някой друг пред нас, пък после си изхвърча напред...та и тая история така
---------- Post added at 22:41 ---------- Previous post was at 22:37 ----------
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеето сега се хваля...даже и клипче имаше някъде, ама вече се затриAlfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
-
А да... като купувах моята 156 ца... и я преглеждаха в сервиза не помня точно Нено или Бобо споменаха, че след чипа са я пробвали с GPS - 205 км.
Аз лично не съм пробвал... нямам и намерение, но 240 само ако бая послъгва километража ще вдигнетеWelcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Точно чат е
Едва ли има двигател който след 10 години неизвестен тормоз да даяни на максимално натоварване дълго.
Дали на ТС са му проблема километрите или оборотите... сигурно и на 2 ра може да направи същотоWelcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщениеПо същия нячин и колегата е карал зад ВМВ-то,ама всички му се нахвърлихте.Направо ви се чуда.
---------- Post added at 22:37 ---------- Previous post was at 22:37 ----------
.
---------- Post added at 22:41 ---------- Previous post was at 22:37 ----------
ако и ти се имаш за много бърз да те свали от стола Мировото QV
...и после като слезне да е боядисал задния капак черен...тва само аз с делтата го мога156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеЕ тва е само ако е без тия измислените чипчета и с масло по 12 лева литъра...
---------- Post added at 22:52 ---------- Previous post was at 22:51 ----------
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеМиро не може да кара със 180 от Пловдив до София с 10л бензин
...и после като слезне да е боядисал задния капак черен...тва само аз с делтата го могаAlfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
-
e, стигнаха, даже намерих клипчето ама е страшен булшит, та няма да го шервам156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеПри 180 постоянна ще ти трябват повечко от 10л. нафта ми се струва, все пак градско до 10 го докарвам... а при 180 си почти в същия режимAlfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment
Comment